Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

bet pakeliauti ir nuostabu, va maniskis apart latvijos niekur toliau nevaziuoja schmoll.gif
Atsakyti
Mano vyras nezvejoja,nesidomi futbolu,krepsiniu,nemedzioja.Tai tokios galimybes pakeliauti su juo del hobio nebuna.Tik kad megsta vairuoti,tad galima istempti su savo masina kur nors.
Atsakyti
Adrev yra ir Latvijoje ka pamatyti, galiausiai sukombinuokit su vandens parko aplankymu mirksiukas.gif MB turi viena vietele Svedijoje, tai ten nieko nera ka paziureti - miskas ir tiek. Bet esam sutare, jog jei vykstam ten, tai gryzdami uzsukam i didely atrakcijonu parka. Taip visi liekam patenkinti.
Dabar kalbina, kad vasara vaziuotumem i Prancuzija, bet velgi jo vietele ne mano skonio. Prie kazkokio fabriko doh.gif Tai liepiau atlikti gerai namu darbus - surasti man bent kelias pilis, rasti kokia atrakcija vaikui ir kad nors kuri laika apsistotumem kempingu vietovese, kad butu galimybe nusimaudyti, nes as 2sav palapinej neistverciau lotuliukas.gif Manau kad ne sia vasarele, bet kita, gerai viska suplanave, turetumem pajudeti ir ten.
Mes nesam prabangos gerbejai, tai sugebam suderinti finansus ir pomegius. Tas Tailando viesbutukas net zvaigzduciu jokiu neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2011 03 12, 11:55)
Adrev yra ir Latvijoje ka pamatyti, galiausiai sukombinuokit su vandens parko aplankymu mirksiukas.gif MB turi viena vietele Svedijoje, tai ten nieko nera ka paziureti - miskas ir tiek. Bet esam sutare, jog jei vykstam ten, tai gryzdami uzsukam i didely atrakcijonu parka. Taip visi liekam patenkinti.
Dabar kalbina, kad vasara vaziuotumem i Prancuzija, bet velgi jo vietele ne mano skonio. Prie kazkokio fabriko doh.gif Tai liepiau atlikti gerai namu darbus - surasti man bent kelias pilis, rasti kokia atrakcija vaikui ir kad nors kuri laika apsistotumem kempingu vietovese, kad butu galimybe nusimaudyti, nes as 2sav palapinej neistverciau lotuliukas.gif Manau kad ne sia vasarele, bet kita, gerai viska suplanave, turetumem pajudeti ir ten.
Mes nesam prabangos gerbejai, tai sugebam suderinti finansus ir pomegius. Tas Tailando viesbutukas net zvaigzduciu jokiu neturi lotuliukas.gif

jo, jau esame buve visoje Latvijoje ir vandens parkuose ir zaidimu parkuose biggrin.gif Jis tiek toli ir ilgam nevaziuoja, nes dirba istisai, tik sekmadienis iseigine.Tai jei kur vaziuojame , tai sestadieni po pietu iki sekmadienio rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskis irgi darboholikas (ypac are kai savo ymone turejo). Bet zvejyba sventas reikalas - tam jis paskiria visas atostogas. Tad atvirai, tai man tenka namu visus 4 kampus laikyti super daznai.
Atsakyti
as seniai visus kampus laikau, nes jam nera kada.turi savo zvejybine firma, tai apart darbo ir zvejybos kitokio pomegio nera. biggrin.gif
Atsakyti
Duok žmogui kelias žuvis- ir jis bus sotus, išmokyk žmogų žvejoti-ir jis visą dieną sėdės nevalgęs g.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Zvejyba maniskiui tai vienintele galimybe pailseti turbut smile.gif labai megsta vienas zvejoti, sako labai galva pailsi, nors fiziskai ir pavargsta. Kartais kartu vaziuojam, pvz prie juros visada jam is paskos velkuosi zvejoti, nes labai ir man patinka biggrin.gif neerzina, nenervina ir neuzknisa manes jo noras zvejoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(victorya... @ 2011 05 03, 15:19)
Zvejyba maniskiui tai vienintele galimybe pailseti turbut smile.gif  labai megsta vienas zvejoti, sako labai galva pailsi, nors fiziskai ir pavargsta. Kartais kartu vaziuojam, pvz prie juros visada jam is paskos velkuosi zvejoti, nes labai ir man patinka biggrin.gif neerzina, nenervina ir neuzknisa manes jo noras zvejoti smile.gif

kai bus vaikai, nuomone pasikeis biggrin.gif
Atsakyti
O mes zvejoti vaziuojame kartu, visi trys. Man vyras meskeryte nupirko, dukrytei is jysko bambukine meskeryte nupirko, ir visi gerai leidziame laika gamtoje biggrin.gif
Atsakyti
Aciu dievuliui, kad manas nezvejoja ir nesidomi sportu ok.gif
Atsakyti