QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 17, 21:06)
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie jūsų lešiuotųjų būrio

Šiandien nuėjau į optiką, patikrino akis ir pasirinkau lęšius. Ėjau nes nelabai gerai į tolį matydavau, nors kiek eidavau anksčiau, visos kaip susitarę tvirtindavo kad mano akys pavargę ir jokių akinukų ar lęšių man nereikia, pagersiu vitaminų ir praeis. Šiandien nuėjus iškart išdėsčiau, kad su vitaminais žaisti jau atsibodo, kad ir kiek gerčiau žmonių gatvėj labiau pažinti nepradėjau. Tai gydytoja patikrino akutes o jos -0,50 (žalio supratimo neturiu ką tai reiškia

) Kai paklausiau, ji pasakė tik kad tai nėra labai blogai. Buvau Kaune "Vilniaus optikoj" Maximoj prie bazių. Paprašiau lęšių, nes dar nenoriu akinių, tai ji rekomendavo Acuvue Oasys wuth Hydraclear. Sakė jie mėnesiui. Dabar žiūriu internete ir tokius randu tik 2 savaitėms, tai kaip čia yra?
Sveikos, as irgi esu pasipiktinus, kad Lietuvoje optikose pasako neteisinga informacija. Anksciau nesiojau oasis ir nesiojau juos kaip mesnesinius, tik atsitiktinai paskaiciau kad tai puses menesio lesiai. dabar nepatingejau susirasti ju gamintojo puslapi. tai va cia nuododa:
http://www.acuvue.co...cuvue-oasys.htm
desineje atsakymas "how long can I wear them" ir raso kad iki 2 savaiciu.