Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

QUOTE(Tiuka... @ 2011 09 23, 11:38)
Tikiuosi siu problemu neturesiu (tfu, tfu, tfu....  ax.gif ). Mums teko iskilauti su 8 men. dukterecia ( be jos tevu), tai vyras mesdavo meskere, padedavo ir maisteli vaikui gaminti, ir priziureti.

tai gerai, maniske tai visur laksto, meskeres tampo doh.gif vyras piktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 09 24, 20:16)
tai gerai, maniske tai visur laksto, meskeres tampo doh.gif vyras piktas biggrin.gif

Reikia vaikui atskira meskere nupirkti, kad tevo netampytu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Tiuka... @ 2011 09 28, 16:06)
Reikia vaikui atskira meskere nupirkti, kad tevo netampytu  biggrin.gif

bet tevelis turetu buti patenkintas kad jo vaikui tai patinka,busimas zvejys auga,vyro pasididžiavimas gi thumbup.gif
Atsakyti
Na o man jau šis vaikino pomėgis darosi rakštimi, nes visą vasarą per žvejybą mane, tik karta prie ežero nusivežė neskaitant karto kai dešimčiai minučių su jo tėvu buvom
ir dar vieno karto kai trumpam su mano tėvais buvom. Pradžioj kai draugavom viskas gerai buvo ir man ir žvejybai laiko skyrė nors verkė, kad mažai pažvejoja. Šiemet labai daug žvejoja bet ir tai verkia, kad mažai vasara pažvejojo nors labai daug žvejojo. Laimei, kad aš i keletą žvejybų isiprašiau kartu tai netaip ir apmaudu buvo. o man pačioj žvejyboj gan linksma buvo. Bet Kas iš to jei mane pastoviai į žvejybą iškeičia su savo tėvu ( o jo tėvas manęs nekenčia nes jis to tipo kur visos merginos perprastos jo sūnui ir visi vyrai perprasti jo dukrai. Plius pagal ji vyrai jėga , o moterys niekas) laimei jo sūnus netoks. Nežinau ką daryti nes jau užkniso, kad į žvejybą ir į žvejybą varo su savo tėvu o sumanimi niekur kiek prašydavau: nei į gamta nei prie ežero nes jam pastoviai šalta arba tingi. Plius pagautos žuvies pats niekad nedarinėja , o aš nelabai ir mėgstu žuvį valgyti, man jos kuo mažiau tuo geriau.
Patarkit ,ką daryti nes man baisu kai jis žvejot varo su valtim, kad kas blogo neatsitiktu. Plius,kad tėvas prieš mane nenuteikinėtu. Susigyventi su jo hobiu? ar bandyti jį atpratinti nuo žvejybos kažkokiu tai būdu?
Nes mano tetė buvo žvejys, tai visada kartojau vyras toks tikrai mano nebus deja susiradau žvejį ir nebežinau ką daryt nes žvejyba ima nervus gadinti jau.
Atsakyti
Uosvio nuteikinejimas pries jus, tikrai nera geras dalykas.Bet tevo nuo sunaus neatskirsit, nuteikinet gali ir ne zvejyboje.
Atsakyti
QUOTE(Fibse @ 2011 10 02, 11:13)
Na o man jau šis vaikino pomėgis darosi rakštimi, nes visą vasarą per žvejybą mane, tik karta prie ežero nusivežė neskaitant karto kai dešimčiai minučių su jo tėvu buvom
ir dar vieno karto kai trumpam su mano tėvais buvom. Pradžioj kai draugavom viskas gerai buvo ir man ir žvejybai laiko skyrė nors verkė, kad mažai pažvejoja. Šiemet labai daug žvejoja bet ir tai verkia, kad mažai vasara pažvejojo nors labai daug žvejojo. Laimei, kad aš i keletą žvejybų isiprašiau kartu tai netaip ir apmaudu buvo. o man pačioj žvejyboj gan linksma buvo. Bet Kas iš to jei mane pastoviai į žvejybą iškeičia su savo tėvu ( o jo tėvas manęs nekenčia nes jis to tipo kur visos merginos perprastos jo sūnui ir visi vyrai perprasti jo dukrai. Plius pagal ji vyrai jėga , o moterys niekas) laimei jo sūnus netoks. Nežinau ką daryti nes jau užkniso, kad į žvejybą ir į žvejybą varo su savo tėvu o sumanimi niekur kiek prašydavau: nei į gamta nei prie ežero nes jam pastoviai šalta arba tingi. Plius pagautos žuvies pats niekad nedarinėja , o aš nelabai ir mėgstu žuvį valgyti, man jos kuo mažiau tuo geriau.
Patarkit ,ką daryti nes man baisu kai jis žvejot varo su valtim, kad kas blogo neatsitiktu. Plius,kad tėvas prieš mane nenuteikinėtu. Susigyventi su jo hobiu? ar bandyti jį atpratinti nuo žvejybos kažkokiu tai būdu?
Nes mano tetė buvo žvejys, tai visada kartojau vyras toks tikrai mano nebus deja susiradau žvejį ir nebežinau ką daryt nes žvejyba ima nervus gadinti jau.

kai bus vaikelis, manau i zvejyba tiek daug nebepalakstys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 10 02, 17:11)
kai bus vaikelis, manau i zvejyba tiek daug nebepalakstys biggrin.gif

O jei gims sunus, praeis keli metukai, ir trauks visi vyrai i zvejyba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2011 10 02, 22:26)
O jei gims sunus, praeis keli metukai, ir trauks visi vyrai i zvejyba biggrin.gif

va būtent, kai pakalbam apie vaikeli nori sūnaus apie mergaitę bijo net pagalvoti...
o jo tėvas kai žmona šalia mažiau nuteikinėja sūnų prieš mane.
Atsakyti
QUOTE(Fibse @ 2011 10 02, 11:13)

Atpratinti???????????? Net nesitikėk, geriau jau pati išmok su meškere elgtis
Atsakyti
QUOTE(Fibse @ 2011 10 02, 22:23)
va būtent, kai pakalbam apie vaikeli nori sūnaus apie mergaitę bijo net pagalvoti...
o jo tėvas kai žmona šalia mažiau nuteikinėja sūnų prieš mane.

Belieka jums tik prisijungti prie vyrisku pomegiu, ir paciai bus i nauda, pabusit gryname ore, pailsesit, o ir uosvis ,jums esant , nenuteikines sunaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2011 10 03, 15:47)
Belieka jums tik prisijungti prie vyrisku pomegiu, ir paciai bus i nauda, pabusit gryname ore, pailsesit, o ir uosvis ,jums esant , nenuteikines sunaus biggrin.gif

ne tik kad nenuteikinės, bet jei pamėgs žvejybą, tai dar ir susidraugaus
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 10 03, 17:00)
ne tik kad nenuteikinės, bet jei pamėgs žvejybą, tai dar ir susidraugaus

man žvejoti patinka jie manęs tik nepriima nes su valtim dažnai žvejoja. Buvo jis mane į naktine žvejyba pasiėmęs kai pagavau už jį didesnę ir daugiau žuvies , dar į vieną žvejybą paėmė bet tada niekas nekibo. ir nuo to laiko nebeima. Man kai su valtimi jie varo niekad vietos nelieka sako, kad netilpsiu nors valtis, gan didelė ir skaitosi trivietė . gal bijo, kad apgaudysiu juos ir geresnė žvejė pasirodysiu? maniškiui tai vienodai rodo, net didžiuojasi manim, kad pagaunu didelę žuvį bet vat uošvis laiko moteris žemiau už vyrus, ir kad jos niekur negali už juos geresnės būt ir turi prie puodu stovėt tik. tai gali ir pavydėt imt.
Atsakyti