Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

QUOTE(Vikne @ 2011 06 21, 13:07)
Aciu dievuliui, kad manas nezvejoja ir nesidomi sportu ok.gif

jo, as tau pavydziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 06 21, 14:36)
jo, as tau pavydziu biggrin.gif

Niu va biggrin.gif
Atsakyti
O as nepavydziu 4u.gif Dziaugiuosi, kad mb turi toky puiku hoby, nors man ir neduota suprasti to valandu mirkimo prie meskerikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2011 06 21, 18:25)
O as nepavydziu 4u.gif Dziaugiuosi, kad mb turi toky puiku hoby, nors man ir neduota suprasti to valandu mirkimo prie meskerikes biggrin.gif

Gerai, kad tau patinka vyro hobis, as nepakesciau, tai ir dziaugiuosi, kad laika leidzia su manim po visu darbu, o ne zvejybon eina biggrin.gif
Mano drauges vyrukas, jau toks uzkietejes zvejys, kad i zvejyba traukia kas ryta kaip davatka i baznycia, mat dirba vakarais, tai vyro galim sakyt neturi biggrin.gif
Atsakyti
Ir as turiu ta dziaugsmeli draugauti su zveju smile.gif
Is tikruju tai sis uzsiemimas ir man visai mielas, jis net buvo maloniai nustebintas, kai draugystes pradzioje pasakiau, kad ir as turiu meskere, tik gaila, kad neturiu tokios kantrybes kaip jis ax.gif Jis gali visa diena prazvejoti be laimikio, bet vistiek upo nepraranda, o as jau po keliu valandu zirziu, kad cia nera zuvu doh.gif
Manau, kad tai visai neblogas uzsiemimas megstantiems gamta, juk vistik taip maloniau laika leisti nei pvz tik sedeti ant kranto smile.gif Kartais ir su jo draugu zveju visi kur nuvaziuojam pazvejoti, tai nesijauciu tokia ne prie chebros biggrin.gif O jei man dar geriausiai sekasi, tai jauciuosi tikra didvyre tongue.gif
Dar dziaugiuosi tuom, kad mano draugas ne megejas isgerineti, tai vaziuojant zvejoti nereikia nei alaus nei kitokiu stipresniu gerimu, nors kiti ir vezasi alaus smile.gif O seniau man vyru zvejyba labiau asojuodavosi su proga pabuti su draugais ir isgerti....
Atsakyti
nematau nieko blogo ,kad antra puse megsta zvejoti,MB uzkietejas zvejys,bet visada rnadam kompromisa ,buna kad vaziuojam kartu,buna kad isleidziu jy viena ir jokiu pavydo scenu nekeliu nes visiskai pasitikiu ir butu kvaila priekaistauti doh.gif kaip mums taip ir vyrams norisi pailseti nuo musu,o gamto tikrai atsigauni smile.gif
Atsakyti
Mano vyrelis ir uzkietejes zvejys bet as tuom tik dziaugiuosi ir zuvytes parveza sviezios o ir nesisukineja namie kai vyksta tvarkymosi darbai o tai tik i nauda maziau barniu, nes kai sedi ant sofos su laikrasciu o tu zuji su skudureliu dulkems tai tik pyktis ima biggrin.gif O kai gryzta po zvejybos namo pas abu nuotaika buna gera ir visiem nuo to tik geriau smile.gif nepaslaptis vyra zvejot isleidziu kiekviena sestadienio laaabai ankstyva ryta smile.gif
Atsakyti
O jusu nesiveza zvejot ?smile.gif mano draugas tai daznai mane tempiasi kartu, nes tipo duos duokle man kad pabusime kartu ir nepaliks vienos namie sedeti , ir tuo paciu palaikys meskere rankose smile.gif taciau tas pabuvimas kartu prie vandens kartais zudantis buna biggrin.gif jis verciau su meskere pasikalbes nei su manim smile.gif stovi ziuri i ta styrancia plude ir tiek, kalbek ne kalbejusi , vistiek negirdi smile.gif kitakart duoda ir man meskere , tipo tikisi apkrest ta aistra zvejybai biggrin.gif taciau deja deja , arba uodai mane nugali , arba jo nervai neislaiko kai as kazkur uzmetu i zoles biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis irgi zvejys doh.gif pastoviai mane tempia kartu, tai kartais ir man tenka proga pazvejoti biggrin.gif nors ziauriausia, jog nusitempia prie kokio ezero ir po to liepa man meskerytes stebeti, o pats ten ale kabliukus kazkokius remontuoja... gun_bandana.gif
Atsakyti
Kiekvienas zmogus nori tureti kazko hobi, vienam - tai zvejyba, kitam - mezgimas, skaitymas ir pan. Normalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto saule @ 2011 08 18, 21:43)
Kiekvienas zmogus nori tureti kazko hobi, vienam - tai zvejyba, kitam - mezgimas, skaitymas ir pan. Normalu  smile.gif

Bet tas hobis neturetu tapti pirmuoju tikslu biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis irgi žvejys, tai visada ir manęs prašo kad važiuočiau, jei geras oras važiuoju, jam patinka kai aš šalia būnu, siūlo ir man pažvejoti, tik aš nelabai noriu. schmoll.gif , man geriau stebėti, kai MB pagauna žuvį ir būna patenkinta veido išraiška biggrin.gif
Atsakyti