Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

QUOTE(song @ 2005 01 23, 00:13)
Man yra gerai tik dviem punktais-nereikia doroti zuvu, pats viska susitvarko (jei nesalta, prie upes, nes as burbu, kad namai smirda po dorojimo ax.gif ), ir dar-dazniausiai zuvu namo nenesa, mat gaudo del paties fakto, paleidzia ir tiek.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o man jau ir nuo rukytu žuvų bloga......Nes kas per daug tas nesveika ir nebeskanu blink.gif
Atsakyti
man dar labai nepatinka kada eina žvejot žiema prisirengia kruva rubu o parejes sumeta i kruva tipo sudeliok viska iki kito karto.nu negaliu vel tvarkau džiovinu viska ir vel pas pat
Atsakyti
o aš prie jo žvejybos rūbų nagų nekišu-pats tvarkos.jų namie išvis nėra-dalis pas tėvus,dalis sodyboj.tad man bent tas darbas nukrenta thumbup.gif
Atsakyti
paziurekit i geraja puse- vyras ne prie teliko ar kompo kiaura diena, o gamtoj, tyram ore ax.gif grizta pasiilges blush2.gif (netaikau tiems atvejams, kai palieka vienas su leliukais)
Atsakyti
Pasiilges ir toks geras geras, nors virves vyk... blush2.gif
Atsakyti
mano vyras taip pat zvejys , bet as dziaugiuosi kad jis turi pomegi . Musu dukrai taip pat patinka pazvejoti ,turbut i teti atsigime .O seip as tame nematau nieko blogo , jei geras oras tai i zvejyba vaziuojam visi 3 .
Atsakyti
Na as tame nematau nieko blogo smile.gif , mano vyriskis uzkietejes zvejys ir siaip gamtos zmogus smile.gif , zvejyba jam yra viskas . Zinoma jis jaucia savo ribas smile.gif Ir mane uzkrete savo pomegiu , kad ir budama nescia vaziuodavau visad kartu .Tik dabar kai turime mazyli , teks leist ji viena sad.gif Man geriau taip , negu jis turetu pomegi pvz . su draugais sedeti baruose biggrin.gif
Atsakyti
na,kai vasarą žvejoja,tai nieko-man ir visai patinka.bet va kai laksto persigandęs,kad vis ledo nėra doh.gif ir išlekia,o aš namie viena.nu kaip nemėgstu... schmoll.gif o dėl vaiko...jau dabar planuoja,kaip kartu žvejot tempsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauriukas @ 2005 01 25, 17:26)
Na as tame nematau nieko blogo  smile.gif , mano vyriskis uzkietejes zvejys ir siaip gamtos zmogus  smile.gif , zvejyba jam yra viskas . Zinoma jis jaucia savo ribas  smile.gif  Ir mane uzkrete savo pomegiu , kad ir budama nescia vaziuodavau visad kartu .Tik dabar kai turime mazyli , teks leist ji viena  sad.gif Man geriau taip , negu jis turetu pomegi pvz . su draugais sedeti baruose  biggrin.gif

Blogo tame, kad jis zvejoja as ir nematau, tik kad nesinori vienai su vaikiais namuose sedeti, kai isvaziuoja. smile.gif O kas link pasisedejimu baruose, sutinku 100%! Tegul tik zvejoja, nei po bariukus trankosi... biggrin.gif
Atsakyti
oi sveikos zveju zmonas,as prie jusu prisedu.Na lygiai tas pats,maniskis dejuoja kad ledo nera,bet dabar pasalo tai troksta nulekt dabar isvykes sako kai gryziu varysiu,vasara visai kas kita bet ziema man baisu kad jis neiluztu ir panasiai,o dar kai su maze vienai sedet ir ...noris kartu pabut vis mum moterim maza ir maza laiko pabuna vyrai,bet jau taip yra ar ne?? smile.gif Bet jau geriau negu drinks_cheers.gif po kabakus,o jam zvejyba tai thumbup.gif taip pat galvoja kai 2.gif oi mes varysim zvejot tada bus 2 pries viena ir biggrin.gif smagiai.
Atsakyti
Geriau i gamta negu pas mergas...
Atsakyti
uzkietejes zvejys ir medziotojas, na kad galetu isvaziuot zvejot ir medziot bet kad ir ant dusios ramu butu, suranda aukle-namu tavrkytoja, kuri gyventu kartu ir dirbtu 24 val per para. jam ramu, a zmona vistiek nepatenkinta ir jis nesupranta kodel. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
cia nesugalvota, bet paimta is gyvenimo
Atsakyti