Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

Apie nustatymą nieko negaliu pasakyt, bet kad reikia silpnesnių lešių nei akinkių-tai faktas 4u.gif gydytoja man parenka 0,25 silpnesnius lęšius už akinukus mirksiukas.gif ji motyvuoja tuo,kad lęšis yra ant akies, o akinukai toliau akies,todėl REKOMENDUOJAMA skirti silpnesnius smile.gif vat kaip ax.gif
Papildyta:
mergaitės, gal kuri pamokytų nuo A iki Z kaip reikia apsipirkti internetinėje lęšių parduotuvėje blush2.gif nesu nieko pirkus internetu, nors elektroninę bankininkystę ir turiu ax.gif žinau,kad kvailai skamba,bet man neaišku ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
kaip ir zadejau,r asau atsiliepimus apie internetini apsipirkima. Pirkau www.lesis.lt Uzsakyma pateikiau birzelio 8d., gavau siuntinuka siandien (mano diopriojos retesnes, del to teko palaukti ilgiau). Siuntinukas labai sauniai supakuotas: viskas tvarkingai sudeta i dezute ir apdetas burbuliukais smile.gif
Zodziu esu patenkinta tiek aptarnavimu tiek dezutes turiniu. Galiojimas prekiu amziausiai iki kitu metu (butent skyscio, lesiu iki 2013m) . Tikekimes neprasoviau ir tikrai bent siek tiek sutaupiau. Cia mano pirmo apsipirkimo internetu ispudziai. Tikria nereklamuoju, tiesiog issakau savo ispudzius.
Papildyta:
QUOTE(marlen @ 2009 06 17, 14:45)
Apie nustatymą nieko negaliu pasakyt, bet kad reikia silpnesnių lešių nei akinkių-tai faktas 4u.gif gydytoja man parenka 0,25 silpnesnius lęšius už akinukus mirksiukas.gif ji motyvuoja tuo,kad lęšis yra ant akies, o akinukai toliau akies,todėl REKOMENDUOJAMA skirti silpnesnius smile.gif vat kaip ax.gif
Papildyta:
mergaitės, gal kuri pamokytų nuo A iki Z kaip reikia apsipirkti internetinėje lęšių parduotuvėje blush2.gif nesu nieko pirkus internetu, nors elektroninę bankininkystę ir turiu ax.gif žinau,kad kvailai skamba,bet man neaišku ax.gif

Lietuviskoj internetinej parduotuvej pabandziau ir pavyko. Galiu pagelbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 06 17, 15:45)
Lietuviskoj internetinej parduotuvej pabandziau ir pavyko. Galiu pagelbeti smile.gif

Oi, būtų šaunu 4u.gif Va, ir klausimas iš kart ax.gif Įsidedu į krepšelį, spausti reikės "patvirtinti ir mokėti" taip?Ir va kas tada?Kaip apmokėti reikės?Gal atsidarys koks langas, kur nukreips į savo banką pasijungt, ar kaip?Kiek pastebėjau būna ir tokių e.parduotuvių,kur apmokėti reikia tik pristačius,bet čia ko gero taip nebus,ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie jūsų lešiuotųjų būrio ax.gif Šiandien nuėjau į optiką, patikrino akis ir pasirinkau lęšius. Ėjau nes nelabai gerai į tolį matydavau, nors kiek eidavau anksčiau, visos kaip susitarę tvirtindavo kad mano akys pavargę ir jokių akinukų ar lęšių man nereikia, pagersiu vitaminų ir praeis. Šiandien nuėjus iškart išdėsčiau, kad su vitaminais žaisti jau atsibodo, kad ir kiek gerčiau žmonių gatvėj labiau pažinti nepradėjau. Tai gydytoja patikrino akutes o jos -0,50 (žalio supratimo neturiu ką tai reiškia blink.gif ) Kai paklausiau, ji pasakė tik kad tai nėra labai blogai. Buvau Kaune "Vilniaus optikoj" Maximoj prie bazių. Paprašiau lęšių, nes dar nenoriu akinių, tai ji rekomendavo Acuvue Oasys wuth Hydraclear. Sakė jie mėnesiui. Dabar žiūriu internete ir tokius randu tik 2 savaitėms, tai kaip čia yra?
Atsakyti
QUOTE(dukvadratu @ 2009 06 15, 13:35)
Kas dar turite paaiškinimų , kas Lietuvoje lankėtės, kur nustato ir kiek numeta?

man aiskino, kad jei nedidelis minusas, lyg ir iki -2 ar dar maziau, tai tada vienodos dioptrijos, o kuo didesnis minusas, tuo didesnis skirtumas tarp akiniu ir lesiu stiprumo, tipo cia del fiziniu lesiu ir stiklu savybiu taip yra...
Papildyta:
QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 17, 21:06)
Tai gydytoja patikrino akutes o jos -0,50 (žalio supratimo  neturiu ką tai reiškia blink.gif ) Kai paklausiau, ji pasakė tik kad tai nėra labai blogai. Buvau Kaune "Vilniaus optikoj" Maximoj prie bazių. Paprašiau lęšių, nes dar nenoriu akinių, tai ji rekomendavo Acuvue Oasys wuth Hydraclear. Sakė jie mėnesiui. Dabar žiūriu internete ir tokius randu tik 2 savaitėms, tai kaip čia yra?

Tai dar labai geros tavo akytes palyginti, su tokiu regejimu tikrai nerekomenduociau nesioti lesiu, ypac visa diena, o dar jei prie kompo dirbi, juo labiau... Jau geriau akinukus uzsidet i toli ziurint. Mat tavo gero matymo atstumas dar turetu buti nemazas su tokiu regejimu ir tam atstumui tau tikrai nereikia nei akiniu, nei lesiu. Kai buni su akiniais, gali juos nusiimt, kai arciau kur ziuri, po gatve nevaikstai ir pan., o lesis visad prie akies ir akis atpranta pati dirbt, netgi ten, kur ji naturaliai dar gerai matyt turetu.
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2009 06 17, 19:00)
Oi, būtų šaunu 4u.gif Va, ir klausimas iš kart ax.gif Įsidedu į krepšelį, spausti reikės "patvirtinti ir mokėti" taip?Ir va kas tada?Kaip apmokėti reikės?Gal atsidarys koks langas, kur nukreips į savo banką pasijungt, ar kaip?Kiek pastebėjau būna ir tokių e.parduotuvių,kur apmokėti reikia tik pristačius,bet čia ko gero taip nebus,ar ne? blush2.gif

teisingai, spaudi patvirtinti ir moketi, tada atsidaro langas, kur leidzia pasirinkti kaip mokesi ir is kurio banko. kaip - tai ar kreditine ar bankiniu pavedimu. Tada renkiesi banka. hm... lyg taip buvo g.gif tikiuos nieko nesumaisiau... as mokejau banko pavedimu, tad man pasirinkus atsiskaitymo buda ir banka atsidare iprastiniai prisijingimo prie banko langai... viska suvedus paspaudziau moketi ir viskas smile.gif gavau el pastu zinute kad uzakymas patvirtintas ir pradetas vykdyti... seknacia diena kad jau vykdomas ir bus pristatytas per 10 d.d. , vakar gavau znute, kad uzsakymas issiustas ir rytoj (t.y. siandien) tureciau gauti smile.gif
atsiskaitant kreditine, kiek teko susidurti darbe (sefas pamenu kazko prase) taip pat atsidare langas kur reikejo pasirinki korteles pavadinima ir langelis buvo kur reikejo suvesti korteles numeri....
Tikiuos padejau bent truputi, jei ka - klausk smile.gif

Papildyta:
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie jūsų lešiuotųjų būrio  ax.gif Šiandien nuėjau į optiką, patikrino akis ir pasirinkau lęšius. Ėjau nes nelabai gerai į tolį matydavau, nors kiek eidavau anksčiau, visos kaip susitarę tvirtindavo kad mano akys pavargę ir jokių akinukų ar lęšių man nereikia, pagersiu vitaminų ir praeis. Šiandien nuėjus iškart išdėsčiau, kad su vitaminais žaisti jau atsibodo, kad ir kiek gerčiau žmonių gatvėj labiau pažinti nepradėjau. Tai gydytoja patikrino akutes o jos -0,50 (žalio supratimo  neturiu ką tai reiškia blink.gif ) Kai paklausiau, ji pasakė tik kad tai nėra labai blogai. Buvau Kaune "Vilniaus optikoj" Maximoj prie bazių. Paprašiau lęšių, nes dar nenoriu akinių, tai ji rekomendavo Acuvue Oasys wuth Hydraclear. Sakė jie mėnesiui. Dabar žiūriu internete ir tokius randu tik 2 savaitėms, tai kaip čia yra?

Taip, lietuvoj kazkodel juos pardavineja kaip menesinius lesius... siaip kiekviena diena juos issiimant, gerai priziurint galima tiek nesioti... tai sprendzia vartotoja - jei neapsinesa ir nedirgina akyciu - kodel gi ne? smile.gif bent man taip aiskino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2009 06 17, 21:27)
Tai dar labai geros tavo akytes palyginti, su tokiu regejimu tikrai nerekomenduociau nesioti lesiu, ypac visa diena, o dar jei prie kompo dirbi, juo labiau... Jau geriau akinukus uzsidet i toli ziurint. Mat tavo gero matymo atstumas dar turetu buti nemazas su tokiu regejimu ir tam atstumui tau tikrai nereikia nei akiniu, nei lesiu. Kai buni su akiniais, gali juos nusiimt, kai arciau kur ziuri, po gatve nevaikstai ir pan., o lesis visad prie akies ir akis atpranta pati dirbt, netgi ten, kur ji naturaliai dar gerai matyt turetu.

Nu neblogos tos mano akys, tik kad i toli nelabai matau, labai nervina kai vairuoju. Apie akinukus gal po kokio menesiuko pagalvosiu, isbandysiu linzes pirma. Kazkaip nesinori kruva pinigeliu palikti iskart.
O jus merginos kai dazote akis, isidedate lesius prie dazant ar jau poto? Man tik akcentavo kad plauku laku negalima purkstis isidejus lesius, o apie akiu dazyma taip ir nepaklausiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 18, 09:38)
O jus merginos kai dazote akis, isidedate lesius prie dazant ar jau poto? Man tik akcentavo kad plauku laku negalima purkstis isidejus lesius, o apie akiu dazyma taip ir nepaklausiau  blush2.gif

Dažausi jau įsidėjusi lęšius. Darant atvirščiai bijočiau, kad įsidedant į akį su lęšiais nepapultų tušo ar šešėlių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 06 18, 10:51)
Dažausi jau įsidėjusi lęšius. Darant atvirščiai bijočiau, kad įsidedant į akį su lęšiais nepapultų tušo ar šešėlių cool.gif

Aciu, bandysiu ir as taip. Vakar kai moke optikoj kaip ten isideti ir issiimti, tai man is pirmo karto gavosi. Kadangi jokio tuso nenubraukiau tai ir nepaklausiau ax.gif
Atsakyti
Tai gydytoja patikrino akutes o jos -0,50 (žalio supratimo  neturiu ką tai reiškia blink.gif ) Kai paklausiau, ji pasakė tik kad tai nėra labai blogai. Buvau Kaune "Vilniaus optikoj" Maximoj prie bazių. Paprašiau lęšių, nes dar nenoriu akinių, tai ji rekomendavo Acuvue Oasys wuth Hydraclear.

Ech, kad mano regejimas toks butu biggrin.gif
Lesius nesioju jau mazdaug 8 metus. Tikra tiesa, kad po to jau nesinori grizti prie akiniu. Bet yra situaciju, kai ir akiniai labai pravercia, pvz kai reikia naktimis keltis prie vaiko. Aisku galima pasirinkti day&night lesius, bet as akims nakti leidziu pailseti.
Kaip tik nesioju Acuvue Oasys. Man tinka. Tik paskutiniu metu susigundziau nusipirkti internetu Air Optix (buvo akcija). Siandien bandziau isidet, bet jie kazkokie kieti ir jauciasi lyg svetimkunis akyje butu. Teks ismest.

Atsakyti
QUOTE(sleepy @ 2009 06 12, 14:51)
o  yra kažkokia rizika susižaloti akį pradėjus naudoti ir nemokant dėlioti tų lesiu? kodėl čia kažkas norėjo važiuot į klinikas išimti?juk jis niekur nedings...tikiuosi blush2.gif

Na kad suzaloti, tai nemanau, greiciau sudirginti ar uzdegima gauti. Nebent ilgus nagus turi, tai begrabaliodama gali suzeisti aki.
Pamenu, kiek as turejau vargo pirma karta. Optikoj viska parode, idejo, viskas aisku. O va kai namie grizus reikejo issiimt, tada ne velnio nesigavo - miegojau su lesiais. Kita diena vel variau i optika, ten daktare iseme ir vel pamoke. Kaip ir visur, su lesiu isidejimu reikia praktikos. O dabar net veidrodis nebereikalingas smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš gavau savo lęšius thumbup.gif , manolešiai buvau užsisakius, užsakymas užtruko, nes dioptrijos didelės -8,5 doh.gif
Atsakyti