Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(netaa @ 2009 06 18, 15:15)
Pagaliau ir aš gavau savo lęšius  thumbup.gif , manolešiai buvau užsisakius, užsakymas užtruko, nes dioptrijos didelės -8,5 doh.gif

Gal ir astigmatizmas pas tave? Mano dar didesnis minusas, bet nereikia lesiu uzsakinet, visada gaunu optikoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 06 18, 14:19)
Gal ir astigmatizmas pas tave? Mano dar didesnis minusas, bet nereikia lesiu uzsakinet, visada gaunu optikoj mirksiukas.gif

optikoj jų turi, va internetinė parduotuvė neturėjo.
Yra astigmatizmas, ir akys skiriasi dioptrijos, bet be cilindro nešioju ir vienodas.
Atsakyti
mmeda, dėkui už pastangas 4u.gif ką tik užsisakiau, gavau į emailą pirmąjį laišką, tai kaip ir pavyko man užsisakyt vadinas biggrin.gif užsisakiau iš lesis.lt rolleyes.gif na lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2009 06 18, 16:19)
mmeda, dėkui už pastangas 4u.gif ką tik užsisakiau, gavau į emailą pirmąjį laišką, tai kaip ir pavyko man užsisakyt vadinas biggrin.gif užsisakiau iš lesis.lt  rolleyes.gif na lauksiu  smile.gif

as ir is cia uzsisakinejau ir dziaugiuos savo pirkiniu smile.gif Uzsisakiau lsius Pure vision menesinius - ivertinsiu. Aprasymas viliojantis, tikekimes akytes nevargs smile.gif o Skysti jau naudoju. Esu patenkinta pirkiniu ir kita karta uzsisakysiu - nei eiti nereikia niekur, o ir susitaupo smile.gif
Dziaugiuos galejusi padeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 18, 10:38)
O jus merginos kai dazote akis, isidedate lesius prie dazant ar jau poto? Man tik akcentavo kad plauku laku negalima purkstis isidejus lesius, o apie akiu dazyma taip ir nepaklausiau  blush2.gif

As deduosi tik pries dazantis, kartais akis jautriai sureaguoja, tai asaros pradeda begt, pasidazius ir tusas nubegtu smile.gif
Atsakyti
as deduosi linzes, tik tuomet dazausi... Seip nesiojau jau daug metų, tik viena karta pasigavau uzdegima, kuris tesesi visa vasara, anksciau irgi budaavo, bet ne tokie ilgi.. todel dar iki siol nesioju akinius, o linzes tik per sventes sad.gif Labai man akiniai nepatinka...
kazkaip gal del to kad visa diena prie kompo, dziuna labai akys...kazkaip sauseja..persti..
Atsakyti
As isidedu linzes tuomet kai pasidazau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliuke @ 2009 03 05, 15:08)
labukas

Toks klausimėlis ar kas nors bandėt pirkti kontaktinius lęšius iš šios parduotuvės , nes kainos tai čia žymiai mažesnės nei optikose. Tik įdomu ar čia viskas legalu? Ar egzistuoja tokia firma.  g.gif

Pirkau iš šios internetinės parduotuvės jau du kartus ir esu patenkinta tiek kaina, tiek kokybe, tiek ir pristatymu (kuris dabar jau "pagreitėjo" - pristato per 3 darbo dienas).
Papildyta:
QUOTE(Juxt @ 2009 06 05, 15:34)
o man jokio skirtumo nebuvo, kai pabandymui nusipirkau oasys, todėl pasilikau prie pigesnio varianto  ax.gif

aš irgi išbandžiau oasys, tai palyginus su advance jokio skirtumo (bent mano nuomone) nėra, tad kaina tampa lemiamas veiksnys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 19, 09:25)
As isidedu linzes tuomet kai pasidazau  smile.gif
drinks_cheers.gif Tik aš dar sluoksnį tušo užmetu įsidėjus ax.gif

Mergaitės, gal kam teko pirkti Freshlook Colorblends Toric kontaktinius lęšius g.gif Jau nervas ima. Susiradau vieną neblogą tinklapį, bet jie man neparduoda, mol mano recepte nurodyta kitaip nei aš užsakau doh.gif O LT tų lęšių net nėra blink.gif Gal kas užsisakinėjot iš kur nors, kur nereikia recepto įrodymo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadiga: 22 birželio 2009 - 15:17
QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 17, 21:06)
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie jūsų lešiuotųjų būrio  ax.gif Šiandien nuėjau į optiką, patikrino akis ir pasirinkau lęšius. Ėjau nes nelabai gerai į tolį matydavau, nors kiek eidavau anksčiau, visos kaip susitarę tvirtindavo kad mano akys pavargę ir jokių akinukų ar lęšių man nereikia, pagersiu vitaminų ir praeis. Šiandien nuėjus iškart išdėsčiau, kad su vitaminais žaisti jau atsibodo, kad ir kiek gerčiau žmonių gatvėj labiau pažinti nepradėjau. Tai gydytoja patikrino akutes o jos -0,50 (žalio supratimo  neturiu ką tai reiškia blink.gif ) Kai paklausiau, ji pasakė tik kad tai nėra labai blogai. Buvau Kaune "Vilniaus optikoj" Maximoj prie bazių. Paprašiau lęšių, nes dar nenoriu akinių, tai ji rekomendavo Acuvue Oasys wuth Hydraclear. Sakė jie mėnesiui. Dabar žiūriu internete ir tokius randu tik 2 savaitėms, tai kaip čia yra?

Sveikos, as irgi esu pasipiktinus, kad Lietuvoje optikose pasako neteisinga informacija. Anksciau nesiojau oasis ir nesiojau juos kaip mesnesinius, tik atsitiktinai paskaiciau kad tai puses menesio lesiai. dabar nepatingejau susirasti ju gamintojo puslapi. tai va cia nuododa: http://www.acuvue.co...cuvue-oasys.htm
desineje atsakymas "how long can I wear them" ir raso kad iki 2 savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(aushrahome @ 2009 06 22, 16:37)
Sveikos, as irgi esu pasipiktinus, kad Lietuvoje optikose pasako neteisinga informacija.  Anksciau nesiojau oasis ir nesiojau juos kaip mesnesinius, tik atsitiktinai paskaiciau kad tai puses menesio lesiai. dabar nepatingejau susirasti ju gamintojo puslapi. tai va cia nuododa: http://www.acuvue.co...cuvue-oasys.htm
desineje atsakymas "how long can I wear them" ir raso kad iki 2 savaiciu.
O ko jūs tikitės doh.gif Kai paklausiau LT optikoje kiek laiko nešioti galima (kai pirmą kartą lęšius įsigijau), tai sako kiti išnešioja iki 2-3 mėnesių :unsure:Total košmar doh.gif
Atsakyti
Labas.. Ir as esu kontaktiniu lesiu nesiotoja smile.gif Nesioju tik menesi, bet esu jais labai patenkinta, tikrai geras sutverimas thumbup.gif Tik nezinau kodel, bet daznai vakarop mano akys su tais lesiais viska mato lyg per ruka.. Kartais tik isidejus matau neryskiai.. Tuomet vel isimu lesi, praplaunu ir vel isidedu.. Tai padeda vel gerai su juo matyti.. Bet kodel taip nutinka? Gal baigesi lesiu galiojimo laikas? 4u.gif
Atsakyti