Manishkis ir papushes del zhvejybos Bet kadangi zhuvies beveik niekad neparnesha, man laaabai gerai. Katik nusipirkom didesny buta, tai manishkis gaus nedidely kambariuka, kur gales visas sienas nukabinet zhuvu nuotraukom. Baigsis bardakas svetaineje, nes kai jis savo museles daro, plunksnos ir pukai skraido po kambary
gerai, kad maniskis ne zvejys pazystu viena tipeli, kur paskutiniu pinigus zvejybai, jos reikmem isleidzia, o zuvies kaip ner taip ner..... beto sako vaziuoja zuvies gaudyti, bet daznai grista su kvapeliu (alkoholio) ir jo kambarys visas apkraustytas zvejybos reikmem, meskeriu n, valtis, kabliukai ir t.t.
Nors vaikysteje pati buvau tecio desinioji ranka zvejyboj - bet niekad nesuprasiu kaip vyrui gali but svarbiau zvejyba nei savaitgalis kartu:)
su vienu draugu del to net buvo issiskirta po keletos metu draugystes...
Manau kad iki tam tikro lygio tai yra smagu, kad vaikinas/vyras turi uzsiiemima, bet kai tampa panasu i manijakizma - tada jau uzuojauta:)
su vienu draugu del to net buvo issiskirta po keletos metu draugystes...
Manau kad iki tam tikro lygio tai yra smagu, kad vaikinas/vyras turi uzsiiemima, bet kai tampa panasu i manijakizma - tada jau uzuojauta:)
Mano vyrelis užkietėjęs žvejys žiemą, vasara, tai jam to nereikia, bet vat žiemą užpakalį pašalti megėjas , gerai , kad nors yra dvipusis susitarimas : tam tikra duoklė žvejybai, bet po to duoklė ir žmonai už tai , kad išleidžia .
aš tai visai neprieštarauju, kai mano vyras važiuoja žvejot, bet kaaaaaaaaaaaip man patinka tie "prašymai" išleisti jį kažkodėl vyrauja tokia nuomonė, kad vyrų žvejų žmonos piktos raganos ir niekur jų neleidžia
hmmm mano vyras irgi toks megejas zvejys,bet as jo pomegiui pritariu,ir nesutinku kas sako kad zvejys tai babnikas ir pijokas as net pati kartais vaziuoju su juo,jei sitas pomegis neperauga i antra zmona tai as jam pritariu...juk pripazinkit ir moterys turi visoki pomegiu,kuriu vyrai galima sakyti ir nesupranta
sveikutės žvejų žmonelės. Aš jungiuosi prie jūsų ... taip kartais būna . kad erzina. Lydekų ir kitų žuvelių netrūksta , valo jis jas pats. Kalbėti gali ir dieną , ir naktį apie žvejybą , bet alkoholis ir panos - ne ne to pas mus nėra.
Aciu Dievui, man pasiseke, mano vyras- pats pagal horoskopa zuvis, ir isskyrus silkes kieko net nesiulik. Nemegsta nei valgyti, nei zvejot. Nors is kitos puses, jus (zvejotoju zmonos) galite leisti sau pailseti nuo ju, pabuti vienos, pabendrauti su draugemis, ramiai apsipirkti
Žvejys ar medžiotojas,tai vienas ir tas pats . Tas pomėgis man gyvenimą trumpina
Žvejoje , o štai dvi dienas po darbo vėžiavo, grįžo 1val. naktį Nuo vėžių visi namai prasmirdo, nevalgau aš jų , o jis dievina . Kantri aš, oi kantri
QUOTE(gytulka @ 2006 05 24, 19:04)
gerai, kad maniskis ne zvejys pazystu viena tipeli, kur paskutiniu pinigus zvejybai, jos reikmem isleidzia, o zuvies kaip ner taip ner..... beto sako vaziuoja zuvies gaudyti, bet daznai grista su kvapeliu (alkoholio) ir jo kambarys visas apkraustytas zvejybos reikmem, meskeriu n, valtis, kabliukai ir t.t.
Manishkio pozhiuris toks- alkoholis ir zhvehjyba yra nesuderinami dalykai Na su visom meshkerikem ir kabliukais ishtiesu keblus dalykelis... To gero visur pilna. Bet is kitos puses as savo hobby turiu - siuvinejima, tai mano siuliuku, schemu visur pilna. Na gerai kad adatu nemetau betkur Pinigu jis zhvejybai jis ishtiesu ishleidzhia beproto daug. Bet sheimos biudzhetui tai nera nashta.
Sveikutes mano vyras irgi zvejys tiesa pasakius kartais tos jo zvejybos tikra ta zodzio prasme uzknisa... kartais nieko ..... kartais as nuo jo pailsiu kaip jis isvaziuoja i zvejyba. Bet manau jau geriau tegu zvejoja negu geria ar trankosi kur su latriniais