Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

Tai vyras galetu savo laika kai yra namie leisti su vaiku ir zmona isleisti .ar tokiu atveju pasidarytu normalu vyro hobis? Manau visas pyktis del to kad jis iseina ir turi hobi o jinai neturi ir neiseina. Nes jeigu turetu ir eitu pati tai jai butu normalu ir jinai ji suprastu visiskai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 22, 21:57)
. Nes jeigu turetu ir eitu pati tai jai butu normalu ir jinai ji suprastu visiskai.

na nezinau... man atrodo, kad 3 dienas per savaite praleisti uz namu ribu tenkinant savo hobius, tai gali leisti sau tik nesusituoke ir kartu negyvenantys asmenys. O jau kai seima, o vienas 3 dienom i viena puse, o kitas i kita, tai sorry, bet jau kazkaip prastai atrodo.
Papildyta:
QUOTE(milaaaa @ 2018 06 22, 21:32)
bet tai juk nekeicia fakto, kad diedo nera? 4u.gif ir sedi tarp 4 sienu dviese su vaiku smile.gif ir jo nera zenkliai ilgiau ir daugiau nei 3n/sav

skirtumas yra tas, kad furistas ar jureivis po savo reisu turi laisvadienius, kuriuos gali namie praleist. Be to, neblogus pinigus uzkala, tai moteris namie budama gali pvz. aukle nusamdyt ir kazkiek laiko sau skirt. O jei zmogaus hobis zvejyba ir jis kiekviena laisva akimirka lekia prie upes ar ezeriuko, tai sorry, bet cia ne vardan pinigu, ne vardan seimos kazkas daroma, tik del saves, savo poreikiu (?) ir net laisvo laiko kaip ir nelieka, nes darbas+zvejyba.
Tai ner ko lygint, kai zmogus dirba ir ne namie buna ir kai zmogus dirba+hobiu vedamas ne namie buna.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 22, 21:34)
na nezinau... man atrodo, kad 3 dienas per savaite praleisti uz namu ribu tenkinant savo hobius, tai gali leisti sau tik nesusituoke ir kartu negyvenantys asmenys. O jau kai seima, o vienas 3 dienom i viena puse, o kitas i kita, tai sorry, bet jau kazkaip prastai atrodo.

Jus rimtai unsure.gif tai susituoke privalo kasdien sedet prie teliko susikabine?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 22, 22:51)
Jus rimtai  unsure.gif  tai susituoke privalo kasdien sedet prie teliko susikabine?

kodėl tik prie teliko? gali ir hobiai būti skirtingi, bet tai nors nakčiai lovoje susitiktų, o dabar...
ar tik ne tokių ir panašių vyrų žmonos po to už miegamo durų dūsauja, ką? mirksiukas.gif kodėl toms "susikibusioms" to nereik? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 22, 22:54)
oi kaip keičia. Tokiais atvejais būna moterys visai kitaip susitvakro sau gyvenimą, pvz. kai vyras nemažai uždirba, gal kurio iš jų mama, tėtis vieniši jau, tai susimeta pinigus, parduoda buvusį tėvo/mamos plotelį ir kartu didesnį namelį ar didelį butą perkasi, tada kartu gyvena ar šalia ir pagalbos, draugijos moteris likusi viena su vaiku/-ais turi. Ar šiaip tada, kai pinigų netrūksta po drauges laksto su vaišėmis ir t.t. ir pan. Nes dažnai tokios pačios nedirba.
O čia nei yra vyras, nei nėra ir alga gal dar neįspūdinga bei daug savo hobiui išleidžia. Tarsi gyvanašlė kokia smile.gif Būtų geria, juk temos neužvestų

QUOTE(Leksa @ 2018 06 22, 23:34)
Papildyta:

skirtumas yra tas, kad furistas ar jureivis po savo reisu turi laisvadienius, kuriuos gali namie praleist. Be to, neblogus pinigus uzkala, tai moteris namie budama gali pvz. aukle nusamdyt ir kazkiek laiko sau skirt. O jei zmogaus hobis zvejyba ir jis kiekviena laisva akimirka lekia prie upes ar ezeriuko, tai sorry, bet cia ne vardan pinigu, ne vardan seimos kazkas daroma, tik del saves, savo poreikiu (?)  ir net laisvo laiko kaip ir nelieka, nes darbas+zvejyba.
Tai ner ko lygint, kai zmogus dirba ir ne namie buna ir kai zmogus dirba+hobiu vedamas ne namie buna.

jei minetas vyras uzdirba tuo paciu daug, moteris gali jusu isvardintus dalykus sau leisti, tai kazka keicia? man furisto/jureivio zmona daugiau i gyvanasle panasi, nei cia. beto neuzdirba tie furistai tiek jau daug...ant popieriaus minimumas+ dienpinigiai, jureiviai gal kiek geriau, bet ir iskeliauja ilgam.
jei nuo pat santykiu pradzios ta leido ir toleravo, tekejo ir gimde, tai keista, kad tikejosi, kad zmogaus iprociai pasikeis... o kodel paciai nenuvaziuoti su vyru ir vaiku i gamta kartu savaitgaliui?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 22, 22:16)
kodėl tik prie teliko? gali ir hobiai būti skirtingi, bet tai nors nakčiai lovoje susitiktų, o dabar...
ar tik ne tokių ir panašių vyrų žmonos po to už miegamo durų dūsauja, ką? mirksiukas.gif kodėl toms "susikibusioms" to nereik? smile.gif

Nepasakyciau kad ten kazkas dusauja, ar bwnt ne daugiau kaip kituose skyreliuose . o jei hobis pvz naktinis koks butu, tai reiktu atsisakyt?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 22, 22:16)

Nepasakyciau kad ten kazkas dusauja, ar bwnt ne daugiau kaip kituose skyreliuose . o jei hobis pvz naktinis koks butu, tai reiktu atsisakyt?
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2018 06 22, 23:53)
jei nuo pat santykiu pradzios ta leido ir toleravo, tekejo ir gimde, tai keista, kad tikejosi, kad zmogaus iprociai pasikeis... o kodel paciai nenuvaziuoti su vyru ir vaiku i gamta kartu savaitgaliui?

tai kad ne gimdė dar šiuo atveju, o kaip tik svarsto kas bus
nežinau ir aš, kodėl susidėjo su tokiu, kurio hobiai netenkina, gal meilė akla, o gal tai naujas hobis, kurio anksčiau vyras neturėjo?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 23, 00:12)
o jei hobis pvz naktinis koks butu, tai reiktu atsisakyt?

negaliu atsakyt. Aš nesirenku sau tokių į poras, kurie man netiks, nepatiks po to smile.gif Pas mane meilę valdo smegenys, o ne smegenėlės tyžta nuo meilės biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 22, 22:51)
Jus rimtai  unsure.gif  tai susituoke privalo kasdien sedet prie teliko susikabine?

o kam jau tie krastutinumai? Negalima rast kompromiso? tai gal tegul 3 dienas vyras po zvejybas ar "zvejybas" laksto, kitas 3 zmona kazkur, o 1 diena kartu pvz. sekmadieni bendram bute susitinka. Liuks santuoka biggrin.gif Net susipykt netures kada.
Papildyta:
QUOTE(milaaaa @ 2018 06 22, 23:53)

vaiko dar nepagimde, dar tik laukiasi. Ir labai abejoju, kad nuo santykiu pradzios ar nuo bendro gyvenimo pradzios vyras po 3 paras ne namie praleisdavo. Greiciausiai tik su laiku pradejo ta laika ilgint. Ir ilgis dar labiau, kai tik vaikas gims, kad namie visai nebut, nepadet ir nkelausyt vaiko verksmo.
Teko man dirbt su tokiais "zvejais". Ne tik,, kad namie nulis naudos is ju, tai su laiku net tu zuvu nebuna, nes paaiskeja, kad ne vien pas uodeguotas zuvis"" laika leidzia, o kita seima normaliai sukuria ir dvi moterys naivios durnos tiki, kad tas hobiais uzsieme, laukia pavargusio nabagiuko stala paruose.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 23, 10:20)
Pas mane meilę valdo smegenys, o ne smegenėlės tyžta nuo meilės biggrin.gif  mirksiukas.gif

vat vat. As irgi uz tai, kad pirma protu reikia vadovautis, tik paskui sirdies.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 23, 09:20)
tai kad ne gimdė dar šiuo atveju, o kaip tik svarsto kas bus
nežinau ir aš, kodėl susidėjo su tokiu, kurio hobiai netenkina, gal meilė akla, o gal tai naujas hobis, kurio anksčiau vyras neturėjo?
Papildyta:

negaliu atsakyt. Aš nesirenku sau tokių į poras, kurie man netiks, nepatiks po to smile.gif Pas mane meilę valdo smegenys, o ne smegenėlės tyžta nuo meilės biggrin.gif  mirksiukas.gif

ir teisingai. as asmeniskai toki hobi galeciau toleruoti, nes buvau susidurusi su panasiu atveju, ir jokio pykcio man nebuvo, nes ir sau be vyro randu veiklos. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 23, 13:01)
o kam jau tie krastutinumai? Negalima rast kompromiso? tai gal tegul 3 dienas vyras po zvejybas ar "zvejybas" laksto, kitas 3 zmona kazkur, o 1 diena kartu pvz. sekmadieni bendram bute susitinka. Liuks santuoka  biggrin.gif Net susipykt netures kada.

na as nemanau, kad santykiai matuojami tik kiekybiskai praleisto laiko trukme. gal jeigu abu turi dievinamus hobius, bet ir vienas kita myli, toleruoja vienas kito laisve, saviraiska ir, jiems tinka tie nebuvimai kartu istisai, tai kodel gi bloga is ju pora, jeigu jiems tinka tai?
netaikau siuo atveju, nes viena nepatenkinta, bet kalbant apskritai,nematau blogio tame.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 23, 21:18)
bet ir vienas kita myli, toleruoja vienas kito laisve, saviraiska ir, jiems tinka tie nebuvimai kartu istisai, tai kodel gi bloga is ju pora, jeigu jiems tinka tai?
netaikau siuo atveju, nes viena nepatenkinta, bet kalbant apskritai,nematau blogio tame.

taigi, kad netinka moteriai. Todel ji ir klausia ar cia normalu. As sakau, kad ne. Nes tikrai tikiu, kad is pradziu zvejyba turejo but retesnis dalykas vyro gyvenime nei 3 dienos per savaite. Kas te zino, gal jis i ta zvejyba aplamai vos karta per menesi vaziavo bendro gyvenimo pradzioj. O dabar vat ilgiau reikia, nakvot kazkur reikia... Jei taip butu buve visada, moteris net nebutu susimascius ar kas ne taip, nes jai butu norma. Bet ji jaucia, kad kazkas ne taip.
Atsakyti
iš esmės naujas hobis neklausia kada jam atsirasti, ir senatvėje gali atsirasti; bet esmė, kad jau esi ne vienas, jau esi šiemoje, esi vyras šiuo atveju, o ne visiškai laisvas žmogus. Todėl jis msavo poreikius turėtų derinti su žmona. Turėtų būti kažkoks kompromisas, pvz. kartais 1, kartais 2 naktys ne namie, o ne būtinai visada 3 kaip jam norisi.
Na nebent čia jau tas kompromisasm ir yra, nes jis ponulis norėtų 7 naktis ne namie nakvoti blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu sorry, bet jei mano vyras susigalvotu nauja hobi ir pasakytu, kad noretu visa savaite "behobeliaudamas" praleist, bet nusileis man ir nenakvos namie 3 paras TIK, tai pasiusciau ji toli toli su tuo hobiu, ypac, jei naujagimis namie ar pakeliui. Matosi, kad vyras atmazkiu iesko. O gal kita seima yra, tai bando kazkaip viska suderint.
Atsakyti