Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 18, 16:41)
Sveikutes,labai aciu uz patarimus,sunku man siek tiek,bijau visko auginant savo dukryte,kad kas nutiktu.  blush2.gif Iskilo dar vienas klausimelis,as pati maitinu,bet pradejau duot pankoliu arbateles uosviene patare ir paklausiau,ar tai labai blogai? unsure.gif

man gydytoja sake geriau paciai gerti pankoliu arbata
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 18, 16:41)
Sveikutes,labai aciu uz patarimus,sunku man siek tiek,bijau visko auginant savo dukryte,kad kas nutiktu.  blush2.gif Iskilo dar vienas klausimelis,as pati maitinu,bet pradejau duot pankoliu arbateles uosviene patare ir paklausiau,ar tai labai blogai? unsure.gif

Labukas visoms mamytems ir ju leliukams, mums daktaras irgi leido gerti pankoliu arbatytes is hip, bet zinokit mano vaikui labai sukietino vidurius, tada pagalvojau kad pati gersiu,per pienuka perduosiu(dar kaip maitinau pati), tai man taip viduriai uzkietejo, tai pagalvojau, g.gif kas tada mano vaikuciui butu buve jei buciau toliau girdziusi
Atsakyti
Na dabar galvoju,kad jau prisidirbau su tuo pieno gamyba. Pradejau duoti ir arbateles uosvienes paklausimu,dabar jau turbut greit uztruksiu,nors labai noriu dukryte pati maitinti,juk kudykelis sveikesnis...o as pasirodziau esanti ne kokia mama.... verysad.gif aciu moterytes uz atsakymus
Papildyta:
nu va ir dar labiau susinervinau,kad nuo pankoliu arbatos keteja viduriai
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 18, 17:28)
Na dabar galvoju,kad jau prisidirbau su tuo pieno gamyba. Pradejau duoti ir arbateles uosvienes paklausimu,dabar jau turbut greit uztruksiu,nors labai noriu dukryte pati maitinti,juk kudykelis sveikesnis...o as pasirodziau esanti ne kokia mama.... verysad.gif aciu moterytes uz atsakymus
Papildyta:

Tik nepergyvenk anksciau laiko - niekas dar neprarasta, gi ne veltui sakoma, kad labai norint ir visai nutraukus maitinima savo pienu, veliau galima atstatyti pieno gamyba ir vel pradeti maitinti. Tiesiog jeigu jauti, kad vaikuciui pienuko nepakanka, nebeduok gerti jokiu arbateliu, o dazniau pati maitink. Pati gerk daug skysciu (nieko naujo nepasakiau, kas jau daug kartu pasakyta smile.gif).
Nes as irgi turiu bedu su MP - kas kelinta diena vis jauciu, kad jo nepakanka.. tai visokiasi budais stengiuosi "gaminti" smile.gif . O i savaite koki karta ir misinuka paduodu, jeigu jau matau, kad mano rezervai tuo metu visiskai issemti smile.gif, o lelius klykia is alkio .. Bet paskui vel ir vel meginu maitinti pati.
Sekmes smile.gif.

Papildyta:
O kad pankoliu arbata kietintu vidurius g.gif . na, nezinau, gal cia individualu.. nes as tai visiskai to nejauciu, nors geriu po pora puodeliu arbatos..
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 18, 17:28)
Papildyta:

nesinervok cia gal tik man buvo, nes juk kiekvienas organizmas reaguoja atskirai, gal jums taip nebus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(miglutio @ 2008 12 18, 16:56)
Sveikutes  smile.gif  gal pasidalintumet su manim savo ptirtimi, kaip pas jus yra. Suneliui beveik 6 savaites, maitinu pati, bet jis neturi jokio valgymo rezimo, diena istisai praso niamu, valgo kazkur 10-15min, tada 10-20 pasnaudzia ir taip istisa diena. doh.gif  nesuprantu kame beda, ar pienukas jau baiginejasi ar neriebus jis pas mane, o gal taip turi buti? g.gif

Papasakosiu is savo patirties,man irgi taip buvo,vis maitinau ir maitinau, kaip verkia taip verkia,ne nuo riebumo priklauso pienelis ir sotumas, paprasciausiai gal berniukas neprivalgo, pabandyk viena maitinima nusitraukti pienuka, ir paziuresi kiek berniukas isgeria, tada zinosi kiek turi pienelio,ir gal berniukas pavalgys ir bus sotus, ir miegos.As kaip gryzau is ligonines pas mane irgi pienuko mazai buvo nusitraukiau tik 15 gr, nu tai kur tas mano mazius neverks ir miegos juk jis alkanas.Gerk daug skysciu,man dingo pienelis, kaip berniukui buvo 1 menesiukas,bet turejau daug bedu su berniuku,gulejau ligonineje ir turbut tai paveike organizmui,nes labai daug verkiau verysad.gif pienukas mazejo, nors dariau viska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZifkuteB @ 2008 12 18, 18:35)
Tik nepergyvenk anksciau laiko - niekas dar neprarasta, gi ne veltui sakoma, kad labai norint ir visai nutraukus maitinima savo pienu, veliau galima atstatyti pieno gamyba ir vel pradeti maitinti. Tiesiog jeigu jauti, kad vaikuciui pienuko nepakanka, nebeduok gerti jokiu arbateliu, o dazniau pati maitink. Pati gerk daug skysciu (nieko naujo nepasakiau, kas jau daug kartu pasakyta smile.gif).
Nes as irgi turiu bedu su MP - kas kelinta diena vis jauciu, kad jo nepakanka.. tai visokiasi budais stengiuosi "gaminti" smile.gif . O i savaite koki karta ir misinuka paduodu, jeigu jau matau, kad mano rezervai tuo metu visiskai issemti smile.gif, o lelius klykia is alkio .. Bet paskui vel ir vel meginu maitinti pati.
Sekmes smile.gif.

Papildyta:
O kad pankoliu arbata kietintu vidurius  g.gif . na, nezinau, gal cia individualu.. nes as tai visiskai to nejauciu, nors geriu po pora puodeliu arbatos..

labai aciu nuraminai,o tos pankoliu arabtos kuria jus pacio geriate kur gauti,nes vaistinej randu tik hipp ta kudykeliui gerti tinkancia?
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2008 12 18, 17:48)
Gerk daug skysciu,man dingo pienelis, kaip berniukui buvo 1 menesiukas,bet turejau daug bedu su berniuku,gulejau ligonineje ir turbut tai paveike organizmui,nes labai daug verkiau verysad.gif pienukas mazejo, nors dariau viska  doh.gif

nepykit mamos - bet tai pats kvailiausias patarimas - nusitraukiant matuoti, kiek yra pieno. JO niekada neištrauksi tiek, kiek vaikas žįsdamas gauna, nes kai vaikas traukia, pradeda gamintis ir jo visada yra, o su pientraukiu traukiat nusitraukia ir negaminasi papildomai..

a man atvirkščiai - kuo daugiau visokiu problemu, tuo pieno daugiau buvo, nes matyt organizmas tik ir darė, kad rūpinosi, kad mažei nieko netrūktų, tipo blogai - oi, kad tik pavalgęs vaiaks būtų, tai gamino man pieno mariomis.

pankoliiai tikria labai individualiai viekia, bent jau man niekas nekietina vidurių, nei kmynai, nei pankoliai. neent tu verdi 5 minutes... tik užplikius neturėtų kietinti...
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 18, 17:59)
labai aciu nuraminai,o tos pankoliu arabtos kuria jus pacio geriate kur gauti,nes vaistinej randu tik hipp ta kudykeliui gerti tinkancia?

Vaistinese tikrai turi buti - PANKOLIU VAISIAI (prie visokiu ramuneliu ir kitokiu arbatu). Kaina iki 5 lt.
Atsakyti
Esu dekinga jums moteriske uz patarimus. Esu laiminga,kad cia istojau (na i jusu gretas). Jus man labai padedat,sunku auginti pirmaji leliuka,jokios patirties. 4u.gif na kmynu arbata yra nuo ko? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 18, 19:17)
Esu dekinga jums moteriske uz patarimus. Esu laiminga,kad cia istojau (na i jusu gretas). Jus man labai padedat,sunku auginti pirmaji leliuka,jokios patirties. 4u.gif na kmynu arbata yra nuo ko? rolleyes.gif

jus labai saunio moterys....dar karta aciu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZifkuteB @ 2008 12 18, 15:34)
Mamytes, turiu klausimeli.. Vaikas vakar ir siandien pakakojo zaliai. Zinau, kad pacioje pradzioje taip buna, bet kai apsitvarko zarnynas, tai ismatos turi buti gelsvai rudos (jos tokios visa laika ir buvo). O dabar net nezinau, ar labai sunerimti... (mano maiste ypatingu pokyciu nebuvo, siaip vaikas elgiasi taip pat kaip visada - nesimato kazkokiu ligos pozymiu is to). Kaip manot, ar reikia jaudintis ir lekti i poliklinika?
Papildyta:
O as del geresnes pieno gamybos be arbatu dar valgau tokius homeopatinius zirniukus laktacijai gerinti (homeopatineje vaistineje gamina). Nezinau, ar poveikis yra ar ne, bet kartu su visomis arbatomis zindyvems, dideliu kiekiu skysciu ir maisto pienuko pasigamina smile.gif

gal valei burnyte su sodos tirpalu nuo pienliges?
maniskiui kai patepu tai visad pakakoja zalsvai
Atsakyti
as del pieno gamybos tai valgau chalva, mama patare nezinau kiek ji padeda bet pieno tai dar uztenka ir jokiu arbateliu dar neduodu, o del viduriuku putimo tai diena palaikau paguldyta ant pilvuko kad pirdukai iseitu biggrin.gif tai dar susitvarke pilvuko putimas.
o cia kazkas klause del zalio kakucio, o pas mane tai gelsvos bet yra balti kazkur ryzio dydzio gabaliukai gal kuri zinot kodel taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2008 12 18, 18:08)
nepykit mamos - bet tai pats kvailiausias patarimas - nusitraukiant matuoti, kiek yra pieno. JO niekada neištrauksi tiek, kiek vaikas žįsdamas gauna, nes kai vaikas traukia, pradeda gamintis ir jo visada yra, o su pientraukiu traukiat nusitraukia ir negaminasi papildomai..

a man atvirkščiai - kuo daugiau visokiu problemu, tuo pieno daugiau buvo, nes matyt organizmas tik ir darė, kad rūpinosi, kad mažei nieko netrūktų, tipo blogai - oi, kad tik pavalgęs vaiaks būtų, tai gamino man pieno mariomis.

pankoliiai tikria labai individualiai viekia, bent jau man niekas nekietina vidurių, nei kmynai, nei pankoliai. neent tu verdi 5 minutes... tik užplikius neturėtų kietinti...

nepykstam nei biski bigsmile.gif juk tam ir bendraujam kad pasidalintumem rupesteliais, as pasakiau kad viena karta nusitrauktu, nes pati zinau kad vaikas istraukia geriausiai, bet kaip man nebuvo pienelio tai gydytoja patare viena karta nusitraukti ir pasiziureti,juk nuo vieno karto niekas neatsitiks doh.gif .Jus pagalvokit juk taip neturetu buti kad vaikas valgo kas 15 min ir pamiega tik 20min, vistiek reikia ieskoti is g.gif eities juk ir vaikas nepailsi, o ka sneketi apie mamyte
Atsakyti