Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

mes kai su vyru draugavome tai pasibaisejusi buvau, kiek susiskambiname tai pokalbiai vien zvejyba, tai buvo zvejyboje, kelsis anksti del zvejybos, gryzo pavalgyti vaziuos prie kito ezero...... vaziuoja meskeres pirkti, ka tik slieku pasikase.... nu kosmaras, tokia savijauta kad jo gyvenimas darbas ir zvejyba, kad grizes namo pasiima meskere ir sedi prie ezero kur nors..... susitaikiau mintyse..... ir...... po vestuviu, per 5 bendro gyvenimo metus zvejoti buvo gal kokius 5 kartus ir tai jau draugai ikalbinejo vaziuoti blink.gif blink.gif blink.gif ........ nieko nesuprantu..... pati bandau kartais pakalbinti, nuvaziuok atsipalaiduosi...... hm.... o jis..... "kur ten atsipalaiduosi, geriau koki zurnala nusipirksiu paskaitysiu, gal i kokia kavinuke einam alaus pagurksnoti, ar draugus pasikvieciame pavakaroti" ........... blink.gif blink.gif ..... vo ir baigesi visos zvejybos.......
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 09 22, 10:55)
o jis..... "kur ten atsipalaiduosi, geriau koki zurnala nusipirksiu paskaitysiu, gal i kokia kavinuke einam alaus pagurksnoti, ar draugus pasikvieciame pavakaroti" ........... blink.gif blink.gif ..... vo ir baigesi visos zvejybos.......

Siaubas, ką tu savo vyrui padarei? blink.gif blink.gif blink.gif Į tribunolą tave tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (milabra @ 2004 09 22, 12:49)
Siaubas, ką tu savo vyrui padarei? blink.gif blink.gif blink.gif Į tribunolą tave tongue.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif ....... vo ir nesusipatoginau wub.gif ....... sakau gal cia atsakyma rasiu............ ir keisciausia buvo, kai jo taip bernavimo laikais dievinamos meskeres kazkur dingo..... o jis ju ne nepasigedo....... pasirodo mano brolis suklydes susidejo ....... paskui kai jau atsirokavo, vel i kampa padejo jas ir nebeprisimena....g.gif g.gif g.gif ............ galvoju kaip toks dievinamas uzsiemimas viena diena nebeidomus gali pasidaryti......
Atsakyti
Tikrai ne vienisa esu, ar ne? Kaip sekasi sutarti su vyro pomegiu ir daznomis isvykomis i gamta? Mes kaip tik vakar ir susikirtom-dabar, kai turim maziuke, ir taip nesaldu sedeti visas dienas namuose, plius vyresneliui operuoti adenoidai, tai sedim visi trys. doh.gif O atejo savaitgalis, ir mano vyriskis vynioja meskeres, krauna museles, ruosiasi zvejoti... Tikrai negaliu per daug burbuliuoti, nevaziuoja jis kas savaitgali, bet uztenka ir tu retu, kaip siandien. Labai pikta esu, siandien tikrai kelsiu skandaliuka, gal ne per didziausia, bet vis delto 4u.gif . Suprantu, kad pakeisti nieko neimanoma, kaip taikotes jus? Dabar daznai sakau- neisivaizdavau, ka reiskia buti istekejusiai uz zvejo biggrin.gif ...
Atsakyti
oi,kaip tave suprantu...manajam žvejyba,miškas tai viskas.net nėščią tempdavos mane į mišką biggrin.gif patinka man miškas,gamta labai,bet su saiku.o ta žvejyba...kad tu girdėtum,kaip jis visą žiemą dejuoja,kad nėra ledo-negali poledinės žūklės susiorganizuot tongue.gif o man džiaugsmas,vis tyliai murmu,kad tik nebeatšaltų tiek,kad jis galėtų ant to ledo kapanotis.ir taip gana mažai kartu būnam,o dar ta žvejyba... schmoll.gif
Atsakyti
Va va, maniskis ziema vaziuoja, net jei ledo nera... Stai siandien buvo su draugu, jie muselemis gaudo, srauniose upese, nereikia to ledo sad.gif . Na, bet toks patenkintas grizo, kaip cainikas biggrin.gif , nebebarsiu jau blush2.gif ... Dabar galesiu kelias dienas sokdinti, visada taip buna po zvejybos thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo song: 22 sausio 2005 - 18:44
kai ar pagavo ka nors man geriau kai grižta tuščiom labai nepatinka dorot smulkme
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif Užjaučiu aš jus visas, nes ir maniškis užkietėjęs žvejys schmoll.gif Pilni namai meškerių, kabliukų.................net šaldytuve karts nuo karto atsiranda lervų(ar kaip ten vadinasi tie padarai, kurie dedami ant kabliuko) blink.gif Ir visai vyreliui nesvarbu ar žiema ,ar vasara...kad tik žvejoti...
o nuo žuvų man net bloga, nors niekada nebuvau jų mėgėja.Pliusas toks , kad jis pats tas sugautas žuvis ir išdarinėja.Manim nebepasikliauja-nes kartą lydekas(jo sugautą pasididžiavimą)pralaikiau kol pašvinko ir reikėjo išmesti.Tiesiog tingėjau išdarinėti sad.gif
Labai dažnai žvejoti , kad ir norėtų, neišvažiuoja.....Nes tuoj pradedu burbėti blush2.gif Kartkarčiais jo išvažiavimai ir man į naudą...tiesiog pailsim vienas nuo kito...
Atsakyti
o aš niekad nedarinėjau ir nedarinėsiu tų žuvų-nu šlykštu man ir viskas.bet jas mėgstu.ypač rūkytas.sodyboj vyras pasidarė rūkyklą,tai kertu,net ausys linksta,ešeriokus kokius.
o šiaip manasis irgi dabar nelabai išvažiuoja-nėra laiko.bet kai kiekvieną savaitgalį važiuodavom į sodybą,aš jo beveik nematydavau-išeidavo su savo meškerėm ir viskas.pareina,pavalgo ir vėl...ir dar mane įdarbindavo tinklus padėt vyniot biggrin.gif nors šiaip kartais patinka-pvz,vasarą su valtim dviese plaukiam tinklų mest.tada nieko.bet kai išeina ir dingsta doh.gif
Atsakyti
Žvejyba, kaip ir medžioklė, yra labai sunkiai suderinami su šeimynykščių interesais. Nesunkiai įsivaizduoju, kaip penktadienio vakarą mano brangioji pradeda skambinėtis su kitomis žvejėmis, vynioja meškeres, o šeštadieniui dar neišaušus, išnyksta kaip dūmas, neblaškomas vėjo. Man tai irgi labai nepatiktų, ypač pasilikus su dviem 2.gif ant rankų. Visa laimė, kad medžioja mano brolis, o užkietėjęs žvejys - mano draugas, o ne aš smile.gif
Atsakyti
Vat vat ....nuo dvimetriniu lydeku viskas ir prasideda bash.gif brunette.gif angel.gif aggressive.gif
Atsakyti
Man yra gerai tik dviem punktais-nereikia doroti zuvu, pats viska susitvarko (jei nesalta, prie upes, nes as burbu, kad namai smirda po dorojimo ax.gif ), ir dar-dazniausiai zuvu namo nenesa, mat gaudo del paties fakto, paleidzia ir tiek. Kazkada badziau, ar tikrai i zvejyba vaziuoja, gal kur "pailseti" drinks_cheers.gif , dabar pripratau. Jei dar ir zuvis kaskart temptu, o man jas doroti, fuuuuu beee.gif ... Teisybes delei reikia pasakyti, kai uzsimanau, kad isfarsiruotu lydeka, vaziuoja, pagauna ir isfarsiruoja. Nors tokia nauda biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo song: 23 sausio 2005 - 00:12