QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 25, 19:49)
nu tai jeigu su tokiu susidejo, vadinasi pati kalta, reikejo ziureti, kas jos netenkina santykiuose ir jame, o ne tiketis, kad kaip nors viskas pasikeis.
nu kalta ir ka? tai dabar i skart skirtis ar visgi tur teise issakyt savo lukescius, gal neivertino , kai nepatiri neatrodo, akd baisu, jums irgi tai dabar atrodo normalu, o pagyventumet taip garantuoju pakeistumet nuomone
apie viska nepagalvosi pries apsigyvendamas, tam ir reikia moket isklausyti kita paiderinti.
Vyras siaip irgi lygiai taip pat galejo pagalvoti, kad toks iprotis jo netenkins moteru...
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2018 06 25, 23:34)
Tipo jei pas mus vaikų jau yra ir mes ne "jauna pora", tai tipo jau normalu, kad "vyrui nelabai ir įdomi ta žmona"?
*****, koks skirtumas kada ir kaip, jei situacija ta pati - trys vakarai ne namie
Pas juos vaikų dar iš viso nėra, jei ką. Tai čia tik poros "jaunumas" apsprendžia, kiek dienų medžioklėj yra ok? Rimtai?
P.S.: Jei būtumėt žvejo ir medžiotojo žmona, tai žinotumėt, kad skirtingiems žvėrims - skirtingos medžioklės sezono pradžios ir skirtinga trukmė. Žvejams skirtingos žuvys kimba įvairiais metų laikais, taip kad jau su tuo "tik kažkuriuo metų laiku" labai atsargiai reiktų galvoti
Papildyta:
Oh... vyro hobis = manęs ignoravimas... Ale ot susireikšminimas
Nepatikėsit, bet nesijaučiu ignoruojama. Net tada, kai mano vyras medžioklėje
nu tokia relybe deja
aisku, ne tokia jau idomi, kaip pirmus pazinties metus, jau ir ta meile ir idomumas perauga i kitokius lygius.
nu tai visa ir esme, kad ne paras kiauras 3, o saket 2-3 naktis ir salia namu ir visa kita jau rasiau...man cia dvi skirtingos situacijos, kaip pvz skustusi 60mete, kad jos vyras nevisada gali ir 20mete
visa tai kartu sudejus nusprendzia, santykiu ilgis, metai, vaikau turejimas, ju amzius ir t.t. pati gi saket, kai vaikai mazi buvo apmazinot abu savo hobius ar ne? o tai ko apmazinot, jei skirtumo nera ?
nu mano vyras zvejoja tik nera fanatas, jam seima ir vaikai visgi svarbiau, dabar su sunum vaziuoja, bet yra ir zmona ir dukra dar, tai derinasi ir prie musu
va dukte tevo dienos proga nuvaziavo su teciu pazvejoti, sako tai dovana mano jam, o siaip tai istruksta kelis kart per metus, ir seniau, tikrai nebuvo tiek nubludes, kad kas savaite vaziuotu ir ten sezonus gaudytu, nors abejoju ar cia Airijoje jie yra
Lietuvoje jis nesidomejo zvejyba per daug.
Aisku susireiksminimas, mane reikia mylet, man skriti demesi, idomiai praleis laisvalaiki, o ne siaip as koks ten baldas pamirstas namie ir prisimenamas, kai patogu? Nu jei jum taip gerai tai gerai, kiekvienas gi skirtingas, as aprasiau, tai kaip as jausciausi, man neuztenktu demesio lycno nuo darbo ir paskui hobio. dabar mano vyras daugiau dirba ir is namus isvaziuoja ilgiau, taip gyvenimas susikloste, cia is bedos, kad pinigeliu daugiau uzdribtu seimai. O seniau tikrai nebuciau laiminga, jei jis butu sugalvojes kur parom vazinetis be manes,manau, kad ir jam nepatikitu, jei hobi koki isisveisciau parom nebut namie.. Siaip vienas kito tikrai neribodavom as ir su draugem i naktini kluba nueidavom, graziai merginos pabudavom, ir vyras su draugais pabudavo savoj kompanijoj, ir zvejot vaziuodavo tik ne parom ir ne puse savaites visada.
man is vis idomu ka tas vyras dirba, kad tiek laisvo laiko...
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 25, 20:56)
ai, taigi cia amzini moteru "bestseleriai": vyras po vestuviu gi pasikeeeeeeiiiiiiiis
esmine klaida manyti, kad po vestuviu pasikeis, jei kas keisis tai geriausia keisti pries vestuves, apie tokius hobius is kart reikia issaiskinti, kas kam patinka ir kas ne, o paskui tikrai zmogui atrodo viskas normalu....