Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

Oi as irgi zvejo zmona.Buvo laikas maniskis dirbo sportyo prekiu firmoje,tai visos zvejybos naujienos yra pas mus namie.Yra didziausia kuprine .kuri prigrusta tiek daiktu daikteliu...guminiai batai pakabinti pacioje garbingiausioje vietoje... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Zinau kad tai jo silpnybe.Tegu zvejoja thumbup.gif

Atsakyti
Mano draugas irgi zvejys, bet is to problemos nedarau. Kai jis zvejoja galiu laika skirti sau, isnaudoju ji turiningai hihihi.gif Tik susitarem, kad jis man nepasakos ka kada pirko, nes kai nuvaro i zveju parduotuve, tai tas pats kaip moteris kosmetika rinktusi, oi reikia vobleriuku, nei ten reikia nei ten ka, tai kabliuku visokiu, tai pavadeliu ir t.t. Geriau tegu zvejoja nei su draugais bare alaus bokala kilnoja, o to pasekoje didelis nukares pilvas liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 05 24, 16:50)
Nors vaikysteje pati buvau tecio desinioji ranka zvejyboj - bet niekad nesuprasiu kaip vyrui gali but svarbiau zvejyba nei savaitgalis kartu:)
su vienu draugu del to net buvo issiskirta po keletos metu draugystes...
Manau kad iki tam tikro lygio tai yra smagu, kad vaikinas/vyras turi uzsiiemima, bet kai tampa panasu i manijakizma - tada jau uzuojauta:)

As ir dabar skirousi su draugu, nes jam svarbiau zvejyba netgi uz mane, stipriai sergu, is namu neiseinu, o jis i zvejyba isvaziavo mane palikes.... verysad.gif
Atsakyti
Mane irgi nervina guli ir ziuri dabar ta KABLI mad.gif
Atsakyti
Na, tas kablio ziurejimas dar mane nelabai nervina, bet nervina, kad kiekviena diena, po darbo, sedi zveju forume, siunciasi visokius zveju filmus, kiekvienai laisvai minutei pasitaikius vaziuoja zvejoti. pvz. si antradieni atsisake su manm nueiti i filma, nors jau bilietai buvo nupirkti, as pagalvojau, kad del darbo, o jis isvaziavo 70 km nuo vilniaus karpiu sert, normaliai ..... doh.gif
Atsakyti
Manau tokiu atveju geriausia kai abi puses turiu savo mėgstamą užsiėmimą, tada nelieka nuskriaustų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noracka @ 2007 04 29, 11:01)
Na, tas kablio ziurejimas dar mane nelabai nervina, bet nervina, kad kiekviena diena, po darbo, sedi zveju forume, siunciasi visokius zveju filmus, kiekvienai laisvai minutei pasitaikius vaziuoja zvejoti. pvz. si antradieni atsisake su manm nueiti i filma, nors jau bilietai buvo nupirkti, as pagalvojau, kad del darbo, o jis isvaziavo 70 km nuo vilniaus karpiu sert, normaliai ..... doh.gif

Nu geras lotuliukas.gif doh.gif gerai, kad maniskis nelenda dar i foruma o tai man tektu su kompu atsisveikinti as taip jauciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noracka @ 2007 04 29, 11:01)

maniskis irgi zvejoja, bet tai pavadinciau lengvu pomegiu, kuris man netrukdo(retokai beislekia) . svarbiausia, kad zvejotu, o ne taip, kad pasisedejimo su draugais prie alaus vakarelio pavadinimas - zvejyba... g.gif kai parveza zuvies - thumbup.gif ,bet kai ne - zyziu, ir ko ten grudaisi? bash.gif nu bet serti zuvyciu 70 km dar nebuvo islekes doh.gif
Atsakyti
oi,oi,perskaičiau visų nuomones ir truputį nurimau,kad ne aš viena kenčiu.Bet vistiek negaliu susitaikyt,kad šeima lieka nuošalėje verysad.gif o aš dar daugiau ėmiau bijot,nes mano vyras prie žvejo bilieto dar ir medžiotojo gavo doh.gif
Atsakyti
Gerai, kad mano vyras ne žvejys. O tu neliūdėk, laikykis.
Atsakyti
mano vyras tikina,kad kitos nėra bambeklės dėl žvejybos,tai daviau iš šio puslapio kai kurias mintis paskaityt.Ir ką?Jis pasakė:protingos čia nerašinėja...Tai aš irgi priskirta durnųjų luomui verysad.gif Ką padarysi,kad toks menkas supratimas žmogaus kaip vyro,tėvo,namų šeimininko...
Atsakyti
Nesuprantu as kai kuriu moteru... ax.gif Na ko jums taip jau kliuna, kad vyrai zvejoja??? Tai juk ne po barus ir naktinius klubus jie lankosi. Tai juk ne koks ekstremalus sportas. Uzsiimkit savais hobiais, na aisku jei juos turit. Galiausiai juk galit vaziuot seimomis. Pasiimat palapine ir megstama knyga, mezginy (ar kazka kas jums malonu), juk lauke praleistas laikas neprilygs namuose pratunytam. Ir vaikam daug sveikiau mirksiukas.gif
Atsakyti