QUOTE(Aimeja @ 2018 06 26, 12:21)
Rasineji tu visa para. Istisai. Esme tame, kad ir darbo metu rasineji, bet sitas rasinejimas yra tavo hobis, tau patinka, malonu, reiskia tu savo poreiki patenkini, kai tuo tarpu tavo vyras aria ne tik be hobiu, bet ir ne namuose budamas ilga laika. O jei jis grizes uzsimanytu savaitgaliais zvejot tai jauciu veja pakeltum, pamirsdama, kad jis aria del to, kad tu turetum galimybe istisas dienas savo hobiu uzsiimti. Nes realiai tai tu ne SM turetum sedeti, o eiti dirbti kur uzdirbtum daugiau seimai. Tik nepasakok, kad tavo darbas pasakiskai apmokamas, nieko neveikiant. Mes visi darbuose atrandam laisvo laiko, tai valanda, tai diena, bet tu tai istisai laisva.
klystat brangioji, rasineju darbo metu, kaip dabar ir labai retai vakare ar savaitgali, dazniausiai prie tam tikru aplinkybiu,
Taip man patinka bendrauti, o darbe nera su kuo, tai va tenkinu si poreiki cia, tai ne hobis
jus kai bendraujat su draugem ar kolegom jums tai hobis?ir nemazai uzdirbu tarp kitko, ne passakiskai aisku, bet uztenka, issilaikyciau viena ir save ir vaikus, jei reiktu, nesuprantu jusu to nuolatinio stebejmos, jei jus taip nesugebat , nereiskia kad taip nera, mano darbas us kompiuteriu, tai ir sedziu prie jo , kur man daugiau sedet
seniau dirbau restorane, tai darbo metu is vis jokiu kompiuteriu nesinaudojau, nei valanda nebuciau radusi laisva, tai visokiu gi darbu yra gi nesuvoket dar gyvenime?
Tikrai jokiu veju nekeliu, kiek is nori tiek ir vaziuoja zvejoti, pasitariam is anksto, nes masina viena, jei jis isaziuoja mes su dukra turim jau namie likti. Vyrui ne tik zvejyba patinka, sakiau jau nebuvo jis niekat kazkoks fanatas zvejybos, jam patinka su seima buti issiveza mus daznai kur, pakeliaujam po Airija, kai tik yra laiko, geras oras ir t.t.
Kazkodel jus, Aimeja, dazniausiai, jei ilendat i foruma, tai tik pasikabinet prie ko nors , bet ne i tema parasyt, gal keiskit buda, kaip Monteverte patare ir jums pelningensi darbai atsiras
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2018 06 26, 12:31)
Tai Jūs dėl savo hobių aiškinkitės kiek tik norit. Tik neaiškinkit kitiems, kokius hobius turėti galima, o kokius ne
Daugiau nieko. Nors žinoma, jei Jūsų vyrui patinka tai, kad Jūs sprendžiate, kokie užsiėmimai jam turi patikti, tai valio. Svarbu kad laimingi būtumėt abu
prie ko cia asikinimas kitiem?