Va cia vienas mb mieliausias pagautas laimikis - ersketas. Tai poto pusles ant ranku buvo, nuo meskerikes
Kazkur 27?cm Dabar zyzia, kad siemet negales ten vaziuoti, guodziasi kaip nuskriaustas vaikas
...beje, gal kam reikia poliarizuotu akinuku nuo saules, mes su vyru su tokiais zvejojam sauleta diena, puikiai tinka prie vandens, nes lesio poliarizacija nuima visus saules bliksnius nuo vandens pavirsiaus, geriau matosi plude:) - zvejai manau zino:) Super ir vairavimui, nes nuima saules bliksnius ir nuo slapio asfalto. Turiu ir moterisku ir vyrisku modeliu, tad jei kam idomu, prasau rasykit i AZ, cia nesinori reklamuoti:)
Sveiki visi
Mano MB kaip ir visu cia esanciu megsta pazvejoti Dazniausiai ir as kartu su juo vaziuoju, o ir meskerytes paimti i rankas neatsisakau Esu zvejo dukrele, tai nuo mazens su teciu zvejodavau, turbut giliai man iaugo ta zvejyba
Dar turiu klausima...gal zinote kokia tai zuvis?
Mano MB kaip ir visu cia esanciu megsta pazvejoti Dazniausiai ir as kartu su juo vaziuoju, o ir meskerytes paimti i rankas neatsisakau Esu zvejo dukrele, tai nuo mazens su teciu zvejodavau, turbut giliai man iaugo ta zvejyba
QUOTE(Faustyyna @ 2010 06 13, 11:46)
Sveiki visi
Speju,kad raudonsparne Praeita savaitgali su vyru raudonsparniu prigaudem daugiau nei puse kibiro :superAisku ne tokios ispudingos kaip jusu foto
QUOTE(LOOONDA @ 2010 06 21, 13:44)
Speju,kad raudonsparne Praeita savaitgali su vyru raudonsparniu prigaudem daugiau nei puse kibiro :superAisku ne tokios ispudingos kaip jusu foto
Visgi issiaiskinom kokia cia zuvis... Mekne pasirodo Mesyte tokia oranzine, lasisa primena siek tiek
Tau pasiseke
Mano irgi draugas žvejys, nepatingi atsikelt ir 5 ryto dėl žvejybos. Aš manau tokia pramoga daug geriau nei draugai, barai, klubai, mašinos ar dar koks velnias
pilnai sutinku, aisku kad geriau, bet , kad namie svecias buna per ta zvejyba, tai jau nekas ,,,patikekit
Bet kokia manija jau nėra gerai, kol kas dar galima su tuo taikytis Aš dar ir žuvies neatsivalgius pakankamai (neseniai draugaujam), tai man ir laimikis smagu ir skanu priimt
Mano tevas ir dede zvejai ir pati nuo vaikystes vis pazvejoju tevukas yra is tu pamiseliu, kurie 5dn perpiet israuna i koki ezera ir 7dn tik grysta mama nuo jaunystes vazineja kartu kai atsiradau as- vazinejom tryse kai atsirado mano dukra- vaziuojam keturiese mano ex vyras- irgi zvejys buvo pramoga ir vyram ir moterom kol vyrai zvejoja, mes poilsiaujam (jei irgi nepagriebiam meskeres i rankas) ir pastebejau, jog sutikus nauja drauga visada nesamonigai vis prasitariu apie zvejyba..ir jei sis uzsiemimas jam nepriimtinas, dazniausiai vyras pasidaro nepriimtinas man...nes susimastau, o kaip gi mes tada leisim vasaros savaitgalius? juk zvejoti taip gera!!! o nakti- isvis fantastika!!!
tad nera del ko nekesti tos zvejybos...na o kiek pinigeliu tam malonumui iseina...??? daug..labai..bet geriau vyrai tegu zukles parduotuvese pinigelius leidzia, nei kazino, svetimom mergiotem, alui, ar dar kokiam shh
PS. tarp kitko, dazniausiai zuvi paleidziam...didelius laimikius valo pats tevas
tad nera del ko nekesti tos zvejybos...na o kiek pinigeliu tam malonumui iseina...??? daug..labai..bet geriau vyrai tegu zukles parduotuvese pinigelius leidzia, nei kazino, svetimom mergiotem, alui, ar dar kokiam shh
PS. tarp kitko, dazniausiai zuvi paleidziam...didelius laimikius valo pats tevas