Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

Va cia vienas mb mieliausias pagautas laimikis - ersketas. Tai poto pusles ant ranku buvo, nuo meskerikes doh.gif
user posted image
Kazkur 27?cm lotuliukas.gif Dabar zyzia, kad siemet negales ten vaziuoti, guodziasi kaip nuskriaustas vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 13 gegužės 2010 - 12:33
...beje, gal kam reikia poliarizuotu akinuku nuo saules, mes su vyru su tokiais zvejojam sauleta diena, puikiai tinka prie vandens, nes lesio poliarizacija nuima visus saules bliksnius nuo vandens pavirsiaus, geriau matosi plude:) - zvejai manau zino:) Super ir vairavimui, nes nuima saules bliksnius ir nuo slapio asfalto. Turiu ir moterisku ir vyrisku modeliu, tad jei kam idomu, prasau rasykit i AZ, cia nesinori reklamuoti:)
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
Mano MB kaip ir visu cia esanciu megsta pazvejoti smile.gif Dazniausiai ir as kartu su juo vaziuoju, o ir meskerytes paimti i rankas neatsisakau biggrin.gif Esu zvejo dukrele, tai nuo mazens su teciu zvejodavau, turbut giliai man iaugo ta zvejyba lotuliukas.gif
Dar turiu klausima...gal zinote kokia tai zuvis?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Faustyyna @ 2010 06 13, 11:46)
Sveiki visi  smile.gif
Mano MB kaip ir visu cia esanciu megsta pazvejoti smile.gif Dazniausiai ir as kartu su juo vaziuoju, o ir meskerytes paimti i rankas neatsisakau  biggrin.gif  Esu zvejo dukrele, tai nuo mazens su teciu zvejodavau, turbut giliai man iaugo ta zvejyba  lotuliukas.gif
Dar turiu klausima...gal zinote kokia tai zuvis?
user posted image

Speju,kad raudonsparne g.gif Praeita savaitgali su vyru raudonsparniu prigaudem daugiau nei puse kibiro :superAisku ne tokios ispudingos kaip jusu foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOOONDA: 21 birželio 2010 - 12:45
QUOTE(LOOONDA @ 2010 06 21, 13:44)
Speju,kad raudonsparne  g.gif Praeita savaitgali su vyru raudonsparniu prigaudem daugiau nei puse kibiro  :superAisku ne tokios ispudingos kaip jusu foto ax.gif

Visgi issiaiskinom kokia cia zuvis... Mekne pasirodo smile.gif Mesyte tokia oranzine, lasisa primena siek tiek biggrin.gif
Atsakyti
Mano amzinatilsi jam tevelis buvo uzkietejes zvejys, daznai namie savaitgaliais nebudavo, bet mama nepykdavo, kazkaip normaliai i tai ziuredavo ,man taip nepatiktu schmoll.gif Laime vyras ne zvejys thumbup.gif
Atsakyti
Tau pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. As savo vyruka isleidziu pazvejoti ir su valtimi paplaukioti, tik yra isakyta zuvies namo nenesti. Nes tada nuo laiptu pirma zuvis, o po to ir jis nusileis paskui biggrin.gif . Nepernesu as zuvies kvapo schmoll.gif . Bet jokio pykcio nera kad jam patinka slieka maudyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano irgi draugas žvejys, nepatingi atsikelt ir 5 ryto dėl žvejybos. Aš manau tokia pramoga daug geriau nei draugai, barai, klubai, mašinos ar dar koks velnias biggrin.gif

Atsakyti
pilnai sutinku, aisku kad geriau, bet , kad namie svecias buna per ta zvejyba, tai jau nekas ,,,patikekit doh.gif
Atsakyti
Bet kokia manija jau nėra gerai, kol kas dar galima su tuo taikytis biggrin.gif Aš dar ir žuvies neatsivalgius pakankamai (neseniai draugaujam), tai man ir laimikis smagu ir skanu priimt blush2.gif
Atsakyti
Mano tevas ir dede zvejai smile.gif ir pati nuo vaikystes vis pazvejoju smile.gif tevukas yra is tu pamiseliu, kurie 5dn perpiet israuna i koki ezera ir 7dn tik grysta smile.gif mama nuo jaunystes vazineja kartu smile.gif kai atsiradau as- vazinejom tryse smile.gif kai atsirado mano dukra- vaziuojam keturiese smile.gif mano ex vyras- irgi zvejys buvo smile.gif pramoga ir vyram ir moterom smile.gif kol vyrai zvejoja, mes poilsiaujam (jei irgi nepagriebiam meskeres i rankas) smile.gif ir pastebejau, jog sutikus nauja drauga visada nesamonigai vis prasitariu apie zvejyba..ir jei sis uzsiemimas jam nepriimtinas, dazniausiai vyras pasidaro nepriimtinas man...nes susimastau, o kaip gi mes tada leisim vasaros savaitgalius? blink.gif juk zvejoti taip gera!!! o nakti- isvis fantastika!!! thumbup.gif
tad nera del ko nekesti tos zvejybos...na o kiek pinigeliu tam malonumui iseina...??? daug..labai..bet geriau vyrai tegu zukles parduotuvese pinigelius leidzia, nei kazino, svetimom mergiotem, alui, ar dar kokiam shh smile.gif

PS. tarp kitko, dazniausiai zuvi paleidziam...didelius laimikius valo pats tevas smile.gif
Atsakyti