Mano draugas ir zvejys , gerai tik tai,kad ne kartu gyvenam, skirtinguose miestuose, tai jis tik po darbo zvejoja, o savaitgali skiria man Tik galvoju,kai kartu gyvensim kaip bus ar nereiks man namie sedet ir laukt is zvejybos gryztancio jei vasara,tai ir as kartu keliauju su juo, bet tik ant kranto pasedziu, nes nesinori man vargso slieko ant kabliuko mauti O suzvejota zuvyte mano brangusis dziovina, mmm koks skanumelis prie alucio, tai nezinau,hgal ir gerai,kad jis pazvejoja
QUOTE(Kiskute @ 2008 08 29, 13:19)
Mano draugas ir zvejys , gerai tik tai,kad ne kartu gyvenam, skirtinguose miestuose, tai jis tik po darbo zvejoja, o savaitgali skiria man Tik galvoju,kai kartu gyvensim kaip bus ar nereiks man namie sedet ir laukt is zvejybos gryztancio jei vasara,tai ir as kartu keliauju su juo, bet tik ant kranto pasedziu, nes nesinori man vargso slieko ant kabliuko mauti O suzvejota zuvyte mano brangusis dziovina, mmm koks skanumelis prie alucio, tai nezinau,hgal ir gerai,kad jis pazvejoja
Nu matai, is vienos puses gerai,kad zvejoja,nes zuvyte ir Tau patinka. O va kai gyvensit kartu,patikek bus panasiai, na gal reciau leks i zvejyba bet TIKRAI leks, o va laukti Tau jo ar nea,tai Tau spresti yra ir kita iseitis, paciai pradeti zvejoti (gali juk nebutinai ant sliekiuko,gali ir ant bulkos ar pan.)
Pas mus tai labai loiux isejo, nes ir susipazinom galima sakyt del zvejybos ipatumu . Abudu zvejai esam,as net gal labiau aktyvesne tam reikale nei jis. Tai kai abu zvejukai seimoj tai , o be to esu dirbus norvegijoj prie zuvu isdarinejimo,tai dabar be problemu sita juoda darba darau
manasis ir zvejoti megejas, ir mes vat susipazinome butent tuo metu kai jis tik pradejo dometis zvejyba, ir kai tik jis vaziuodavo zvejoti tai ir mane kalbindavo, buvo malonu kad nori kad ir as vaziuociau, mat sakoma: vyras labai myli zmona jei kartu i zvejyba pasiima, nes paprastai vyrai zvejoja noredami pailseti nuo zmonu .. pamenu kaip pirmais kartais dziaugdavomes pagaudami kokia delninuke zuvyte, ne vienos nepaleisdavom .. didesniu tuo metu tikriausiai nebuvo ir taip kiekviena savaite lekdavom prie kokio prudelio, zinoma ziema jau nebevaziuodavom, salta... po metu zvejybos pludemis, jis pasirinko dugnine zvejyba, mat jis turi kantrybes sedeti, laukti ir ziureti i viena taska, o as pasirinkau spiningavima, ir nesigailiu, visada yra sviezios zuvies, ir jau atsirenkam ka veztis namo, vis noris didesne pasigauti.. jau vaziuojam reciau ir tikrai buna dienu kad as kalbinu savaji pazvejoti, nors saldikly yra pakankamai zuvies
QUOTE(dziugita @ 2008 10 03, 13:54)
manasis ir zvejoti megejas, ir mes vat susipazinome butent tuo metu kai jis tik pradejo dometis zvejyba, ir kai tik jis vaziuodavo zvejoti tai ir mane kalbindavo, buvo malonu kad nori kad ir as vaziuociau, mat sakoma: vyras labai myli zmona jei kartu i zvejyba pasiima, nes paprastai vyrai zvejoja noredami pailseti nuo zmonu .. pamenu kaip pirmais kartais dziaugdavomes pagaudami kokia delninuke zuvyte, ne vienos nepaleisdavom .. didesniu tuo metu tikriausiai nebuvo ir taip kiekviena savaite lekdavom prie kokio prudelio, zinoma ziema jau nebevaziuodavom, salta... po metu zvejybos pludemis, jis pasirinko dugnine zvejyba, mat jis turi kantrybes sedeti, laukti ir ziureti i viena taska, o as pasirinkau spiningavima, ir nesigailiu, visada yra sviezios zuvies, ir jau atsirenkam ka veztis namo, vis noris didesne pasigauti.. jau vaziuojam reciau ir tikrai buna dienu kad as kalbinu savaji pazvejoti, nors saldikly yra pakankamai zuvies
visiskai pritariu!!! mano draugas pradeda domietis, bet jau pastebiu, kad kiekvienas savaitgalis yra pasvestas zuklei... Bet zinot...gal is vienos puses ir dziaugiuosi, yra gi tu vyru kur laisvalaiki jie supranta atsipalaidavima prie buteliuko ...gink Dieve.... O dabar ramu gerai, buna ir as jam kompanija palaikau Vis delto smagu Kai pagalvoju, jis vis delto dirba, uzdirba, poilsis namie ant lovos? tai koks cia poilsis... tai jei jis dirba, reiskias yra vertas ir pailseti Kol nematau tame nieko blogo tai ir nesakau nieko
Man vienas geras draugas ,vedes vyras (deja einantis i kaire ) pasake - Zinok ,jei vyras prades vaziuot i zvejyba ,vadinasi seimai sakes ,reikia gelbet . Jis is savo patirties cia taip paporino
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 10 03, 15:11)
Man vienas geras draugas ,vedes vyras (deja einantis i kaire ) pasake - Zinok ,jei vyras prades vaziuot i zvejyba ,vadinasi seimai sakes ,reikia gelbet . Jis is savo patirties cia taip paporino
aš ir tą esu girdėjus
Malvea ,vadinasi tame tiesos yra
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 10 03, 16:11)
iskart puoli visas gazdinti , siaip esu bendraujanti su ivairiaus amziaus zmonemis, ir vienas vyrukas perkopes 30 metuku, yra pasakes jog dauguma vyru sulauke 30 susidomi zvejyba, cia jau nieko nepakeisi... ir istikro dauguma pazystamu butent po 30-ties rimtai pradejo dometis zvejyba, moterims tai negalioja . tiesiog manau kad tai tam tikra pakopa, lyg pasiekiamas subrendimo lygis kada jau nebeidomu lakstyti po klubus, ar panasiai, o norsis pasedeti ramiai gamtoje.. zinoma ne visiems tai budinga
Na as negasdinu ,tik sakau koki patarima esu gavusi . As saviski noreciau istempt pazvejot ,nes pati megeja buvau ,bet deja per darbus gamta pamirsom
QUOTE(dziugita @ 2008 10 03, 15:33)
iskart puoli visas gazdinti , siaip esu bendraujanti su ivairiaus amziaus zmonemis, ir vienas vyrukas perkopes 30 metuku, yra pasakes jog dauguma vyru sulauke 30 susidomi zvejyba, cia jau nieko nepakeisi... ir istikro dauguma pazystamu butent po 30-ties rimtai pradejo dometis zvejyba, moterims tai negalioja . tiesiog manau kad tai tam tikra pakopa, lyg pasiekiamas subrendimo lygis kada jau nebeidomu lakstyti po klubus, ar panasiai, o norsis pasedeti ramiai gamtoje.. zinoma ne visiems tai budinga
dabar aš jums papasakosiu, dirbau žvejybos prekių parduotuvėje, visi ateinantys vyrai pasakodavo, kad žmonos giminės atvažiavo tad važiuoja žvėjot ar žmona atsibodo, ar pailsėt nuo žmonos nori, o geriausia buvo bajeris, buvo gal ketvirtadienis, ateina žavus jaunas vaikinukas, ir sako man reikia visko kaip tai visko paklausiau, kokių dydžių, ką gaudysit? paklausiau, o jis sako, kad nieko žvejyboje nenusimano, kad tik pradeda, aš juokais sakau "gal katik vedei?" o jis ištiesia ranką su žiedu ir sako," va tik šeštadienį iškur žinai?" nieko nieko sakau, po pusės metų būsi profesionalas jei jau dabar pradedi taip ir liko nesupratęs
Jooo ,cia gera istorija
Gal tame ir yra tiesos,kad nori atitrukti nuo seimos ar kazkas panasaus, bet ALIARMOS dar neskelbiu Kolkas manau viskas gerai, beje, gal tai daugiau budinga vyrams kurie jau seimas turi ir vaikus uzaugine. Nenoriu teisintis, bet mano atveju mnei seimos , nei vaiku nera (tikiuosi tai neatrodo, kad pati save raminu) Beje pazystu seima kuri ir vaikus uzaugino ir gyvena gerai, + vyras uzketejas zvejys