Įkraunama...
Įkraunama...

Gamtiniai vardai

QUOTE(audrast @ 2009 03 27, 19:55)
labai norejau dukra Vetra pavadint, bet vyras grieztai pries buvo, o ir gime sunus. bet vardas man labai grazus, ir retas dar

Ka tie vyrai ismano.. irnesakyk.gif
Atsakyti
Man gime dukryte, norejau nuo vaikystes savo dukryte (jei turesiu) pavadinti Saule...o gime Gabija unsure.gif Neleido taip jos pavadinti nei vyras, nei uosviai, tipo ne vardas, sakau, Egle, Ieva, Rasa irgi ne vardai...tik mat jau iprasti per daug, kad mastytu, ka is tikro jie reisia... Dar norejau vardo Vetre, bet irgi visi uzprotestavo, nes jautis, jaucio metais ir toki varda idejus nesugaudysim jos, na, dar paziuresim, kaip bus...vat nesiok 9 menesius, gimdyk, tai net vardo neleidzia deti tokio, kokio noriu as... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AušraMarija @ 2009 06 22, 12:25)
vat nesiok 9 menesius, gimdyk, tai net vardo neleidzia deti tokio, kokio noriu as...  verysad.gif

console.gif , Gabija irgi labai gražus vardukas, tik ir dažnas labai, o Vėtrė man numeris pirmas mergaitiškų vardų sąrašiuke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AušraMarija @ 2009 06 22, 11:25)
Man gime dukryte, norejau nuo vaikystes savo dukryte (jei turesiu) pavadinti Saule...o gime Gabija  unsure.gif  Neleido taip jos pavadinti nei vyras, nei uosviai, tipo ne vardas, sakau, Egle, Ieva, Rasa irgi ne vardai...tik mat jau iprasti per daug, kad mastytu, ka is tikro jie reisia... Dar norejau vardo Vetre, bet irgi visi uzprotestavo, nes jautis, jaucio metais ir toki varda idejus nesugaudysim jos, na, dar paziuresim, kaip bus...vat nesiok 9 menesius, gimdyk, tai net vardo neleidzia deti tokio, kokio noriu as...  verysad.gif

blink.gif normaliai... blink.gif doh.gif

tik vardu vadinti reikia, o ne jį kažkur dėlioti ax.gif
Atsakyti
Man gime dukryte, norejau nuo vaikystes savo dukryte (jei turesiu) pavadinti Saule...o gime Gabija  unsure.gif  Neleido taip jos pavadinti nei vyras, nei uosviai, tipo ne vardas, sakau, Egle, Ieva, Rasa irgi ne vardai...tik mat jau iprasti per daug, kad mastytu, ka is tikro jie reisia... Dar norejau vardo Vetre, bet irgi visi uzprotestavo, nes jautis, jaucio metais ir toki varda idejus nesugaudysim jos, na, dar paziuresim, kaip bus...vat nesiok 9 menesius, gimdyk, tai net vardo neleidzia deti tokio, kokio noriu as...  verysad.gif

Ir Saulė, ir Vėtrė tokie puikūs vardai thumbup.gif . Bet tai čia žmonės labai bijo "ką žmonės pasakys" ir "o kaimynų vaiko tai vardas kaip vardas" lotuliukas.gif .
Atsakyti

O aš dar būdama paauglė žinojau, kad jei turėčiau dukrytę, ją pavadinčiau Vėja ax.gif Man šis vardas nerealus wub.gif Kai laukiaus, niekam su vyru nesakėm apie šį vardą, kad išvengtumėm bereikalingų nuomonių, padėjavimų ir t.t. Vaiko gimimo dieną pranešėm visiems apie mūsų dukrytės Vėjos gimimą, tad visiems beliko tik susitaikyti su šiuo vardu ir visai neliko laiko vardo aptarinėjimams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(braškytė @ 2009 07 18, 18:16)
O aš dar būdama paauglė žinojau, kad jei turėčiau dukrytę, ją pavadinčiau Vėja ax.gif  Man šis vardas nerealus wub.gif Kai laukiaus, niekam su vyru nesakėm apie šį vardą, kad išvengtumėm bereikalingų nuomonių, padėjavimų ir t.t. Vaiko gimimo dieną pranešėm visiems apie mūsų dukrytės Vėjos gimimą, tad visiems beliko tik susitaikyti su šiuo vardu ir visai neliko laiko vardo aptarinėjimams rolleyes.gif

mazai mergaitei Veja gal ir nieko vardukas, bet prie pvz.: 50metes moters man jis visiskai nesiderina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 07 19, 18:07)
mazai mergaitei Veja gal ir nieko vardukas, bet prie pvz.: 50metes moters man jis visiskai nesiderina  unsure.gif

Tai čia mums dabar nesiderina, o užaugs ta karta - jiems bus visiškai įprasta ax.gif
Atsakyti
Man iš gamtinių vardų priimtiniausi Saulė, Lina/as, Aušrinė, Rugilė, Smiltė, Eglė, Liepa, Ieva, na ir savuoju nesiskundžiu hihihi.gif
O vyriški tai Ąžuolas, Vakaris, Aidas.
O vat Vėjas, Rūkas, Upė, Bruknė kažkaip nelimpa nors tu ką...
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 07 21, 18:02)
Man iš gamtinių vardų priimtiniausi Saulė, Lina/as, Aušrinė, Rugilė, Smiltė, Eglė, Liepa, Ieva, na ir savuoju nesiskundžiu hihihi.gif
O vyriški tai Ąžuolas, Vakaris, Aidas.
O vat Vėjas, Rūkas, Upė, Bruknė kažkaip nelimpa nors tu ką...

O vat Vėjas, Rūkas, Upė, Bruknė kažkaip nelimpa nors tu ką...Nu tie tai nesamonė gryna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2009 07 24, 14:20)
O vat Vėjas, Rūkas, Upė, Bruknė kažkaip nelimpa nors tu ką...Nu tie tai nesamonė gryna doh.gif

Perlita iszergtom kojom - tikrai graziau...
doh.gif

Man Rukas Brukne ir Upe - skamba keistai, bet kazkada ir rasa ar Ausra taip skambejo. Is viso, esu uz lietuviskus vardus. Visokie Armandai, ir Esmeraldai - sitie tai (nesupykit) nesusipratimas...
Atsakyti
O man Rūkas labai labai wub.gif , Vėjų išvis labai daug aplinkui laksto, tik Bruknė kažkaip nelabai, bet priprasčiau, kaip ir prie Luknės ar Rusnės pripratau ax.gif
Atsakyti