Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

QUOTE(Tosk @ 2008 05 03, 23:39)
Pinigu isleidzia daug, bet ne taip kad pakenktu seimai.

Vat būtent unsure.gif Vis dėlto aš manau, kad "hobis" neturi kenkti šeimai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 05 04, 02:08)

Nors ne, pamelavau, kai karpius 9 ir 11,5 kg pagavo, tai abu paėmė, nepaisant to, kad ir vieno būtų užtekę biggrin.gif

Ach tie karpiai... MB pamises del ju... Apie parnesima namo net kalbos negali buti, jis net specialu kilimely turi, kur istraukta karpy padeda, tipo mazesne tikimybe kad koks zvynas nukris (kitaip infekcija gali ysimesti blink.gif lotuliukas.gif ) Sianakt karpiauja, o kita savaite vaziuoja y Prancuzija pakarpiauti.
Del seimos laiko, tai sunkoka vasara, nes jis zvejoja 3-4dienas per savaite. Na bet nuo spalio ramybe iki balandzio pabaigos bigsmile.gif
Atsakyti
Tie MB pirkiniai zvejybai kainuoja tikrai nemazai, bet jiems neisleidzia visu seimos pinigu. Gyvenam normaliai, lieka siek tiek ir i sona atsideti, bet jei ne zvejyba, liktu kur kas daugiau... g.gif Jei mes neturetumem tikslo sutaupyti kuo daugiau(norisi grizti veliausiai iki maziukui i mokykla reiks eiti), tai butu tiek to... Ir del to, kad istisai zvejyboj, nieko nesakyciau, jei butume LT... As tikrai ji suprantu - zvejoja nuo vaikystes, bet, mano nuomone kai yra vaikutis, pirmoj vietoj turetu buti seima, ir tik po to pomegiai, o ne atvirksciai... Be to, kai tokia situacija... g.gif
Norejau sia vasara grizusi teises laikytis, bet is pradziu galvoj.skristi tik 2 sav., tai buciau nespejusi, taciau bilietus nusipirkau menesiui, tai cry.gif Tiesiog, aplinkybes pasikeite, o dabar jau per velu... verysad.gif Teks laukti kito karto verysad.gif
O tokiu, kaip hobiu as turiu, bet jais stengiuosi uzsiimti tik tada, kai mazius miega... rolleyes.gif
Atsakyti
Amžina tema
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Mano MB irgi zvejys.Ispradziu as tai ziurejau lyg ir ramiai,na o dabar baigiu isprotet.Su seima but visai nenori,svarbiau zuvys arba pats zvejybos procesas.Grizta is darbo ir tiesiai pazvejot,nes netoli namu yra upe.Savaitgaliais vel gi reikia vaziuot kazkur toliau zvejot upetakiu ar dar ko nors,ai dabar jau linai ir karpiai.Prasidejo sezonas,kaip jis sako.
Atsakyti
QUOTE(Karolinka @ 2008 05 22, 14:29)
Labukas 4u.gif
Mano MB irgi zvejys.Ispradziu as tai ziurejau lyg ir ramiai,na o dabar baigiu isprotet.Su  seima but visai nenori,svarbiau zuvys arba pats zvejybos procesas.Grizta is darbo ir tiesiai  pazvejot,nes netoli namu yra upe.Savaitgaliais vel gi reikia vaziuot kazkur toliau zvejot upetakiu ar dar ko nors,ai dabar jau linai ir karpiai.Prasidejo sezonas,kaip jis sako.

drinks_cheers.gif Kaip visa tai pažystama doh.gif
Atsakyti
tai jau taip tie zvejai smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano draugas zvejys. Kartais tai gerai bet kartais sad.gif . Tai viena karta stipriai uzpykusi buvau, jau galvojau viskas bus. As rasau bakalaura, per naktis nemiegu i darba diena lekiu, darbe net kolegos prie maens nejo ir nieko neklause nes kaip zombis atrodziau. Tai jis sugebejo is zvejybis man atvezti pleksniu neisdorotu. Kad taip visas zuvis kiek vezdavo arba atveza sutvarkes kad nuplaut ir kept arba vietoje sutvarko. O cia taip minutes skaiciuoju o jis dar laika is manes atima su zuvies dorojimu. Tai po to atsiprasinejo kad nepagalvojo kad reikejo sutvarkyti. Ot buvau supykusi aggressive.gif dabar jau nieko geai ir vel ax.gif
Atsakyti
Mano tai sūnelis žvejys,tai kaip ir džiaugiuosi,kad laiks nuo laiko nuo kompo subinę atkelia. thumbup.gif
Kai parsitempia kokią didesnę žuviūkštę-iškart fotkina ir į internetą. biggrin.gif Kamera pilna jo sužvejotų lydekų,o valgyt nėr kam doh.gif Užjaučiu būsimą marčią jau dabar rolleyes.gif
Atsakyti
gerai kad mano vyras nemegsta zvejoti thumbup.gif
Atsakyti
Jau geriau vyras žvejys nei pijokas ar mergišius smile.gif O pas mus šeimoj nežvejoja tik vaikai smile.gif Pykdavau kada buvo rimtai i karpius įnikęs , bet kadangi toj vietoj kur žvejojo vandenį nuleido problema išsissprendė savaime . O dabar net kartais konfliktai kyla kada aš žvejoju o jam su vaikais būt reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 06 01, 19:37)
Mano draugas zvejys. Kartais tai gerai bet kartais  sad.gif . Tai viena karta stipriai uzpykusi buvau, jau galvojau viskas bus. As rasau bakalaura, per naktis nemiegu i darba diena lekiu, darbe net kolegos prie maens nejo ir nieko neklause nes kaip zombis atrodziau. Tai jis sugebejo is zvejybis man atvezti pleksniu neisdorotu. Kad taip visas zuvis kiek vezdavo arba atveza sutvarkes kad nuplaut ir kept arba vietoje sutvarko. O cia taip minutes skaiciuoju o jis dar laika is manes atima su zuvies dorojimu. Tai po to atsiprasinejo kad nepagalvojo kad reikejo sutvarkyti. Ot buvau supykusi  aggressive.gif dabar jau nieko geai ir vel ax.gif

drinks_cheers.gif
Na man truputi lengviau,nes vyras pats zuvi doroja.As jam nuo pat pradziu pasakiau,kad atseit nemoku,tai ir po siol viska pats daro.As tik iskepu.
Atsakyti