QUOTE(indrius78 @ 2008 12 16, 17:30)
Sveikute .Ziuriu musu vaikiukai ta pacia diena gime Maniskes misinuka valgo-Aptamil,tai suvalgo dabar 130-140ml-zandai pucias,auga kaip ant mieliu
Pirmagime-sveika prisijungus Kaip dukrytes auga?Vis susitinkam SM skyreliuose
Pirmagime-sveika prisijungus Kaip dukrytes auga?Vis susitinkam SM skyreliuose
Kaip smagu dvi mergaites kaip as norejau mergytes ,o ar nuopat pradziu bandei Aptamil ar dar kokiu bandei,nes man taip gaila kad nevalgo.nu eisim pas gydytoja ziuresim kiek priaugo
Papildyta:
QUOTE(Meduvė @ 2008 12 16, 17:39)
mes veiduka tepame Excipial kremu . Ir kartais visa kuneli su juo patepu, nes maziaus sausoka odele. Bus i mama - mano jautri ir alergiska oda
O del valgymo as nesuprantu: per diena valgome gal kokius 6 kartus po 60 - 80ml ir nakti 3 kartus po koki 100 - 120 ml. Nu atrodo ner tiek daug , o svoris auga kaip ant mieliu ir is veiduko jau druckis atrodo, zandai kaip pas burunduka
O del valgymo as nesuprantu: per diena valgome gal kokius 6 kartus po 60 - 80ml ir nakti 3 kartus po koki 100 - 120 ml. Nu atrodo ner tiek daug , o svoris auga kaip ant mieliu ir is veiduko jau druckis atrodo, zandai kaip pas burunduka
Nu ir mano labai mazai suvalgo, retai buna kad suvalgytu 120ml,(tik nakti),bet zandukai dideja.Gygytoja sake jei svoris auga , tai reiskias uztenka vaikui,as galvojau kad tik mano nevalgus