MB zvejys, o as pati taip pat labai megstu zvejoti
man tai nepatinka zvejoti, tai tusciai leidziamas laikas, tik vyrui neina tai ikali i galva
Na negalima taip sakyt, o jei vyras tau pasakytų, tas tavo dekupažas tai tik švaistymas laiko, ką tu jam tada?
QUOTE(Cashmere @ 2010 08 03, 16:00)
Na negalima taip sakyt, o jei vyras tau pasakytų, tas tavo dekupažas tai tik švaistymas laiko, ką tu jam tada?
as dekupazu uzsiimu tik retsykiais, o jis i zvejyba eina kiekviena diena ir namuose tik svecias yra
Kiekvieną dieną??? o gal jau ne į žvejybą eina
QUOTE(Cashmere @ 2010 08 04, 15:51)
Kiekvieną dieną??? o gal jau ne į žvejybą eina
i zvejyba, jis ja serga, jei nepabuna prie upes pora valandu, tai ligonis tampa
Mano tetis zvejys, musu pragyvenimo saltinis tam tikra prasme yra zvejyba (turim parduotuves kuriose prekaiujam zvejybos reikmenim) visa laika kartojau kad su zveju tikrai neprasidesiu. Susipazinusi su savo vyru iskart pareiskiau kad net negalvotu pradet zvejot, nes mums bus nepakeliui (cia pusiau juokais pusiau rimtai). Tai kol neisitrauke i seimos versla buvo ramu, o dabar noredamas ismanyt ka parduoda pradejo zvejot ir ji zvejyba uzkabino Seniau pats nesuprato kuo vyrus zvejyba zavi, o dabar su pasitenkinimu sako jog tai jo HOBIS... teks ir man koki hobi susirast uz namu sienu...
QUOTE(teardrop @ 2010 08 26, 17:24)
Mano tetis zvejys, musu pragyvenimo saltinis tam tikra prasme yra zvejyba (turim parduotuves kuriose prekaiujam zvejybos reikmenim) visa laika kartojau kad su zveju tikrai neprasidesiu. Susipazinusi su savo vyru iskart pareiskiau kad net negalvotu pradet zvejot, nes mums bus nepakeliui (cia pusiau juokais pusiau rimtai). Tai kol neisitrauke i seimos versla buvo ramu, o dabar noredamas ismanyt ka parduoda pradejo zvejot ir ji zvejyba uzkabino Seniau pats nesuprato kuo vyrus zvejyba zavi, o dabar su pasitenkinimu sako jog tai jo HOBIS... teks ir man koki hobi susirast uz namu sienu...
butinai susirask, nes man irgi stogas vaziavo vis viena ir viena, tai dabar uzsiemiau dekupazu
MB taip pat žvejys Man tai visai gerai, kai jis išvažiuoja pažvejoti. Tuomet randu laiko sau, savo mėgiamiems užsiėmimas. O dar jei žuvies parveža - išvis pasaka Aš nesistengiu jo atkalbėti pasilikti savaitgaliui namuose, nes būtų beviltiška. Jis iš tų "ligonių", kurie net namuose iš tų žuvyčių iškamšas daro. Nžn...man netrukdo.
na as kai nebuvau nescia tai visada vaziuodavau kartu gaudydavom,kai pagimdziau ir kai vaikas paaugo varom visa seima i gamta pazvejoti ,kartais nevarau,bet siaip tai aisku kartais pykdina,kad nori varyti klur nors kitur ,o jis geriau varo zvejoti,bet cia nieko nepakeisi ,jei nori tegul,vis geriau negu geria su draugais kur nors bare..
vyrai zvejoja, nes gamtoj yra milijona kartu maloniau nei namie.
Net jeigu namie irgi kibtu, jie vis tiek eitu zvejot i gamta.,,nors ten ir blogesnis kliovas.
Net jeigu namie irgi kibtu, jie vis tiek eitu zvejot i gamta.,,nors ten ir blogesnis kliovas.