Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

nu nezinau mergaites g.gif as tai nieko pries, kad manisks zvejys thumbup.gif pati kartais net varau su juo mirksiukas.gif o jis miela pasiima mane wub.gif
Atsakyti
bet kad ji matytum per savaite pora valandu, kazin ar benoretum,As net jam sakiau, kad vaika auginu viena, nes jo niekada nera namie.Kai gryzta is darbo , maziuke jau iskart jam moja atia atia, nes zino ,kad tuoj iseis, nes jis na zvejys megejas o zvejys ligonis biggrin.gif
Atsakyti
ne tai, mano vyras irgi pazvejoja ir parnesa namo, bet jis neuzkietejas zvejys. mane kartu visada pasiima jeigu laiko turiu. abu naktinei zvejyboj dalyvaujam biggrin.gif ir as azartiskai palaikau. bet su totaliu zveju negaleciau, tiesig man slykstu zuvyte darinet, gaila man ju :Dgaliu viena kart i menesy.na nebent pats susitvarkytu kieme ir parsinestu. retkarciais gerai, bet ne kas diena, kai zinau kad tokiu yra 4u.gif
Atsakyti
gerai kai zmonos salia zvejybos metu buna, kartais atrodo, kad ji kaip kokia zuvu violiojimo zinove, nes su ja daugiau zuvies pagaunu smile.gif
o ka jusu vyrai ar jus pacios gaminate is zuvies? paskutinis mano patiekalas buvo zuvies vyniotinis per velykas skanumas grynas. sunus net apsiskanaudamas valge smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anita @ 2010 03 31, 10:04)
Tai kodel zmonu i zvejyba neimat? g.gif
As su saviskiu labai daznai varom i zvejyba, matyt bendra hobbi turim thumbup.gif
O del isvardintos optikos, tai galiu pasakyt, kad vien seniena parduoda, ir tokius baisius modelius, kad net ziuret nesinori doh.gif

as savaja gi imu kartais, kai ji pati nori. Del kitu neatsakau smile.gif man atrodo nesenienos, nes remeliai nebuvo dulkini, matyt gerai darbuojasi biggrin.gif bet jei rimtai tai maciau, net kai padejo keleta visiskai nauju remeliu i vitrina smile.gif Gal tik tamstai niekas nepatiko, kaip sakoma gi skoniui draugo nera smile.gif o man va zvejyboj labai geri akiniai su poliarizuotais lesiais nei brangus ir kas svarbiausia nuima atspindzius nuo vandens smile.gif
Atsakyti
Manasis 3dieny isvaziuoja i Prancuzija pakarpiaut 10d. Tai dziaugiuos, kad tik tokiam laikui, o tai praeitais metais 3sav ten sedejo. Tikiuos, pagaus gera laimiky thumbup.gif
Atsakyti
O pacios moteraites nesate zvejokles? smile.gif Juk ne tik vyrai turi tokia hobi smile.gif
Atsakyti
Bande mb ir mane patraukti i ta hobi... Ne man sedeti valandu valandas ir nieko nepagauti ax.gif Man jau po valandos sedejimo vienoj vietoj norisi staugti lotuliukas.gif Bet jei su manim fotoaparatas - as kaifuoju wub.gif Sakiau, lai mb tik dziaugias, kad as nezvejoju. O tai ziauriai daug jam tas reikalas kainuotu lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu toki - žveją megėją lotuliukas.gif
man tinka nes tai yra daroma su saiku .. Net patinka, kad būna dienų kai planuojų draugių pasisedėjimą, vakarušką nes vyro nebus.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
o as dziaugiuosiu, kai vyras pasako, kad šiandien bus namie thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš turiu namie vieną žveją biggrin.gif kažkaip jau įpratau, kad savaitgaliais vieną dieną jis žvejoja. Nematau tame problemų ir man tai netrukdo, nes ir pati turiu kuo be jo užsiimti. Kartais net pati jį "išvarau" žvejoti" jei ką su draugėmis suplanuoju blush2.gif Būtinai nors kartą žiemą vežasi ir mane ant ledo.O vasarą tai dažnai važiuojam ilsėtis prie ežerų, tai jis tuo pačiu ir pažvejoja, o aš mėgstu žiūrėti kaip jis mėgaujasi savo veikla ir kaip vaikas džiaugiasi pagautom žuvytėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2010 05 11, 22:34)
Ir aš turiu namie vieną žveją  biggrin.gif  kažkaip jau įpratau, kad savaitgaliais vieną dieną jis žvejoja. Nematau tame problemų ir man tai netrukdo, nes ir pati turiu kuo be jo užsiimti. Kartais net pati jį "išvarau" žvejoti" jei ką su draugėmis suplanuoju  blush2.gif Būtinai nors kartą žiemą vežasi ir mane ant ledo.O vasarą tai dažnai važiuojam ilsėtis prie ežerų, tai jis tuo pačiu ir pažvejoja, o aš mėgstu žiūrėti kaip jis mėgaujasi savo veikla ir kaip vaikas džiaugiasi pagautom žuvytėm  biggrin.gif

Turbut vaiku neturite biggrin.gif As per savaite taip nusikalu su jais, tai norisi , kad nors kiek prisidetu prie auklejimo, nes manasis zvejoja po darbo ir iseiginemis dienomis, namuose buna tik svecias schmoll.gif
Atsakyti
Adrev, taip labai sunku, kai vyro istisai nera namuose. Bet... turi issireikalauti kazko mainais tongue.gif Galiausiai, vyresnius vaikus gali irgi jau pasiimti i zvejyba mirksiukas.gif

MB tevukas patrauke i zvejyba, kai mb buvo 4d... Man pasiseke truputy geriau, mat dukra gime ziema. Bet atejus pavasariui.... doh.gif lotuliukas.gif Kai maze buvo 4men, ispute i zvejyba 2sav. Ach... dar man reikejo uzsiimti namu paruosimu persikraustymu. Tiksliau viska teko man supakuoti, ispakuoti, pervezti...
2008m buvau rimciau paskaiciavusi jo zvejyba... Oi ne daug motereliu sutiktu tokiai rutinai. Per seimos atostogas ysigudrino uzsisakyti zvejybos tura. Tik gryzome is atostogu, jis susipakavo lagamina ir isskrido i kazkokia karpistu paroda. Geguzi isvaziavo vos ne 3sav karpiaut. Tada prasidejo pats gerumas... per savaite 4-5d... Vasara ispute su teciu ir broliu pazvejot 10d. Rudeny vel karpiaut nusitrenke per puse Europos... ir vel koks 10d as viena. Ir galiausiai uzbaige metus fantastiska kelione... vel 10d. O jei prie zvejybos pridesiu dar ir tai, kad jis darboholikas-maximalistas hihihi.gif Jis darbe turi buti gerausias ir basta doh.gif

Bet... Jis puikiai zino mano silpnybes ir tuom jis issiperka. Kai man labai sunku ir norisi pasikrauti emociju, jis veza mane i gamta, i mano pamegtas vietas. Jis man duoda laisvadienius nuo buities. Sio menesio gale vaziuosiu i seminara kelioms dienoms (tiksliau programoje yra itraukta aplankyti viena vietove, apie kuria as jau seniai svajojau aplankyti, tiksliau uzkopti i viena kalniuka tongue.gif ).
Atsakyti