Man Rūkas nepatinka,taip pat kaip Rūtenis fui fui fui.
Rugile jau iprastas vardas, bet as tokio labai norejau. O MB sako, iskart aocijuojas su surugusia MErgytes dar neturim, bet jei turesim, gal kada ir ikalbesiu
QUOTE(spin2liux @ 2008 09 03, 12:50)
bet man atrodo kad toks vardas turetu atitikti vaikuti, jei tas Azuolas bus visai kudutis, tai kos jis azuolas, arba Vejas-ramus ir flegmatikas tarkim saule as isivaizduociau kaip sviesiaplauke mergaite
QUOTE(Emerencija @ 2008 09 10, 23:09)
Is visu isvardintu man tik Saulė priimtinas, visi kiti man ne
O ypač Ąžuolas nu visiška nesamone
O ypač Ąžuolas nu visiška nesamone
QUOTE(idea fix @ 2008 09 15, 05:03)
Man patinka idėja, kai vardai turi gamtos reišinio arba gėlės prasmę - Audra, Ramunė, Rūta... Tik tie seni, geri ir pažįstami variantai dabar labai jau nepopuliarūs, žmonės pradeda išsigalvoti naujadarus, tipo Upė, Pieva ir pan.
Tegu žmonės vadina savo vaikus kaip nori, aš ne prieš. Aš prieš, kai lazda perlenkiama. Manau Ąžuolas ir Vėtra yra kaip tik šis atvejis.
Tegu žmonės vadina savo vaikus kaip nori, aš ne prieš. Aš prieš, kai lazda perlenkiama. Manau Ąžuolas ir Vėtra yra kaip tik šis atvejis.
Man labai gražu Rūta ir Rusnė
Man is mazai girdetu grazus Radasta.Dar esu girdejusi Zilvita,Ziede.Is Ziedes giminaitis tyciojosi:dar gerai,kad ne zyde...
Papildyta:
Turejau kursioka Dobila,tai uz akiu visi debilu vadinom,bet toks tikrai priciuozes buvo.
Dar yra Vytis,Vainius is lietuvisku
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2008 09 11, 07:01)
Dobilas dar iš tos pačios serijos (yra toks)
Turejau kursioka Dobila,tai uz akiu visi debilu vadinom,bet toks tikrai priciuozes buvo.
Dar yra Vytis,Vainius is lietuvisku
QUOTE(Alvis @ 2009 08 03, 15:13)
O kaip jums mano vardas? Neteko sutikti dar nei vieno žmogaus tokiu pat vardu
Visi Alvydai, tokiu vardu prisistatineja
QUOTE(Alvis @ 2009 08 03, 16:13)
O kaip jums mano vardas? Neteko sutikti dar nei vieno žmogaus tokiu pat vardu
Man geriau Kalvis Juokauju.Šiaip gal toks ir nieko,bet ir aš pagalvočaiu,kad esi Alvydas
Man labai grazus vardas Margiris
Siandien aptikau varduka berniukui HEIRIDAS kaip jum jis?
QUOTE(aveima @ 2009 08 04, 12:54)
Siandien aptikau varduka berniukui HEIRIDAS kaip jum jis?
Man tai visiškai "be ryšio"
Pikolo -- čia ne vardas. tai itališkas žodis, kuris reiškia "mažas".