Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

Na mielosios, šyla orai, tai tikriausiai jau ir vyrai pradeda traukti į žvejybą. mano tai tik vakar grįžo, patenkintas ir laimingas
Atsakyti
regis jau tuoj prasides naujas zvejybos sezonas, maniskis ir vakar prisigavo mazu karosiuku ir siandien isvare ryte zvejot, bet gavo sugryzt atgal nes pyle kaip is kibiro....
--Resize_Images_Alt_Text--
greit vel musiskiai patrauks i vandenis,o mes kartu? as va pabuvojusi viena karta esu poledinej zuklej, dabar noreciau isbandyt svejyba ir is valties... thumbup.gif
Atsakyti
Vyrai ir zvejyba.Ar daznai, ar isproteja jie del zvejojimo?
Atsakyti
Maniskis apskritai nezvejoja
As tai zuvies nemegstu
tai man dzin biggrin.gif
Atsakyti
Skaudi tema biggrin.gif Užeina maniškiui žvejybiniai periodai. Ypač vasarą. Kad galėtų, tai turbūt grįžtų tik nakvot ir pavalgyt. Jis taip relaksuojasi. Pabambu kartais, bet leidžiu, nes jei neleisčiau, tai būtų piktas kaip velnias. O kam man toks vyras namie? Tik susitarėm, kad žuvies į namus nevežtų tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kartais pazvejoja. Bet man tai nekliuna- pailsi zmogus nuo darbo, atsipalaiduoja gamtoje...Visai geras uzsiemimas, kai ne per daznai.
O ir zuvi pagauta pats isdoroja ir pagamina thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Pas mus zvejyba - tai kodinis pjankes pavadinimas mad.gif jei jau diedas pasake, kad vaziuos zvejoti, tai stopudovai gris issiziojes mad.gif
Atsakyti
Mano vyrui žvejyba- yra viskas. Kiek išleidžia pinigų savo meškerėms, valams, blizgėms, muselėms, žvejybiniams rūbams ir t.t. ir etc. ačiū dievui, kad ir nežinau, nes turbūt širdis plyštų doh.gif Žinau, kad jis žvejodamas, paiilsi, visiškai atsipalaiduoja, pabūna gamtoj , nieko negalvoja, tik apie tai kaip pagauti, kaip apgauti žuvį, kokį būdą dar išbandyti. Vasarą išvažiuoja naktį ir žvejoja iki vakaro, nueina museliaudamas tongue.gif (aš ir žinovė jau esu, visų tų reikalų)po 10km. Na, jei grižta tą pačią dieną , kaip išvažiavęs, tai nieko. Bet dar yra tokios savaitgalinės žvejybos sykį į mėnesį, važiuoja su keliais tokiais pat fanatikais į Dzūkiją-ten mat neralios upės-visam savaitgaliui. t.y. nuo penktadienio iki pirmadienio. Ir žvejoja, žvejoja, žvejoja. Nu ragas, tai mane siutina,-nes kai nebuvo leliuko, man būdavo lūdna vienai namuose, dabar kai yra vaikiukas, tai ir liūdna, bet esmė, tame, kad aš dar ir vežimą turiu tampyti į šeštą aukštą, blyn. Ai, o dar geriau, tai, kad mes turim šunį, tai dar ir šunį man reikdavo vedžioti, kai jis išvažiuodavo, dabar pasakiau, nei už ką nevedžiosiu, dėk kur nori, tai išsivežė kartu, ačiū dievui. Tai va, be to namai pilni žurnalų, kompas pilnas nuotraukų iš žvejybos vietų ir pagautų laimikių. Nu vo, kokį žvejybos fanatą turiu
Beje, dabar vis pokalbiuose kompanijoje pasigirsta planų apie lašišų žvejybą užsieny, vargas man doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šilka: 20 liepos 2004 - 09:56
Vyras ačiūdievui ne žvejys, bet tėvas žvejodavo- žiemą vasarą dieną naktį. Pilni namai visokių rakandų, guminių batų, meškerių...Kažkokių vytelių namo prisitysdavo, kirmėles iš jų traukdavo blink.gif Po lova gulėdavo visi agregatai ledo skaldymui, skylių gręžimui...nu balaganas!!! Bet ikrai kepti vaikystėj tai patikdavo thumbup.gif
Atsakyti
maniškis irgi nerealus žvejys.man taip pat visai patinka.tai dažniausiai važiuojame kartu.bet kai važiuoju aš,visada prdeda lyti.prakeikimas kazkoks.kol dar nelyja ir žuvis nekinmba,galima kai ka ir padaryti. thumbup.gif kartais ir mane nervina ta žvejyba.bet ka padarysi...
Atsakyti
Zvejyba, tai gerai. as tai taip mastau, kad geriau lai zvejoja, nei po klubus ar barus laksto. maniskis zvejys manjakas, bet mes susitarem kada kas svarbiau. as tai nesu pries jo pomegius. biggrin.gif
Atsakyti
Aš anskčiau mėgau žvejoti, o dabar neprisiruošiu sad.gif O būt gerai. Kai vyresnėlis paaugs, reiks su juo į žvejybą traukti smile.gif
Atsakyti