Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 18, 17:28)
Na dabar galvoju,kad jau prisidirbau su tuo pieno gamyba. Pradejau duoti ir arbateles uosvienes paklausimu,dabar jau turbut greit uztruksiu,nors labai noriu dukryte pati maitinti,juk kudykelis sveikesnis...o as pasirodziau esanti ne kokia mama.... verysad.gif aciu moterytes uz atsakymus
Papildyta:
nu va ir dar labiau susinervinau,kad nuo pankoliu arbatos keteja viduriai

Del pienuko kiekio, tai ir as vis save grauziu, kad ne viska padarau kiek galeciau, kad jo butu daugiau verysad.gif , bet tikriausiai man reiktu maziau guostis, o daugiau veikt doh.gif
Pankoliai man viduriu visai nekietina, nors isgeriu nemazai jos, man labai skani ta arbata. bent eurovaistinej tikrai yra.
o su chalva bukit atsargios - ji priklauso alergenams. po kasniuka ir as paragauju (pagal sena isminti, kad skatina laktacija), bet daugiau tai bijau
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2008 12 18, 20:01)
as del pieno gamybos tai valgau chalva, mama patare nezinau kiek ji padeda bet pieno tai dar uztenka ir jokiu arbateliu dar neduodu, o del viduriuku putimo tai diena palaikau paguldyta ant pilvuko kad pirdukai iseitu biggrin.gif  tai dar susitvarke pilvuko putimas.
o cia kazkas klause del zalio kakucio, o pas mane tai gelsvos bet yra balti kazkur ryzio dydzio gabaliukai gal kuri zinot kodel taip g.gif

del tu ryzio dydzio gabaliukai,tai yra nesuvirskinti riebaliukai,tavo pienas yra maistingas,onesuvirskintas riebaliukas susitrauke i tokius gabaliukus ir pasisalina is organizmo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2008 12 18, 19:01)
as del pieno gamybos tai valgau chalva, mama patare nezinau kiek ji padeda bet pieno tai dar uztenka ir jokiu arbateliu dar neduodu, o del viduriuku putimo tai diena palaikau paguldyta ant pilvuko kad pirdukai iseitu biggrin.gif  tai dar susitvarke pilvuko putimas.
o cia kazkas klause del zalio kakucio, o pas mane tai gelsvos bet yra balti kazkur ryzio dydzio gabaliukai gal kuri zinot kodel taip g.gif

senas mitas, kad gerina pieno gamybą. Tiesiog suvalgius saldžiau, norisi gerti daugiau, tiagi suvartoji skysčių, o todėl ir gamyba didesnė mirksiukas.gif

tavo viako kakutis pats teisingiausias jeigu jau taip sakyti. tie grūdeliai - nesuvirškinti riebalai pienelyje. Vadinasi tavo pienelis labai riebus, gal dėl tos pačios chalvos smile.gif g.gif

QUOTE(EIDA @ 2008 12 18, 19:49)
nepykstam nei biski bigsmile.gif  juk tam ir bendraujam kad pasidalintumem rupesteliais, as pasakiau kad viena karta nusitrauktu, nes pati zinau kad vaikas istraukia geriausiai, bet kaip man nebuvo pienelio tai gydytoja patare viena karta nusitraukti ir pasiziureti,juk nuo vieno karto niekas neatsitiks doh.gif .Jus pagalvokit juk taip neturetu buti kad vaikas valgo kas  15 min ir pamiega tik 20min, vistiek reikia ieskoti is g.gif eities juk ir vaikas nepailsi, o ka sneketi apie mamyte

Dėl vieno karto žinoma neko natsitiks mirksiukas.gif Na ką gali padaryti... gal jam dabar tiesiog taip reikia... Pabadyk vietoj papulio duoti čiulptuką dienos metu. Gali pabandyti tiesiog neleisti miegoti ilgiau. Kad susidarytų ilgesnis tarpas ir pavargtų labiau, kad miegotų ilgiau. Nesu už, bet ką daryti, jeigu toks atvejis. Gal pabandyk pati kokios melisų arbatos pagerti.. a, dar yra tokios Jadvygos žolelės, nepamenu numerio dabar, tai jos gerina kepenų darbą, taigi ir pirdukų vaikui būna mažiau. Pati geriau ir kartais įlašindavau Urtei į burnytę po 2-3 lašelius. Nežinau, ar tai, ar šiaip mergaitės ramesnės tuo atžvilgiu, bet ji tik pavalgydavo ir 3 val miegodavo, pavalgydavo ir miegodavo pirmus tris mėn.

QUOTE(pirmagime @ 2008 12 18, 19:50)
Pankoliai man viduriu visai nekietina, nors isgeriu nemazai jos, man labai skani ta arbata. bent eurovaistinej tikrai yra.

liepžiedžių arbata dar gerai tuo klausimu

QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 18, 23:39)
del tu ryzio dydzio gabaliukai,tai yra nesuvirskinti riebaliukai,tavo pienas yra maistingas,onesuvirskintas riebaliukas susitrauke i tokius gabaliukus ir pasisalina is organizmo mirksiukas.gif

4u.gif tiesingai.
bet kitos neturėti graužtis, jeigu taip nėra ir galvoti, kad pienas skystas ir pan. - nevertėtų. jūsų pienas toks, kokio reikia vaikui, jo yra tiek, kiek reikia 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms biggrin.gif , nebezinau ka bedaryti nu nevalgo mazius ir viskas, suvalgo po 50gr, o islaukia net 4 val.Valgo aptamil , vakar nupirkau similaka , tai suvalge 120gr bet jau tiesiog laikiau buteliuka kol isgers schmoll.gif ,tai buvo 19 vakaro, kita karta valge tik 23.30, nu nebezinau nu juk turi valgyti dazniau.Jau daug misiniuku isbanziau, dal zinot kuris butu riebesnis, kad svoris nekristu.As galvoju kad aptamil, nes ten kaipmanu putryte su tokiais grudelais tirstesnis.Ka daryti patarkit man,ar taip ir zaisti maitinti kas 5 val, kaip valgo,juk jam tik 2 menesiai rytoj.PVZ atsikele siandien 8.30 suvalge 60 gr, jau 11 val kaip ir valgyti reikia tai 50 gr suvalge ir miega, nebezinau ka daryti, koki maiteli beduoti doh.gif
Atsakyti

[/quote]

Man gydytoja sake, kad jeigu yra tie tokie gabaliukai, tai reiskia, kad vaikucio zarnynas nesuvirskina viso maistelio. Siaip kaip ir nera labai gerai. Pas maniski tas pats, tai sake pagerti geruju bakteriju.
Papildyta:

tavo viako kakutis pats teisingiausias jeigu jau taip sakyti. tie grūdeliai - nesuvirškinti riebalai pienelyje. Vadinasi tavo pienelis labai riebus, gal dėl tos pačios chalvos smile.gif g.gif
bet kitos neturėti graužtis, jeigu taip nėra ir galvoti, kad pienas skystas ir pan. - nevertėtų. jūsų pienas toks, kokio reikia vaikui, jo yra tiek, kiek reikia 4u.gif
[/quote]

Bet ot kaip yra.. smile.gif as kazkur irgi skaiciau, kad tie gabaliukai - nesuvirskinti riabaliukai ir kad nieko cia tokio.. o pediatre sake, kad cia negerai (nes mano maziukas mazai svorio priaugo, gal todel? ) ir reikia geruju bakteriju, kad padetu susitvarkyti zarnynui ir geriau suvirskintu .. smile.gif tai kur cia teisybe? smile.gif
Atsakyti
tai cia reikia man gerti ar vaikui duoti tu geruju bakteriju g.gif kita savaite eisim svertis tai paklausiu gyd ziuresim ka ji pasakys. bet kazkur esu skaicius dar nepamenu kur ir kaip tiksliai ten buvo parasyta kad del tu ryziuku gali vaikui net raizyti viduriukus
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2008 12 19, 14:30)
tai cia reikia man gerti ar vaikui duoti tu geruju bakteriju g.gif  kita savaite eisim svertis tai paklausiu gyd ziuresim ka ji pasakys. bet kazkur esu skaicius dar nepamenu kur ir kaip tiksliai ten buvo parasyta kad del tu ryziuku gali vaikui net raizyti viduriukus

Gerti duoti vaikui - tokie miltukai, juos istirpinti pienuke ar misinuke. Tai vat gydytoja mums ir rekomendavo tas bakterijas gerti del dvieju priezasciu - kad mazas svoris (o ismatose matosi gabaliukai, vadinasi visko nesuvirskina..) ir del pilvo skausmeliu (sako, gal todel jis taip ir klykia, nes tie ryziukai raizo viduriukus).
Atsakyti
QUOTE(ZifkuteB @ 2008 12 19, 14:33)
Gerti duoti vaikui - tokie miltukai, juos istirpinti pienuke ar misinuke.  Tai vat gydytoja mums ir rekomendavo tas bakterijas gerti del dvieju priezasciu - kad mazas svoris (o ismatose matosi gabaliukai, vadinasi visko nesuvirskina..) ir del pilvo skausmeliu (sako, gal todel jis taip ir klykia, nes tie ryziukai raizo viduriukus).

o jei pati maitini tai kaip juos sugirdyti
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 18, 17:59)
labai aciu nuraminai,o tos pankoliu arabtos kuria jus pacio geriate kur gauti,nes vaistinej randu tik hipp ta kudykeliui gerti tinkancia?

as tai net nescia gerdavau pankoliu arbata ir dabar geriu thumbup.gif Perku vaistinele musu lietuviska o ne jokia hipp
Atsakyti
Mamytės, o Jūs savo vaikučiams maunat ant rankyčių pirštinytes ar paliekat laisvas rankytes ax.gif.
Atsakyti
as tai nemaunu pirstineliu tik kai ismaudau tada uzdedu o ryte vel nuimu
Atsakyti
QUOTE(Irmutė @ 2008 12 19, 17:23)
Mamytės, o Jūs savo vaikučiams maunat ant rankyčių pirštinytes ar paliekat laisvas rankytes  ax.gif.

Sveikos mamytes ir Jusu vaikuciai. 4u.gif
Atsiradus daugiau laiko ir mes su dukryte prisidesim prie situ forumo pokalbiu bigsmile.gif
Mes pirtinytes kiekviena diena turiim, nes as neisivaizduoju kaip reiketu nukarpyti dukrytei nagucius taip, kad ji nesusibraizytu.
Siandiena jauciuosi lyg ant sparnu, mano spindulelis ismiegojo nuo 23 val iki 07val. ryto, net nesupratau kodel tiek ilgai miegojo, visada keliasi kas 3 val ar maziau. Zodziu mamai leido pamiegoti kaip senais gerais laikais, bet turbut tik siandiena taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spindulys: 19 gruodžio 2008 - 18:28