Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

na maniškis tai nenustoja pasakojęs apie šeštadieninę žvejybą. Taip laukta seniai tongue.gif Ir grįžo su lydekaite ir dabar jau nerimsta, kada sekantį kartą važiuos. Oi tie žvejai... biggrin.gif
Atsakyti
Seniau negaledavau pakesti kad draugas i zvejyba isvaziuodavo,bet zinau kad to nepakeisi,nes ir mano tevas jau 100m zvejoja ir net nesiruosia nezvejot del mamos.tai ir as kartu prisiplakiu i zvejyba.ir visai smagu,ypas kai pagaunu as o ne jis.tik as gal kokias 3val galiu iskentet zvejodama,o jis tai kad ir visa para.tiesa be zvejojant galima taip susukti viska taip kad kaip sakoma "undines ten gaudo".ta undine paciai pavirsti tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis vyras ir dukra zvejei ligoniai pasidare , na vyras vyru ale dukra cry.gif . Zinokit ant ledo nuo ryto iki vakaro prasedi ir dar ne vyras jos praso pasedet dar , o ji tevo kad teeete pabuunam dar . Sakes man .Auga dar viena sako uzaugsiu turesiu meskere ir susivelusius batus smile.gif
Atsakyti
Man jau pakako, kad tetis buvo zvejys..... na bet geriau vyras-zvejys, nei vyras-medziotojas
Atsakyti
Vyro žvejo neturiu, bet turiu tėtį žveją. Niekada nebuvo problemų - išeina prie ežero ar ant ledo, tai ir jis pailsi, ir mamai laisva diena
Atsakyti
sutinku, kad moteriskes pasiilsi...na bet kai grizta zvejys su savo irankiais ir laimikiu...prasideda visokie zuvu darinejimai ir pan...viskas aplink smirda ... fek wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Minnie @ 2005 03 04, 23:07)
na bet geriau vyras-zvejys, nei vyras-medziotojas

Man medžiotojai irgi nepatinka, tas faktas- žvėrių vaikymas ir šaudymas- fe, fe..
Bet vyras mano ne medžiotojas, ne žvejas, tik prieš pora savaičių gimtadienio proga meškerę gavo biggrin.gif Nežinau, kaip dabar bus. Žvejyba man asocijuojasi su ankstyvu vasaros rytu, kai pradeda brėkšti, tada chebra keliasi ir eina žvejoti- faina tikra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2004 02 28, 11:53)

Arba pasinaudosiu labai geru kazkieno man duotu pasiulymu. Paduosiu skelbima, kurio turinys toks:

Parduodu zvejybine iranga. Pilnai sukomplektuota. Telefonas 233 322. Jei atsilieps vyras, pasakykite, kad ne cia pataikete laugh.gif

Man tai visai patinka žvejyba (kartais ir aš pažvejoju),bet mano vyras yra jau maniakas. Kai reikia ką nors namams įdėti, tai pinigus spaudžia, o pirkti valčiai variklį už 2000 litų, tai negaila gun_bandana.gif . Va tada ir pradeda erzinti....

Klausyk, Smurka, įdomu katra daugiau uždirbtumėme pardavus tuos daikčiukus... smile.gif smile.gif smile.gif Aš tai laisvai galėčiau atidaryti žvejybos reikmenų parduotuvę smile.gif smile.gif
Atsakyti
mano vyras irgi zvejys maniakas ...is pradziu pykau kad vaziuoja zvejot (nors vaziuoja tik rudeni nes laisisos arba upetakiai pradeda eiti) ...bet praejus tiek metu nekreipiu demesio dabar pati jau rupinuosi kad nesusaltu sumustinuku idedu....man tik niekaip nesuprantama is kur tiek kantrybes kokias 4 valandas vaziuoja i kita state(usa gyvenam)o jai dar vaziuoja po darbo isvis niekaip nesuprantu kiek reikia tureti valios istvermes nors jis toks ir yra gyvenime as didziuojuosi kad mano vyras zvejys o ne koks babnikas ar per mergas eina
Atsakyti
Maniskiui zvejyba genuose. Jo tevukas pakales del zvejybos, tai sunelis irgi...
Na gerai, kad turi hobi, bet kartais tai tikrai "trumpina", kai isvaziuoja visam savaitgaliui, o as su vaiku turiu namie tupet. Kazkada labai seniai ir as vaziavau su juo pasiziuret kas ten tokio ypatingo, kad neimanoma nuo meskeres atsitraukt. Na idomu kol kimba, bet kai nieko nepagauni, tai ko ten sedet visa diena. As po kokiu 3 valandu jau namo prasausi, nes nuobodu pasidaro, tai dabar jis manes ir nebeima, kad nezysciau i ausi, o as ir pati nevaziuoju, nes nesuprantu ko ten per lietu slapti, ant saules kepti, o ant ledo salti visa diena g.gif
Atsakyti
Oho kiek cia mano likimo moteriskiu blink.gif

Zinot ka, maniskis dar kazkaip derinasi prie seimos: jei planuoja savaitgali islekt ilgiau pazvejot, tai atsiklausia, ko as noreciau kompensacijos, o vasara tai lekiam kartu, i kokia sodyba (kai jau vaikas atsirado; seniau liuks budavo savaitgaliai gamtoje, palapineje wub.gif ). Ir siaip man paciai smagu paplaukiot vasara su juo, irkluot nereikia, yra visokie varikliai. Ir dar ka galiu pasakyt: bilia neina i bara bokalo kilnot mirksiukas.gif

Aisku, buna, kad pykstu, bet tai laikina, nes zmogaus nepakeisi, o kai jis grizta visas issisiepes patenkintas, tai ir man geriau palieka.
Atsakyti
Maniskis irgi zvejys.Tai jau kai savaitgalis arteja ir jei tik geras oras,tai tada lekia paryciais zvejoti.As tai stebiuosi ta jo kantrybe,sedeti ir ziureti tiek valandu i vandeni.O jei dar kliovo nera,tai tada isvis mirtis alyvose.Nu bet jam smagu ir as to pomegio nedraudziu ir nepriekaistauju.Ir paciai smagu kai su laimikiu vyras pargryzta namo biggrin.gif
Atsakyti