Mano vyras taip pat serga šia liga. Kai susipažinome, tai žvejyba mums netrukdė. Galiu pasakyti tikrai, kad aš buvo žymiai svarbesnė nei jo žuvys.
Praėjus kažkur metams po vedybų, žuvys palaipsniui pradėjo grįžti... Kadangi jis ištisai dirba ir namie prie kompo naktinėja (dirba), aš jį suprantu jam norisi poilsio, bet man pavydas ima, nes ir man trūksta dėmesio. Jei aš ko paprašau, tai jis neturi laiko, tai kokį projektą reikia pabaigti ar panašiai... , o žvejybai laiko randa visad .
Gimus dukrytei niekas nepasikeitė. Man trūksta jo dėmesio, bandau išsireikalauti, bet gi prievarta meiles nenupirksi... Negaliu sakyti, kad jis mudviejų nemyli, bet...
O labiausiai pikta, kai nusiperka kokį mano akimis nieką už milžinišką kainą, bet jeigu dar jo nepanaudoja, mat pasikeitė oras, dabar gaudysim kitas žuvis, arba nebeišvažiavom į menkes ir liko, na kažkas panašaus, na tada
Bet ką padarysi, na jis manęs tai visada atsiklausia, ar gali važiuoti, kartais ir paprieštarauju, bet būna piktas, nors to stengiasi neparodyti ir man tada graužia sąžinę...
Mano tėvas buvo žvejys, brolis irgi, dauguma kadrų taip pat. EXvyras ir gi buvo užkietėjęs žvejys. Keletas draugų irgi žvejai. Tai jei dabar susipažystu su vyru ir jis man pasako kad nemėgsta krepšinio ir nežvejoja, jis man net nepriimtinas Man patinka vyrai žvejai, nors kaip jie sako - žvejyba- vedusių vyrų privilegija Nes kur daugiau papramogausi. ir man priimtina, kai vyras išvažiuoja žvejoti, tegul ir su draugais, tegul ir išgeria. Bet grįžta ramus, pailsėjęs. O ir maisto namo parneša Kaip senovėje mamutą, taip dabar - karšius. va vakar gavau du rūkytus karšius dovanų Nu kuom neapsimoka vyrai žvejai?
Aš visom keturiom už vyrą žveją. Jau geriau, nei vyras bambeklis, vyras pijokas ar vyras "jobaris"
Aš visom keturiom už vyrą žveją. Jau geriau, nei vyras bambeklis, vyras pijokas ar vyras "jobaris"
Mano uosvis zvejys - kaip penkadieni po darbo isvaro zvejot, taip tik uzkast gryzta nakti, o ryte kokia 4 vel isvaro... ir vyras zvejys.... bet biski apramintas:)))
Nors jei nepriestarauciau tai jauciu kaip iseitu, taip po savaites gryztu....
na as nieko pries kai eina zvejot kokiom 4 valandom, bet maniskis aiskina, kad cia zaidimas, o ne ZVEJYBA, jam jei zvejot, tai 14 valandu per para...
pabamba kartais, kad as neprijaucianti zvejybai, bet tuo viskas ir baigiasi:))
Ai, dar kai iseina zvejot grieztai prisakau, jokiu zuvu i namus nenest, nes as ju nevalysiu!!!
Nors jei nepriestarauciau tai jauciu kaip iseitu, taip po savaites gryztu....
na as nieko pries kai eina zvejot kokiom 4 valandom, bet maniskis aiskina, kad cia zaidimas, o ne ZVEJYBA, jam jei zvejot, tai 14 valandu per para...
pabamba kartais, kad as neprijaucianti zvejybai, bet tuo viskas ir baigiasi:))
Ai, dar kai iseina zvejot grieztai prisakau, jokiu zuvu i namus nenest, nes as ju nevalysiu!!!
Sutinku su milabra geriau vyras žvejys nei koks pijokas.
QUOTE (Simaitiene @ 2004 09 19, 18:40) |
Sutinku su milabra geriau vyras žvejys nei koks pijokas. |
Bet kiek daug zveju "prisizvejoja" iki zemes graibstymo...kaip tuomet
QUOTE (Vandenis66 @ 2004 09 19, 21:22) |
Bet kiek daug zveju "prisizvejoja" iki zemes graibstymo...kaip tuomet |
Na maniškis tai "neprisižvejoja" taip dažnai. Tai būna tik, kai išvaro su didesne kompanija kur toliau. Paskutinį kartą tai buvo prieš kokius metus.
Tai kompanijas ir turejau omeny , negi vienas gersi
Jei jau tokia baimė kad žvejodamas prisigers, leisiu sau pastebėti, kad ne mažiau tada jis prisigers ir namie sėdėdamas ar su žaviom "kolegėm" projekto planą aptarinėdamas
QUOTE (milabra @ 2004 09 17, 18:41) |
O ir maisto namo parneša Kaip senovėje mamutą, taip dabar - karšius. va vakar gavau du rūkytus karšius dovanų Nu kuom neapsimoka vyrai žvejai? |
Geras Rūkyti karšiai Sakyk, o kada spėja išrūkyti? Na, bendrai, nebent zvejybai su nakvyne išvažiuoja...
Turiu ir aš vyrą žveją. Tik po tiek bendro gyvenimo metų jis jau nebemeluoja, kiek kainavo ta ar ana meškerė ir t.t. Ir jo pagautas žuvis pati valau bei kepu. Ir batus po "gero kliovo" grįžus namo nuaunu. Ir tikrai pritariu Milabros nuomonei - geriau jau vyras žvejas nei koks nors kitoks -okas ar -aris.
Viskas gerai jei zmogui tikrai tik zvejyba rupi , bet kiek tokiu gudruciu (netikru zveju) kuriems ta zvejyba , kad tik is namu pabegt - priezastis pateisinama...prisizvejoje laksto po gyvos zuvies skyriu - juk namo reikia laimiki parnest , kad zmona per kupra neduotu Zinot ko as pirmiausia paklausiau pries istekedama "Ar tu ne zvejys", nes mano tevas ir brolis uzkieteje zvejai...tai as ir nenoreciau nebent ,kai vyras i zvejyba , zmona i medziokle - tada gal sutikciau
Na mano jaunesnis brolis zvejys. Kai tik laisvo laiko turi, keliasi nakti apie 3 val. ir vaziuoja su kokiu bicu zvejot. Tik zuvies valyt tai kazkodel nemegsta. Vienzo jo draugei nepavydziu...
Manasis irgi kartais megsta zvejot. Daznai neina, nes tingi , o jei eina, tai anksti nesikelia ir mane kartu tempiasi , as to pakesti negaliu, man zuvu gaila...
Manasis irgi kartais megsta zvejot. Daznai neina, nes tingi , o jei eina, tai anksti nesikelia ir mane kartu tempiasi , as to pakesti negaliu, man zuvu gaila...