Įkraunama...
Įkraunama...

Gamtiniai vardai

QUOTE(jovitah @ 2008 10 09, 14:32)
O kaip jums ŽARA  g.gif Ar tai išviso galėtų būti vardas?

viena SM mamytė yra vardu Žara, kažkada buvo užėjusi į vardų subforumą. ji savo vardu patenkinta smile.gif
Atsakyti
man tokie vardai grazus 4u.gif kazkaip naturaliai skamba rolleyes.gif ir mano abu vaikai su 'gamtiniais' vardais thumbup.gif aisku girdejom visokiu pasisakymu, ypac sunaus vardo adresu, bet mums del to sirdies neskauda, o sunui irgi neturetu-dabar tokiu vardu negirdetu pilna, tai kol uzaugs kiek dar daug atsiras mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip jums vardas berniukui - VILTIS (riestinis kirtis ant L)....
Ar skamba kaip vardas...? (vienas vaikas buvo toks Lt uzregistruotas)
Atsakyti
VYRAS g.gif MUSU DUKRYTEJ VARDA IŠRINKO- VILTARA-
Atsakyti
ar galetu mergaites vardas buti BRUKNĖ?
Atsakyti
QUOTE(malena44 @ 2008 11 17, 13:51)
ar galetu mergaites vardas buti BRUKNĖ?

g.gif g.gif na skamba idomiai bet tuomet galetu buti ir Aviete biggrin.gif Arciausiai saskambio gaunas Lukne wub.gif man grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Arvena @ 2008 10 08, 11:08)
MB kolega BIJŪNAS. ... Pradzioje buvo labai labai keista, paskui prie visko pripranti  blink.gif

biggrin.gif biggrin.gif nu ir sakykit kur tevu smegenys buvo...Bijunelis zalias ...yra tokia daina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisa1 @ 2008 10 04, 20:50)
O mano nuomone, tai Upė ir Rūkas tai žodžiai,visiškai netinkantys tapti žmogaus vardais  schmoll.gif . Nei šis,nei tas...
  Vėtrą tai dar vidurinėj besimokydama pažinojau,- tokia ilgais labai garbanotais plaukais ir amžinai susivėlusi (suprantu,kad sunku tokius plaukus sutvarkyt ),labai tiko jai tas vardas  tongue.gif
   Saulė- gražu  ax.gif ....

Mano vienos dukros vardas-Vėja-kad ir ne Vėtra,bet irgi amžinai susivėlusi-tiesiog tokia natūra-sušukuoju,o ji-specialiai dar susišiaušia plaukus lotuliukas.gif doh.gif -labai tikiuos kad iki ėjimo į mokyklą "išaugs" šį įprotį....
O antros dukros vardas-Saulė ax.gif...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 18 lapkričio 2008 - 11:20
Dar iš berniukiškų vardų nepaminėti - Beržas, Narcizas
Atsakyti
Jei gimtu mergaitė - duočiau Saulė, Meilė gal rolleyes.gif Gal savo geriausios draugės garbei duočiau vardą Sem ( na Jos vardas Samanta, bet vadinasi Sem ) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Arvena @ 2008 10 08, 11:08)
MB kolega BIJŪNAS. ... Pradzioje buvo labai labai keista, paskui prie visko pripranti  blink.gif

Bijūnas, bene Bizūnas - iš Simpsaunų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelė_Monika*: 27 lapkričio 2008 - 17:22
Mano dukra Saulė, man tai toks paprastas vardas, o nekart sulaukėm replikų, kad keistas doh.gif Ir čia temoj labai nustebau, kad prie "įdomių" priskirtas smile.gif

Neskaičiau visos temos, tai nepykit, jei pasikartosiu blush2.gif Draugė sūnų labai norėjo pavadinti Viesulu. Iš pradžių skambėjo keistai, o dabar turbūt pripratau ir visai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Ąžuolas ir Saulė man gražūs ir įdomūs bet kiti nei kiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2008 10 14, 13:32)
ypac sunaus vardo adresu, bet mums del to sirdies neskauda, o sunui irgi neturetu-dabar tokiu vardu negirdetu pilna, tai kol uzaugs kiek dar daug atsiras  mirksiukas.gif

Būtų labai įdomu sužinoti vardelį, jis gamtinis? blush2.gif
Atsakyti