Mano ir žvejys,bet visai nemaišo man tai,nes ir pati labai mėgstu žvejoti
mano tai totalus zvejys nezinau gal gydyt ar koduot reiks vezti laimikiu parnesa y namus kruvas bet patsnetik kad nevalo zuvies bet nei as nei pars nevalgo.o tik laisva minute ir jau mirksta vandeny
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 04 22, 17:21)
mano tai totalus zvejys nezinau gal gydyt ar koduot reiks vezti laimikiu parnesa y namus kruvas bet patsnetik kad nevalo zuvies bet nei as nei pars nevalgo.o tik laisva minute ir jau mirksta vandeny
O as nesuprantu tokiu zveju, kurie nevalgo, o zuvy nuknacina Kokio velnio??? Ar sunku paleisti zuvy, juk kitais metais ta zuvis bus didesne...
radau sau artima kompanija maniskis tai irgi turi priklausomybe nuo to reikalo, tiesa, gerai, kad bent kitu priklausomybiu kolkas neturi zvejoja jis tik vasara, bet tuomet nei lietus, nei sniegas netrukdo gali atsikelti 5 ryto ir visa diena mirkt prie vandens. dazna karta nieko nepagauna, tai, kaip mano drauge sako, gi galima ir namie nieko nepagaut, jei jau taip, kam ten vaziuot kazkur i uodyna?
o yra zveju ir zvejojanciu ir dar daug laiko praleidzianciu
http://www.kitamkrante.lt/forumas/ tokiuose ir panasiuose puslapiuose- tai ju praktiskai nematyt namie, bet nors televizorius laisvas buna
http://www.kitamkrante.lt/forumas/ tokiuose ir panasiuose puslapiuose- tai ju praktiskai nematyt namie, bet nors televizorius laisvas buna
QUOTE(colgate @ 2008 04 23, 09:46)
o yra zveju ir zvejojanciu ir dar daug laiko praleidzianciu
bent tiek gerai
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 04 22, 14:51)
Va musu vyrai absoliuciai panasus , nei valgo nei valo, tai gerai kad mano pacios tevas ja sutvarko, o taip tektu kaimynus padalint zuvim, nes as tai prie jos ranku nekisu taip pat
Tokiu zveju, kurie nei patys valgo, nei kitiems leidzia zuvim pasidziaugti (t.y. zuvies nepaleidzia) nelaikau tikrais zvejais. Trumparegiai, savo nosies toliau nematantys...
QUOTE(Tosk @ 2006 05 21, 09:03)
nes kai jis savo museles daro, plunksnos ir pukai skraido po kambary
Oi, koks pazystamas jausmas
QUOTE(mmergyte @ 2006 06 05, 19:30)
jei sitas pomegis neperauga i antra zmona tai as jam pritariu...
O jei perauga?
QUOTE(Tosk @ 2008 04 23, 16:33)
Tokiu zveju, kurie nei patys valgo, nei kitiems leidzia zuvim pasidziaugti (t.y. zuvies nepaleidzia) nelaikau tikrais zvejais. Trumparegiai, savo nosies toliau nematantys...
Reiks butinai duoti maniskiui pasiskaityti si posta Jis zuvies visai nevalgo ir as nelabai... Tik smagu, kad maziukui visada yra sviezios zuvytes Laimei, paskutiniu metu pradejo paleidineti, o tai, budavo, priveza zuvies ir tenka skambineti per pazystamus, kam ja atiduoti
As pries zvejyba gal ir buciau nieko, bet reikalas tame, kad gyvenam ne LT, l.geru draugu nelabai ir yra(tik siaip pazystami), gyvename mazame miestuke, as nevairuoju, su autob.i kita miesta su vaiku nepavazinesi... Tai isprotet galima vieniems, be MB, miestuka jau net uzsimerkusi galeciau pereiti - tiek visur su mazuoju isvaiksciojom.... Parduotuviu nera(tik pora mazu maisto pard.), tai kartais net apsirengti neturiu ko, kai, pvz., orai atsyla... Kartais padaro man svente - nuveza rubu nusipirkti i kita miesta, palieka mane su mazium prek.centre, o pats lekia i zveju pard. As, aisku, beveik niekada nieko nenusiperku, nes maziukas vezime nesedi, tai ir begioju paskui ji, kol grizta MB is savo zv.pard.apsipirkes Maziukas tuo metu dazniausiai buna jau pavarges, tai ne ka ir benusiperku...
Tiek to, su tuo dar galima susitaikyti.... Bet... cia gyvenam su tikslu, kad susitaupyti pinigu geram buto remontui LT, atseit, sutaupysim, kiek reikia ir galesim namo i LT vaziuoti... Bet kai pamatau, kokius pinigus jis isleidzia zvejybai, ir vis jam negana, jam dar reikia to ar ano, ir ne siaip smulkmenu, ir ne bet kokios firmos..., tai, manau, mes niekada negrisim... Arba grisim nieko taip ir nesutaupe...
QUOTE(Tosk @ 2008 04 23, 18:33)
Pritariu Maniškis jei "ima", tai tik "leidžiamo" ir daugiau svorio ir tik jei namie žuvies nėra.
Nors ne, pamelavau, kai karpius 9 ir 11,5 kg pagavo, tai abu paėmė, nepaisant to, kad ir vieno būtų užtekę
QUOTE(tiomama @ 2008 05 03, 20:31)
Bet kai pamatau, kokius pinigus jis isleidzia zvejybai, ir vis jam negana, jam dar reikia to ar ano, ir ne siaip smulkmenu, ir ne bet kokios firmos..., tai, manau, mes niekada negrisim... Arba grisim nieko taip ir nesutaupe...
Tikriausiai naivus klausimas, bet.. tu su juo apie tai kalbėjai?
aš asmeniškai manau, kad pomėgis - pomėgiu. Viskas tvarkoj, kol tai "nesuėda" šeimos laiko ir biudžeto...
Tiomama, liudnoka sakyciau pas tave... Aisku beda, kad nevairuoji, bet tb turetu butu supratingesnis O pati ar turi kokiu hobiu? As taip pat gyvenu labai mazame miestelyje (1600 gyventoju, vienintele maisto parduotuve). Bet man neliudna, nes turiu hobiu. Man patinka, kad mb zvejoja, nes taip jis supranta ir mano pomegius (nes buna ir namai netvarkyti ir valgyt neisvirta ). Siais metais mb suplanaves laabai daug zvejybiniu kelioniu, tad man daug teks buti vienai su maze. Pinigu isleidzia daug, bet ne taip kad pakenktu seimai.