Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

nesutinku unsure.gif
Atsakyti
me 2 schmoll.gif g.gif
Atsakyti
mano zvejys fanatas katik gryzo is naktines zvejybos Preiloje, tai sugavo 579 stintas doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi zvejys. Beje mano zvejui vis reikia kokios dar amunicijos. Kai pasako, zinai ko man dar reikia, kazkaip visada aisku kas tas kazkas is zvejybos sferos, paskutinis zaisliukas echalotas neblogai pamazino musu biudzeta doh.gif
Atsakyti
Man zvejyba visada patiko....Pirmas mano vyras nieko apie zvejyba neismane, as jam ant meskeres sliekus kabindavau o draugai zvengdavo. Kilbuka buvo pagaves, ot tai dzaiugsmo buvo...... doh.gif
O dabartinis mano vyras tikra zvejys wub.gif > Mes i zvejyba kartu. Jis zino, kad vienas nepaspruks , jeigu as esu laisva. Ismoke is spiningauti ir ant ledo istempe pazvejot .......
" Cia man dievas atsiunte karveli " wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras taip pat zvejys, kartais uzknisa, kad savaitgali reikia vienai su vaikais leisti, bet ir jam kazkai reikia atsipalaiduoti. Taip ir laikausi dantis sukandus, bet kartai kaip pratrukstu, tai buna nekas ax.gif
Atsakyti
As su savu jau susitaikiau, abu turim savo hobius.. todel ir jis manajam nepriestarauja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamourgirl999 @ 2016 03 24, 20:40)
As su savu jau susitaikiau, abu turim savo hobius.. todel ir jis manajam nepriestarauja wink.gif

O kaip galima prieštarauti sutuoktinio hobiui? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamourgirl999 @ 2016 03 24, 20:40)

O kaip galima prieštarauti sutuoktinio hobiui? g.gif
Atsakyti
Hobiai yra gerai, bet jei jie trukdo seimai kartu leisti visus savaitgalius, tai jau atsiprašau...
Atsakyti
Protingos moterys, pasakykit man, ar čia aš per didelė bambeklė ar vis dėlto yra bėdų biggrin.gif
Mano brangusis yra ne tik žvejys, bet ir medžiotojas, todėl kiekviena savaitę (patikslinsiu, kad kiekvieną, ne kas antra, o būtent kiekviena) vidury savaitės (antradienį arba trečiadienį važiuoja medžiot), išvažiuoja iš karto po darbų ir grįžta kažkada kai aš jau miegu. Ir tada penktadienį, vėlgi iš karto po darbo išvažiuoja ir grįžta šeštadienį vakare (ankščiau grįždavo sekmadienį vakare, bet per pykčius paankstino grįžimą viena diena). Nakvoja pas tėvus. Aišku, karts nuo karto paburbuliuoju, kad per dažnai būna nenamie. Jis baisiai pyksta ir sako, kad nusišneku ir viskas čia gerai. Tai dabar pasakykit, ar čia aš per daug noriu jį ribot, ar vis dėlto nebuvimas namie 3 dienas ir dar su vieną nakvynę per savaitę yra per daug. Kaip ir nebūtų didelės bėdos, jeigu ne tas faktas, kad vis dažniau pagalvoju apie leliuką nestuke.gif
Jeigu kiltų klausimų kodėl nevažiuoju kartu, tai iš karto patikslinu, kad važiuoja pas tėvus, o važiuot kiekvieną savaitgalį pas uošvius... na, manau pačios suprantat , todėl mano važiavimai ten yra pakankamai reti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2018 06 20, 11:07)
vis dažniau pagalvoju apie leliuką  nestuke.gif

vyrui pasakyt, kad sventai kas antra diena butu namie ir uzsiimtu reikalu biggrin.gif ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 12:10)
vyrui pasakyt, kad sventai kas antra diena butu namie ir uzsiimtu reikalu  biggrin.gif  ir vsio  biggrin.gif

lelių padaryt gal ir nebūtų bėdos, bet mintis su naujagimiu būt namie vienai tiek dienų per savaitę nedžiugina unsure.gif
Atsakyti