yra toks posakis, kad geriausiai sutaria šeimos kurios gyvena atskirai
tai čia taspast principas, vyras žvejyboj, gali daryt ką nori, moteris ir tuo metu laisva, aišku netaikau būtent tai šeimai, bet dažnai taip ir būna
o man nepatinka, kai mano vyras vaziuoja zvejoti. Del to, kad savaitgaliai, kurie skirti poilsiui, pabut su seima, skirti zmonai, vaikui daugiau demesio, pabendraut nuplaukia, nes brangusis kazkodel VIENAS nori vaziuot pazvejot. nieko nesakau, jei kartais, bet kai tie norai tampa pastovus....o dar labiau nesmagu, kai pasisiulai vaziuot kartu, kad pabut gamtoj (nors as visiskai nesu zvejybos megeja), jis atrezia, jog man bus neidomu, nebus ka veikti. Geriau pagalvojus, jei jau pati pasisiulau, vadinasi, susirasiu ka veikti, nes teko dalyvauti tose zvejybose. Kad vyras negeria - puiku, bet tas noras buti vienam ir kazkur zvejot truputeli varo is proto! tai ka, jei vyrai zvejoja, moterys galim pradet grybaut...
QUOTE(mama&papa @ 2008 10 13, 22:14)
o man nepatinka, kai mano vyras vaziuoja zvejoti. Del to, kad savaitgaliai, kurie skirti poilsiui, pabut su seima, skirti zmonai, vaikui daugiau demesio, pabendraut nuplaukia, nes brangusis kazkodel VIENAS nori vaziuot pazvejot. nieko nesakau, jei kartais, bet kai tie norai tampa pastovus....o dar labiau nesmagu, kai pasisiulai vaziuot kartu, kad pabut gamtoj (nors as visiskai nesu zvejybos megeja), jis atrezia, jog man bus neidomu, nebus ka veikti. Geriau pagalvojus, jei jau pati pasisiulau, vadinasi, susirasiu ka veikti, nes teko dalyvauti tose zvejybose. Kad vyras negeria - puiku, bet tas noras buti vienam ir kazkur zvejot truputeli varo is proto! tai ka, jei vyrai zvejoja, moterys galim pradet grybaut...
man irgi nepatinka kodel jis turi vienas kaifuoti,o as su vaikais sedet ir galvot kuo uzimt juos,kodel negalima kartu but ir bent tas dienas planuoti veiksma visiem.pvz parkas,miskas ar dar kokios pramogos
QUOTE(malvea @ 2008 10 03, 14:44)
dabar aš jums papasakosiu, dirbau žvejybos prekių parduotuvėje, visi ateinantys vyrai pasakodavo, kad žmonos giminės atvažiavo tad važiuoja žvėjot ar žmona atsibodo, ar pailsėt nuo žmonos nori, o geriausia buvo bajeris, buvo gal ketvirtadienis, ateina žavus jaunas vaikinukas, ir sako man reikia visko kaip tai visko paklausiau, kokių dydžių, ką gaudysit? paklausiau, o jis sako, kad nieko žvejyboje nenusimano, kad tik pradeda, aš juokais sakau "gal katik vedei?" o jis ištiesia ranką su žiedu ir sako," va tik šeštadienį iškur žinai?" nieko nieko sakau, po pusės metų būsi profesionalas jei jau dabar pradedi taip ir liko nesupratęs
Cia gal MB pas jus buvo?
QUOTE(GalBut @ 2009 02 20, 18:31)
Neverkit...yra ir privalumų...žvejybos laikas į gyvenimo trukmę neskaičiuojamas...o,jei dar ir nerūko,negeria,tai tikrai jus pergyvens...tada tie visi rūpesčiai,tipo grabas,kapinės,antkapiai bus jo problema....turėtumėt džiaugtis...
Mano vyras zvejys.Aisku, kai vaikai buvo mazi kildavo pyktis- as su vaikais , o tu ilsetis.Dabar vaikai praaugo ir tik dziaugiuos,kai gryzta linksmas, pailsejes.Vyresnelis jau vaziuoja kartu .o vasara aisku visa seima.
QUOTE(GalBut @ 2009 02 20, 19:31)
Neverkit...yra ir privalumų...žvejybos laikas į gyvenimo trukmę neskaičiuojamas...o,jei dar ir nerūko,negeria,tai tikrai jus pergyvens...tada tie visi rūpesčiai,tipo grabas,kapinės,antkapiai bus jo problema....turėtumėt džiaugtis...
Cia tai ziaurai pasakyta ... Labai toli i ateiti galvoji !
oras geras,o mano MB vienas zvejot isvare
QUOTE(triušė @ 2009 04 25, 17:07)
oras geras,o mano MB vienas zvejot isvare
maniskis visada vaziuoja i zvejyba vienas , jis tipo nori su gamta pabendrauti nes labai darbe pavargsta
Saviski ir as siandien isleidau pazvejot, retai zvejoja tai tegu pasidziaugia
noretusi kad butu zvejys ,tai nors zuvytes atsivalgyciau