Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

Kur gi visos prapolet? g.gif gal zvejojat? smile.gif
Atsakyti
mes moterys niekada nesuprasim vyru kaip ir vyrai nesupras moteru... kaip galima po 6 val su meskese prie ezero sedeti... ( nors pati praktiskai visada kart vaziuoju... ) deginuosi,padedu muses lervas padavineju ... meskere palaikau... paskutini karta kai jis nuejo iki masinos kazka pasimti pabandziau ir uzmesti... bet uzkibo uz medzio sakos ... bojojua ko nenutraukti tai teko lipti i vandeni ir nukabinti kol nepamate. lotuliukas.gif !!! manasis niekaip negali suprasti ka reikia salone 4 val veikti... o man tai atrodo normalu...( tai va lygybe...)
Atsakyti
as gal cia ir ne i tema,bet neradau kur galeciau siai tema pasikonsultyoti,gal kuri netycia zinot kur rasti vandens tvenkiniu pavadinimus kur galima plaukioti valtimi su varikliu,leidimus gavom,bet nerandam kur internete tie visi ezerai surasyti,gal kas pagelbes?smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 06 14, 20:34)
as gal cia ir ne i tema,bet neradau kur galeciau siai tema pasikonsultyoti,gal kuri netycia zinot kur rasti vandens tvenkiniu pavadinimus kur galima plaukioti  valtimi su varikliu,leidimus gavom,bet nerandam kur internete tie visi ezerai surasyti,gal kas pagelbes?smile.gif ax.gif

O koks jusu variklis,elektrinis ar benzininis?su elektriniu galima daug kur plaukioti,o su benzininiu nelabai rolleyes.gif
Atsakyti
musu benzininis,gavome visus leidimus bet laivu inspekcijoj jokios informacijos nedave kur galima tokia valtim plaukioti,sake ieskoti internete,bet as kazkaip nelabai randu sad.gif
Atsakyti
ziurint kada ir kaip vyrai zvejoja,mano nera fanatikas,bet megejas,tai isvyksta kaip i svente pilna vyru masina,alus saslykai,fakelai ir ciau iki ryto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 06 18, 01:01)
musu benzininis,gavome visus leidimus bet laivu inspekcijoj jokios informacijos nedave kur galima tokia valtim plaukioti,sake ieskoti internete,bet as kazkaip nelabai randu sad.gif

Net nezinau ka patart g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cancer @ 2004 02 28, 09:08)
Tai kaip mielos moteriškės jūs žiūrite į vyrus kurie savaitgalius mieliau leidžia su meškere kur nors už 100-200km, negu su šeimyna po miestą vaikštinėja arba namų tvarkymu užsiima?
  Man pvz, bent kelis kart išvykt pažvejot yra tiesiog būtina, nes niekur kitur taip gerai neatsipalaiduoji po sunkios darbo savaitės. Aišku žmona dažnai paburbena, kad va tau tipo šeimos nereikia, tu nenori su mumis būti ir t.t.
Prašom pasidalint savo patirtim, o gal kuri irgi su vyreliu į žvejybą traukia???

Galiu drasiai sakyti kad mano vyras uzkietejas zvejys,ziema-vasara,ryta-vakara kada tik yra laiko zvejoja.Bet nepalieka ir musu vienu(seimynos) kol neturejom vaiku vaziuodavau kartu,gaudziau zuvy net vyra esu apgaudziusi ziema ant ledo bet kur ten ne apgaudysi jei vyras tai man ekete grezia tai matilius ant kabliuko mauna.Ir is valties teko pameginti ir su spiningu lydekaites traukti.Dabar kai sunus paaugo vezasi ir jy su savimi smile.gif .O kai prieina prie savo meskeriu pasikrapstyti tai kaip mazam vaikui akys blizga.As patenkinta kad vyras turi pomegy,zvejoti ir naudinga ir seip neslankioja bele kur su bele kuo arba pas bile ka...
O kas del demesio seimai jei viena diena zvejoja tai kita lekiam visa seima kurnors,katir y soda saslyko pasikepti ar pagrybauti.
Ir niekada nereikia galvos sukti per kaledas ka dovanoti,pludes,kabliukai,valai,meskeres,rites ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvalke: 18 birželio 2008 - 10:32
o mes abu galima sakyt kiekviena savaitgali orams atsylus susikraunam meskeres ir vaziuojam, gal tai vienintelis dalykas ka darom kartu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolinka @ 2008 06 11, 22:01)
Kur gi visos prapolet?  g.gif  gal zvejojat? smile.gif

Mes ne zvejojam....mes zuvy skutam lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(suvalke @ 2008 06 20, 16:46)
Mes ne zvejojam....mes zuvy skutam  lotuliukas.gif ...

o as zuvu niekad neskutu, kad ir pati prigaudau vaikinas skuta, o iskept pas mano mama nesam nes jai labai skaniai gaunas 4u.gif
Atsakyti
As irgi zuvies nedarineju,vyras pats prigaudo,pats ir sutvarko.Man lieka tik iskept.Sakau vyrui,kad atseit nemoku smile.gif ,nes nepatinka man labai.
Atsakyti