Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

MB zvejys, o as pati taip pat labai megstu zvejoti ax.gif
Atsakyti
man tai nepatinka zvejoti, tai tusciai leidziamas laikas, tik vyrui neina tai ikali i galva doh.gif
Atsakyti
Na negalima taip sakyt, o jei vyras tau pasakytų, tas tavo dekupažas tai tik švaistymas laiko, ką tu jam tada?
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 08 03, 16:00)
Na negalima taip sakyt, o jei vyras tau pasakytų, tas tavo dekupažas tai tik švaistymas laiko, ką tu jam tada?

as dekupazu uzsiimu tik retsykiais, o jis i zvejyba eina kiekviena diena ir namuose tik svecias yra schmoll.gif
Atsakyti
Kiekvieną dieną??? doh.gif o gal jau ne į žvejybą eina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 08 04, 15:51)
Kiekvieną dieną???  doh.gif  o gal jau ne į žvejybą eina  blink.gif

i zvejyba, jis ja serga, jei nepabuna prie upes pora valandu, tai ligonis tampa biggrin.gif
Atsakyti
Mano tetis zvejys, musu pragyvenimo saltinis tam tikra prasme yra zvejyba (turim parduotuves kuriose prekaiujam zvejybos reikmenim) visa laika kartojau kad su zveju tikrai neprasidesiu. Susipazinusi su savo vyru iskart pareiskiau kad net negalvotu pradet zvejot, nes mums bus nepakeliui (cia pusiau juokais pusiau rimtai). Tai kol neisitrauke i seimos versla buvo ramu, o dabar noredamas ismanyt ka parduoda pradejo zvejot ir ji zvejyba uzkabino doh.gif Seniau pats nesuprato kuo vyrus zvejyba zavi, o dabar su pasitenkinimu sako jog tai jo HOBIS... verysad.gif teks ir man koki hobi susirast uz namu sienu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(teardrop @ 2010 08 26, 17:24)
Mano tetis zvejys, musu pragyvenimo saltinis tam tikra prasme yra zvejyba (turim parduotuves kuriose prekaiujam zvejybos reikmenim) visa laika kartojau kad su zveju tikrai neprasidesiu. Susipazinusi su savo vyru iskart pareiskiau kad net negalvotu pradet zvejot, nes mums bus nepakeliui (cia pusiau juokais pusiau rimtai). Tai kol neisitrauke i seimos versla buvo ramu, o dabar noredamas ismanyt ka parduoda pradejo zvejot ir ji zvejyba uzkabino doh.gif Seniau pats nesuprato kuo vyrus zvejyba zavi, o dabar su pasitenkinimu sako jog tai jo HOBIS... verysad.gif teks ir man koki hobi susirast uz namu sienu... g.gif

butinai susirask, nes man irgi stogas vaziavo vis viena ir viena, tai dabar uzsiemiau dekupazu biggrin.gif
Atsakyti
MB taip pat žvejys smile.gif Man tai visai gerai, kai jis išvažiuoja pažvejoti. Tuomet randu laiko sau, savo mėgiamiems užsiėmimas. O dar jei žuvies parveža - išvis pasaka wub.gif Aš nesistengiu jo atkalbėti pasilikti savaitgaliui namuose, nes būtų beviltiška. Jis iš tų "ligonių", kurie net namuose iš tų žuvyčių iškamšas daro. Nžn...man netrukdo.
Atsakyti
Nu mano ir zvejys,bet pats nelabai zuvi megsta,as ir isleidziu ji zvejoti,kad galėčiau pabūti namie viena,susitvarkyti,skirti laiko sau.
Atsakyti
na as kai nebuvau nescia tai visada vaziuodavau kartu gaudydavom,kai pagimdziau ir kai vaikas paaugo varom visa seima i gamta pazvejoti ,kartais nevarau,bet siaip tai aisku kartais pykdina,kad nori varyti klur nors kitur ,o jis geriau varo zvejoti,bet cia nieko nepakeisi ,jei nori tegul,vis geriau negu geria su draugais kur nors bare.. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
vyrai zvejoja, nes gamtoj yra milijona kartu maloniau nei namie.
Net jeigu namie irgi kibtu, jie vis tiek eitu zvejot i gamta.,,nors ten ir blogesnis kliovas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.246: 17 spalio 2010 - 03:05