Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2011 08 22, 16:40)
Maniškis irgi žvejys, tai visada ir manęs prašo kad važiuočiau, jei geras oras važiuoju, jam patinka kai aš šalia būnu, siūlo ir man pažvejoti, tik aš nelabai noriu. schmoll.gif , man geriau stebėti, kai MB pagauna žuvį ir būna patenkinta veido išraiška biggrin.gif

as pati pazvejot megstu,bet tik tada kai kimba smile.gif ne visada vaziuoju su juo,bet jei oras geras tai tenka vaziuoti,tai va kadangi man nepabostu ten buti,tai pasiemu zurnalu paskaitineti ir nagu lakus,tai sau nagucius susitvarkau,o ir laikas greitai prabega 4u.gif
Atsakyti
Nu aš tai kryžiažodžius kartais sprendžiu ax.gif, tada laikas greitai prabėga, aš tai norėčiau žiemą stintų pagaudyt ant ledo, nesu buvus tokioj žvejyboj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 22 rugpjūčio 2011 - 17:22
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2011 08 22, 18:21)
Nu aš tai kryžiažodžius kartais sprendžiu ax.gif, tada laikas greitai prabėga, aš tai norėčiau žiemą stintų pagaudyt ant ledo, nesu buvus tokioj žvejyboj.

as pati laukiu kol gales draugas ju vaziuot pazvejot,nes jau su vyru kompanija vaziuoja smile.gif labai jau skanios jos 4u.gif na kryziazodis ir geras laiko prastumimas mirksiukas.gif
Atsakyti
gera gamtoje skaityti knygas, lakuotis nagucius, jei netrukdo vaikuciai, jei reikia paskui juos lakstyti, menkas malonumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 08 22, 19:08)
gera gamtoje skaityti knygas, lakuotis nagucius, jei netrukdo vaikuciai, jei reikia paskui juos lakstyti, menkas malonumas biggrin.gif

na su vaikuciais taip sudetinga,taciau daug kas priklauso ir nuo amziaus,jei jau kokiu 3metuku tai sau laisvai gali buti su teciu ir su juo kartu zvejoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 08 22, 19:14)
na su vaikuciais taip sudetinga,taciau daug kas priklauso ir nuo amziaus,jei jau kokiu 3metuku tai sau laisvai gali buti su teciu ir su juo kartu zvejoti thumbup.gif

kad dar tiek neturi biggrin.gif ir mus niekas nesiveza, nes zvejoja ne lietuvoje o latvijoje
Atsakyti
Manas tai zvejoja ketvirtadieniais ir pirmadieniais, aš visia nepykstu ,nes jis kiek gali tiek laiko ir praleiždia su manimi ir dukrele, beto aš jo kartasi pati paprašau ,padarau skanu patiekala thumbup.gif
Atsakyti
maniskis irgi zvejoja... 4u.gif tik daugiau praradimu nei pagavimu:)) biggrin.gif bet as stengiuosi mums padaryti po nedidele iskyla... ir pabuti kartu, bet ne salia... ir mintys prasvieseja pasivaiksciojant,ir gera grizineti kartu namo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ADREV @ 2011 08 22, 19:08)

taip tikra teisybe. reikia aukso viduriuka susirasti smile.gif
Atsakyti
Mes megstame laika praleisti gamtoje ir dazniausiai prie ezeru. O koks poilsis prie ezeru be meskeres.... Turime draugu, kurie visada vaziuoja kartu. Vyrai nuo ryto iki vakaro zvejoja, o moteryskes mala lezuviu biggrin.gif arba kuo nors kitu uzsiima... O koks pavydas buna vyrams, kai paimi meskere i ranka ir pagauni zuvi (kai jiems nekimba) laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiuka... @ 2011 09 22, 14:04)
Mes megstame laika praleisti gamtoje ir dazniausiai prie ezeru. O koks poilsis prie ezeru be meskeres.... Turime draugu, kurie visada vaziuoja kartu. Vyrai nuo ryto iki vakaro zvejoja, o moteryskes mala lezuviu biggrin.gif arba kuo nors kitu uzsiima... O koks pavydas buna vyrams, kai paimi meskere i ranka ir pagauni zuvi (kai jiems nekimba) laugh.gif

va, kaip bus leliukas, o vyras visada zvejyboje, pamatysite kad nekoks malonumas bus biggrin.gif mes tai su vyru net pykstames del tos zvejybos, nes su vaiku kada panorejas tikrai neisleksi zvejoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 09 22, 14:53)
va, kaip bus leliukas, o vyras visada zvejyboje, pamatysite kad nekoks malonumas bus biggrin.gif mes tai su vyru net pykstames del tos zvejybos, nes su vaiku kada panorejas tikrai neisleksi zvejoti. g.gif

Aš tai nepykstu, man ta žvejyba įdomi tik kokias 10 min, paskui jau man kitos veiklos reikia, o šiaip visada išleidžiu žvejot, man ir pačiai sau laiko reikia smile.gif Na aš nekalbu ir užjaučiu tas kurių vyrai nuolat kabo žvejybose, bet gal šeimoj tada negerai, nežinau.

P.S. Beje iš lydekų išeina labai skanūs žuvies kotletukai, nes šiaip labai jau ašakų daug turi ši žuvis, tai kotletukams ji pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cashmere: 22 rugsėjo 2011 - 14:09
QUOTE(ADREV @ 2011 09 22, 13:53)

Tikiuosi siu problemu neturesiu (tfu, tfu, tfu.... ax.gif ). Mums teko iskilauti su 8 men. dukterecia ( be jos tevu), tai vyras mesdavo meskere, padedavo ir maisteli vaikui gaminti, ir priziureti.
Atsakyti