Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 07 18, 16:29)
noretusi kad butu zvejys ,tai nors zuvytes atsivalgyciau  lotuliukas.gif

man nuo tos zuvies jau bloga, net saldikli pirkome del jos.Kaimynus jau maitinu, nes nebetelpa i kamera, siandien lyja o jis sedi prie upes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ricis @ 2009 07 21, 20:11)
man nuo tos zuvies jau bloga, net saldikli pirkome del jos.Kaimynus jau maitinu, nes nebetelpa i kamera, siandien lyja o jis sedi prie upes  blink.gif

vajeeeeee gaila kad as ne jusu kaimyne lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš manau kad geriau žuvytes žvejoja,negu paskui undines bėgioja biggrin.gif
Atsakyti
O as pati megstu su meskere pasedeti, o kai vyras salia, tai isvis smagu, yra kam slieka uzmauti:)
O jus merginos ar vazinejat su vyrais zvejoti?
Beje, jei kam reikia poliarizuotu akinuku, ypac tinkanciu zvejybai (zvejai zino kokie ju privalumai - pagrindinis, nuima bliksnius nuo vandens pavirsiaus), kreipkites i mane, geriausia per AZ, nes cia retai uzsuku ax.gif Padarykyt vyrams dovanele, jie tai ivertins mirksiukas.gif griz su dideliu maisu zuvies
Atsakyti
jo geri akinukai,nes vyras sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 02 01, 17:08)
jo geri akinukai,nes vyras sake biggrin.gif

aš su tokiais vairuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2010 02 01, 17:20)
aš su tokiais vairuoju  biggrin.gif

Profai zino, kas geriausia biggrin.gif
Gal dar kas tokiu noretu, rasykit AZ.
Atsakyti
maniskis zvejys,bet ziema jam nepatinka zvejot schmoll.gif tai stengiuosi atsidziaugt kad jis namie per laisvas dienas bigsmile.gif
nes kai atsils vel vyro neturesiu doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškis taip pat žvejys, dažniausiai kartu važiuojame žvejoti, nes man taip pat patinka. šį savaitgalį trauksime į pajūrį pas gimines, tai vyras jau vieną dieną suplanavęs į marias stintų smile.gif
Atsakyti
turiu ir aš tą ligonį hihihi.gif anksčiau pykdavau, kad per ilgai jis laiką prie vandens leidžia, kad "investuoja"(rūbai , inventorius, benzas kelionėms ir t.t.), o dabar tai džiaugiuosiu, kad išvažiuoja kur - pailsim vienas nuo kito, o ypač jis pailsi nuo mūsų - trijų mergų. bet man gerai, po to jam nėra kur dėtis, kai aš gastroliuoju - sėdi gražuolis su dukrom ir seka pasakas apie auksinę žuvelę lotuliukas.gif nežinau ar būčiau laiminga jeigu jo žvejyba būtų "gėryba", bet kadangi jis visada važiuoja žvejoti, o ne gerti tai aš rami. tegu atsipalaiduoja taip negu kur šlaistosi. tiesa, aš irgi mėgstu su meškerytėm pasimojuoti... o vat žuvies tai nesu nei sykio valiusi nei ruošusi - visa tai žvejo darbas tongue.gif
Atsakyti
maniskis irgi zvejys doh.gif jam nesvarbu ziema ar vasara tik randa laisva valandele ir jau lekia zvejot doh.gif kai silta vaziuoju ir as kartu nors pati nezvejoju bet patinka su valtele paplaukiot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cancer @ 2004 02 28, 10:08)
Tai kaip mielos moteriškės jūs žiūrite į vyrus kurie savaitgalius mieliau leidžia su meškere kur nors už 100-200km, negu su šeimyna po miestą vaikštinėja arba namų tvarkymu užsiima?
  Man pvz, bent kelis kart išvykt pažvejot yra tiesiog būtina, nes niekur kitur taip gerai neatsipalaiduoji po sunkios darbo savaitės. Aišku žmona dažnai paburbena, kad va tau tipo šeimos nereikia, tu nenori su mumis būti ir t.t.
Prašom pasidalint savo patirtim, o gal kuri irgi su vyreliu į žvejybą traukia???

Mielai...esu zvejo dukte. smile.gif
Atsakyti