QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 18, 17:28)
Na dabar galvoju,kad jau prisidirbau su tuo pieno gamyba. Pradejau duoti ir arbateles uosvienes paklausimu,dabar jau turbut greit uztruksiu,nors labai noriu dukryte pati maitinti,juk kudykelis sveikesnis...o as pasirodziau esanti ne kokia mama....
aciu moterytes uz atsakymus
Papildyta:
nu va ir dar labiau susinervinau,kad nuo pankoliu arbatos keteja viduriai
nesinervok cia gal tik man buvo, nes juk kiekvienas organizmas reaguoja atskirai, gal jums taip nebus
Papildyta:
QUOTE(miglutio @ 2008 12 18, 16:56)
Sveikutes
gal pasidalintumet su manim savo ptirtimi, kaip pas jus yra. Suneliui beveik 6 savaites, maitinu pati, bet jis neturi jokio valgymo rezimo, diena istisai praso niamu, valgo kazkur 10-15min, tada 10-20 pasnaudzia ir taip istisa diena.
nesuprantu kame beda, ar pienukas jau baiginejasi ar neriebus jis pas mane, o gal taip turi buti?
Papasakosiu is savo patirties,man irgi taip buvo,vis maitinau ir maitinau, kaip verkia taip verkia,ne nuo riebumo priklauso pienelis ir sotumas, paprasciausiai gal berniukas neprivalgo, pabandyk viena maitinima nusitraukti pienuka, ir paziuresi kiek berniukas isgeria, tada zinosi kiek turi pienelio,ir gal berniukas pavalgys ir bus sotus, ir miegos.As kaip gryzau is ligonines pas mane irgi pienuko mazai buvo nusitraukiau tik 15 gr, nu tai kur tas mano mazius neverks ir miegos juk jis alkanas.Gerk daug skysciu,man dingo pienelis, kaip berniukui buvo 1 menesiukas,bet turejau daug bedu su berniuku,gulejau ligonineje ir turbut tai paveike organizmui,nes labai daug verkiau
pienukas mazejo, nors dariau viska