Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

Ciukcius zvejyboje hihihi.gif
biggrin.gif http://www.youtube.c...h?v=lduqirUxj3g
Kaip sakoma nei zvyno nei.... hihihi.gif
Atsakyti
Mano ir žvejys,bet visai nemaišo man tai,nes ir pati labai mėgstu žvejoti thumbup.gif
Atsakyti
mano tai totalus zvejys nezinau gal gydyt ar koduot reiks vezti g.gif laimikiu parnesa y namus kruvas bet patsnetik kad nevalo zuvies bet nei as nei pars nevalgo.o tik laisva minute ir jau mirksta vandeny doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 04 22, 17:21)
mano tai totalus zvejys nezinau gal gydyt ar koduot reiks vezti g.gif laimikiu parnesa y namus kruvas bet patsnetik kad nevalo zuvies bet nei as nei pars nevalgo.o tik laisva minute ir jau mirksta vandeny doh.gif

O as nesuprantu tokiu zveju, kurie nevalgo, o zuvy nuknacina mad.gif Kokio velnio??? Ar sunku paleisti zuvy, juk kitais metais ta zuvis bus didesne...
Atsakyti
radau sau artima kompanija thumbup.gif maniskis tai irgi turi priklausomybe nuo to reikalo, tiesa, gerai, kad bent kitu priklausomybiu kolkas neturi lotuliukas.gif zvejoja jis tik vasara, bet tuomet nei lietus, nei sniegas netrukdo lotuliukas.gif gali atsikelti 5 ryto ir visa diena mirkt prie vandens. dazna karta nieko nepagauna, tai, kaip mano drauge sako, gi galima ir namie nieko nepagaut, jei jau taip, kam ten vaziuot kazkur i uodyna? biggrin.gif
Atsakyti
o yra zveju ir zvejojanciu ir dar daug laiko praleidzianciu
http://www.kitamkrante.lt/forumas/ tokiuose ir panasiuose puslapiuose- tai ju praktiskai nematyt namie, bet nors televizorius laisvas buna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(colgate @ 2008 04 23, 09:46)
o yra zveju ir zvejojanciu ir dar daug laiko praleidzianciu
http://www.kitamkrante.lt/forumas/ tokiuose ir panasiuose puslapiuose- tai ju praktiskai nematyt namie, bet nors televizorius laisvas buna  blink.gif

bent tiek gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 04 22, 14:51)

Va musu vyrai absoliuciai panasus 4u.gif , nei valgo nei valo, tai gerai kad mano pacios tevas ja sutvarko, o taip tektu kaimynus padalint zuvim, nes as tai prie jos ranku nekisu taip pat schmoll.gif
Atsakyti
Tokiu zveju, kurie nei patys valgo, nei kitiems leidzia zuvim pasidziaugti (t.y. zuvies nepaleidzia) nelaikau tikrais zvejais. Trumparegiai, savo nosies toliau nematantys...
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 05 21, 09:03)
nes kai jis savo museles daro, plunksnos ir pukai skraido po kambary doh.gif

Oi, koks pazystamas jausmas doh.gif

QUOTE(mmergyte @ 2006 06 05, 19:30)
jei sitas pomegis neperauga i antra zmona  lotuliukas.gif  tai as jam pritariu...

O jei perauga? verysad.gif schmoll.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 04 23, 16:33)
Tokiu zveju, kurie nei patys valgo, nei kitiems leidzia zuvim pasidziaugti (t.y. zuvies nepaleidzia) nelaikau tikrais zvejais. Trumparegiai, savo nosies toliau nematantys...

Reiks butinai duoti maniskiui pasiskaityti si posta mirksiukas.gif Jis zuvies visai nevalgo ir as nelabai... Tik smagu, kad maziukui visada yra sviezios zuvytes thumbup.gif Laimei, paskutiniu metu pradejo paleidineti, o tai, budavo, priveza zuvies ir tenka skambineti per pazystamus, kam ja atiduoti doh.gif

As pries zvejyba gal ir buciau nieko, bet reikalas tame, kad gyvenam ne LT, l.geru draugu nelabai ir yra(tik siaip pazystami), gyvename mazame miestuke, as nevairuoju, su autob.i kita miesta su vaiku nepavazinesi... Tai isprotet galima vieniems, be MB, miestuka jau net uzsimerkusi galeciau pereiti - tiek visur su mazuoju isvaiksciojom.... Parduotuviu nera(tik pora mazu maisto pard.), tai kartais net apsirengti neturiu ko, kai, pvz., orai atsyla... Kartais padaro man svente - nuveza rubu nusipirkti i kita miesta, palieka mane su mazium prek.centre, o pats lekia i zveju pard. As, aisku, beveik niekada nieko nenusiperku, nes maziukas vezime nesedi, tai ir begioju paskui ji, kol grizta MB is savo zv.pard.apsipirkes doh.gif Maziukas tuo metu dazniausiai buna jau pavarges, tai ne ka ir benusiperku...
Tiek to, su tuo dar galima susitaikyti.... Bet... cia gyvenam su tikslu, kad susitaupyti pinigu geram buto remontui LT, atseit, sutaupysim, kiek reikia ir galesim namo i LT vaziuoti... g.gif Bet kai pamatau, kokius pinigus jis isleidzia zvejybai, ir vis jam negana, jam dar reikia to ar ano, ir ne siaip smulkmenu, ir ne bet kokios firmos..., tai, manau, mes niekada negrisim... Arba grisim nieko taip ir nesutaupe... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 23, 18:33)

Pritariu smile.gif Maniškis jei "ima", tai tik "leidžiamo" ir daugiau svorio ir tik jei namie žuvies nėra.

Nors ne, pamelavau, kai karpius 9 ir 11,5 kg pagavo, tai abu paėmė, nepaisant to, kad ir vieno būtų užtekę biggrin.gif

QUOTE(tiomama @ 2008 05 03, 20:31)
Bet kai pamatau, kokius pinigus jis isleidzia zvejybai, ir vis jam negana, jam dar reikia to ar ano, ir ne siaip smulkmenu, ir ne bet kokios firmos..., tai, manau, mes niekada negrisim... Arba grisim nieko taip ir nesutaupe... schmoll.gif

Tikriausiai naivus klausimas, bet.. tu su juo apie tai kalbėjai? unsure.gif

aš asmeniškai manau, kad pomėgis - pomėgiu. Viskas tvarkoj, kol tai "nesuėda" šeimos laiko ir biudžeto...
Atsakyti
Tiomama, liudnoka sakyciau pas tave... Aisku beda, kad nevairuoji, bet tb turetu butu supratingesnis ax.gif O pati ar turi kokiu hobiu? As taip pat gyvenu labai mazame miestelyje (1600 gyventoju, vienintele maisto parduotuve). Bet man neliudna, nes turiu hobiu. Man patinka, kad mb zvejoja, nes taip jis supranta ir mano pomegius (nes buna ir namai netvarkyti ir valgyt neisvirta lotuliukas.gif ). Siais metais mb suplanaves laabai daug zvejybiniu kelioniu, tad man daug teks buti vienai su maze. Pinigu isleidzia daug, bet ne taip kad pakenktu seimai.
Atsakyti