Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

sveikos,
pas mus dabar yra akcija, galima nemokamai išbandyti - užsirašiau, trečiadienį akių patikrinimas, etc., jau dabar bijau - mano akys jautrios ir labai bijau, kai aplink jas kas nors makaluojasi, bet nuo akinių labai pavargau unsure.gif atėjau palaikymo biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 06 08, 21:44)
sveikos,
pas mus dabar yra akcija, galima nemokamai išbandyti - užsirašiau, trečiadienį akių patikrinimas, etc., jau dabar bijau - mano akys jautrios ir labai bijau, kai aplink jas kas nors makaluojasi, bet nuo akinių labai pavargau  unsure.gif atėjau palaikymo  biggrin.gif  ax.gif

manau, kad visoms iš pradžių būna baisu, aš apskritai neįsivaizdavau, kaip galima tuos lęšius įsidėt-išsiimt doh.gif pora dienų tikrai teko pavargt unsure.gif
bet vėliau, kaip ir visos, išmoksti sekundės greitumu susisukt ir bent man, iškeitus akinius į lęšius, nebuvo nei sekundės nusivylimo (nerasoja žiemą, neapsipirštuoja, gali užsidėti saulės akinius, akinių stiklus ištepdavo blakstienų tušas ir dar daugybė pliusų lęšiams)

taigi, palaikau ir drąsinu thumbup.gif

P.s. įsidėti pirmą kartą net su gydytojo pagalba bus labai sunku, bet įsidėjus, nenorėsi išimti 4u.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
ir as dar karta pasidziaugsiu kad nusipirkau internetu, tik is lesis.lt biofinity ir dar focus dailies pabandymui, nes visi is eiles pasakoja, kad dieniniai zymiai geresni akims, tad nusprendziau pabandyti.abiem gavosi akcija ir manau pakankamai sutaupiau nors nezinau kiek kitur tie dailies kainuoja. mokejau kreditine ir tfu tfu, nepastebejau kokiu apgavysciu. prekes gavau per 2 dienas, aisku kurjeris nepaskambino pries atvezant, nors zadejo. is uzsienio siustis manau gal kazkiek pigiau gaunas, bet jie siulo eiti i pasta ir siuncia minimum savaite, kaip supratau.
Atsakyti
Nedavė man lęšių šiandien - užsakė rolleyes.gif Labai nustebino, kad parašys žinutę, kai jau bus laugh.gif Bet tikrino akis su tokiu aparatu, sakė - neturėtų būti problemų įsidėti, bet aš vistiek labai bijau wacko.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 06 10, 20:14)
Nedavė man lęšių šiandien - užsakė  rolleyes.gif Labai nustebino, kad parašys žinutę, kai jau bus laugh.gif Bet tikrino akis su tokiu aparatu, sakė - neturėtų būti problemų įsidėti, bet aš vistiek labai bijau wacko.gif  rolleyes.gif

kaip tai tikrino ir sakė, kad nebus problemų įsidedant? blink.gif nepamokino optikoj , kaip įdėti ir išsiimti? g.gif

o kad nedavė, tai turbūt dioptrijos iš retesnių ir todėl neturėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2009 06 11, 09:03)
kaip tai tikrino ir sakė, kad nebus problemų įsidedant? blink.gif  nepamokino optikoj , kaip įdėti ir išsiimti? g.gif

o kad nedavė, tai turbūt dioptrijos iš retesnių ir todėl neturėjo  unsure.gif

Kadangi neturėjo - tai ir nemokino, mokins, kai eisiu pasiimti mirksiukas.gif 4u.gif
Mano akys skirtingos, ir viena su astigmatizmu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 06 11, 08:58)
Kadangi neturėjo - tai ir nemokino, mokins, kai eisiu pasiimti  mirksiukas.gif  4u.gif
Mano akys skirtingos, ir viena su astigmatizmu  rolleyes.gif

tada aišku ax.gif sėkmės mokantis thumbup.gif
Atsakyti
o yra kažkokia rizika susižaloti akį pradėjus naudoti ir nemokant dėlioti tų lesiu? kodėl čia kažkas norėjo važiuot į klinikas išimti?juk jis niekur nedings...tikiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 06 11, 08:58)
Kadangi neturėjo - tai ir nemokino, mokins, kai eisiu pasiimti  mirksiukas.gif  4u.gif
Mano akys skirtingos, ir viena su astigmatizmu  rolleyes.gif
Mano irgi viena su astigmatizmu, o kita labai neryškiu smile.gif Bet pasirinkau abu torinius lęšius, nes jaučiuosi taip pat kaip ir su paprastais, o pvz internetu pirkti lengviau, nes kiti tinklapiai neleidžia pirkti vienos dėžutės vienai akiai doh.gif
Atsakyti
Ar gali kas protingai atsakyti apie bazines kreives? Kur jas tikrai išmatuoja, o ne iš lempos parašo.
Dar kas nešioja akinukus- kontaktiniai būna mažesnėm dioptrijom nei akiniai. Tipo iki -3 nenumeta, o virš -3 numeta-0,25 dioptrijos-čia vienoje, kitoje nuo 2,75 irgi numetė.
Buvau vienoje optikoje, buvau kitoje optikoje- ir skirtingai sako. Tai galvoju pati išsiaiškinsiu, su Jūsų - profesionalių pagalba.
Atsakyti
QUOTE(dukvadratu @ 2009 06 14, 08:34)
Ar gali kas protingai atsakyti apie bazines kreives? Kur jas tikrai išmatuoja, o ne iš lempos parašo.
Dar kas nešioja akinukus- kontaktiniai būna mažesnėm dioptrijom nei akiniai. Tipo iki -3 nenumeta, o virš -3 numeta-0,25 dioptrijos-čia vienoje, kitoje nuo 2,75 irgi numetė.
Buvau vienoje optikoje, buvau kitoje optikoje- ir skirtingai sako. Tai galvoju pati išsiaiškinsiu, su Jūsų - profesionalių pagalba.
Nežinau kaip LT, bet pas mus okulistai turi tokius aparatus, kurių pagalba patikrina - pažiūri kaip lęšis išsigaubia. Kai klausiau savo gyd., tai jis sakė, kad vienos firmos turi kelių bazinių kreivių lęšius, kitos tik vieno, bet tipo lęšis prisitaiko prie akies tada.
Dėl dioptrijų numetimo nenumetimo atsakyti negaliu, nes pas mane toriniai lęšiai, o jie truputi kitokie nei paprasti 4u.gif
Atsakyti
Kas dar turite paaiškinimų , kas Lietuvoje lankėtės, kur nustato ir kiek numeta?
Atsakyti