QUOTE(saulxx @ 2008 12 18, 19:01)
as del pieno gamybos tai valgau chalva, mama patare nezinau kiek ji padeda bet pieno tai dar uztenka ir jokiu arbateliu dar neduodu, o del viduriuku putimo tai diena palaikau paguldyta ant pilvuko kad pirdukai iseitu
tai dar susitvarke pilvuko putimas.
o cia kazkas klause del zalio kakucio, o pas mane tai gelsvos bet yra balti kazkur ryzio dydzio gabaliukai gal kuri zinot kodel taip
senas mitas, kad gerina pieno gamybą. Tiesiog suvalgius saldžiau, norisi gerti daugiau, tiagi suvartoji skysčių, o todėl ir gamyba didesnė
tavo viako kakutis pats teisingiausias jeigu jau taip sakyti. tie grūdeliai - nesuvirškinti riebalai pienelyje. Vadinasi tavo pienelis labai riebus, gal dėl tos pačios chalvos
QUOTE(EIDA @ 2008 12 18, 19:49)
nepykstam nei biski
juk tam ir bendraujam kad pasidalintumem rupesteliais, as pasakiau kad viena karta nusitrauktu, nes pati zinau kad vaikas istraukia geriausiai, bet kaip man nebuvo pienelio tai gydytoja patare viena karta nusitraukti ir pasiziureti,juk nuo vieno karto niekas neatsitiks
.Jus pagalvokit juk taip neturetu buti kad vaikas valgo kas 15 min ir pamiega tik 20min, vistiek reikia ieskoti is
eities juk ir vaikas nepailsi, o ka sneketi apie mamyte
Dėl vieno karto žinoma neko natsitiks
Na ką gali padaryti... gal jam dabar tiesiog taip reikia... Pabadyk vietoj papulio duoti čiulptuką dienos metu. Gali pabandyti tiesiog neleisti miegoti ilgiau. Kad susidarytų ilgesnis tarpas ir pavargtų labiau, kad miegotų ilgiau. Nesu už, bet ką daryti, jeigu toks atvejis. Gal pabandyk pati kokios melisų arbatos pagerti.. a, dar yra tokios Jadvygos žolelės, nepamenu numerio dabar, tai jos gerina kepenų darbą, taigi ir pirdukų vaikui būna mažiau. Pati geriau ir kartais įlašindavau Urtei į burnytę po 2-3 lašelius. Nežinau, ar tai, ar šiaip mergaitės ramesnės tuo atžvilgiu, bet ji tik pavalgydavo ir 3 val miegodavo, pavalgydavo ir miegodavo pirmus tris mėn.
QUOTE(pirmagime @ 2008 12 18, 19:50)
Pankoliai man viduriu visai nekietina, nors isgeriu nemazai jos, man labai skani ta arbata. bent eurovaistinej tikrai yra.
liepžiedžių arbata dar gerai tuo klausimu
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 18, 23:39)
del tu ryzio dydzio gabaliukai,tai yra nesuvirskinti riebaliukai,tavo pienas yra maistingas,onesuvirskintas riebaliukas susitrauke i tokius gabaliukus ir pasisalina is organizmo
tiesingai.
bet kitos neturėti graužtis, jeigu taip nėra ir galvoti, kad pienas skystas ir pan. - nevertėtų. jūsų pienas toks, kokio reikia vaikui, jo yra tiek, kiek reikia