QUOTE(prisijungusi @ 2009 06 23, 16:45)
o kaip su okulistais, kurie optikose akis tikrina, akiniukus ir lešius parenka? - jie tokiais atvejais gali konsultuoti?

nes net nežinau, kur geriau kreiptis.....
Būtent pas tokius okulistus per šiandien-rytoj ir eičiau patarimo. Nes ką mes forume galime patarti

Po to žiūrėčiau, jeigu praeis, galima ir be vizito pas gydytoją apsieiti. O jeigu ne, reikia tada kreiptis pas gydytoją, kuris gali atlikti visus tyrimus
Pati gydžiausi pas Krokuvos gatvėje dirbančią akių gydytoją, kažkur šioje temoje minėjau jos pavardę ir klinikos pavadinimą. Bet ten eilės didelės, bent jau kai aš lankiausi. Ir nepigu.
O vaistų kažkokių tikrai negaliu patarti

Gal tau uždegimas, tada reiktų antibiotikų. O juos tik vaistininkas ar okulistas gali paskirti.
Gali būti ir rimtesnių bėdų, tada kažkokį spec. gydymą paskirs, tų vaistų marios įvairiausių. Aš pati stengiuosi savarankiškai nesigydyti akių, tai net ir nežinau jų pavadinimų. Naudoju tik dirbtines ašaras, va tos tai tikrai niekada nepakeks.
Dar tiesa, atsiminiau, visiškai saugus, nekenksmingas vaistas-lašiukai Oculaheel
Va tokie:
http://www.vaistai.l...
Šituos skiria pačius pirmus, kai kas nors su akimis netvarkoj. Ir uždegimų, ir alergijų atveju. Jei susirgimas menkas, gali padėti. Jei rimtesnis, jų jau neužteks.
Berods, jie yra mažiukėmis porcijomis, bent jau aš taip naudojau. Vaistininkkė paaiškins viską.
Oculaheel tai gali drąsiai naudoti. Iškart, kol dar vaistinės dirba, nubėk ir nusipirk