Man Vėjas labai labai ir Vakaris
Mano mergaitės vardas Saulė, visi sako kad ji tikra saulutė, šis vardas jai tinka ir pagal horoskopą, jos spalva geltona, talismanas - gintaras, gėlė - saulėgrąža.
Dar turėjom idėju Luknė arba Viltė, ilgai galvojom (net 1,5mėn), Luknė nedavėm, nes brolis Lukas, o Viltė, tai mano mama sakė kad nereikia vaikui tokios atsakomybės, nes šio vardo reikšmė - Tautos viltis
Dar turėjom idėju Luknė arba Viltė, ilgai galvojom (net 1,5mėn), Luknė nedavėm, nes brolis Lukas, o Viltė, tai mano mama sakė kad nereikia vaikui tokios atsakomybės, nes šio vardo reikšmė - Tautos viltis
QUOTE(nerara @ 2008 09 27, 18:04)
Viltė, tai mano mama sakė kad nereikia vaikui tokios atsakomybės, nes šio vardo reikšmė - Tautos viltis
neteisingai sakė, tokią reikšmę turi tautvilė arba viltautė. viltė reiškia tiesiog viltį
o ką, blogai būti tautos viltimi?
QUOTE(muminukas @ 2008 09 28, 08:36)
o ką, blogai būti tautos viltimi?
Gal ir gerai , bet man šis vardas kažkos niūrus ir liūdnas, na či atik mano nuomonė
QUOTE(nerara @ 2008 09 28, 11:11)
Gal ir gerai , bet man šis vardas kažkos niūrus ir liūdnas, na či atik mano nuomonė
man asmeniškai jis irgi nepatinka.
o man tai Viltė grazus vardas...cia kiekvienam vis kitaip
O mano nuomone, tai Upė ir Rūkas tai žodžiai,visiškai netinkantys tapti žmogaus vardais . Nei šis,nei tas...
Vėtrą tai dar vidurinėj besimokydama pažinojau,- tokia ilgais labai garbanotais plaukais ir amžinai susivėlusi (suprantu,kad sunku tokius plaukus sutvarkyt ),labai tiko jai tas vardas
Saulė- gražu ....
Vėtrą tai dar vidurinėj besimokydama pažinojau,- tokia ilgais labai garbanotais plaukais ir amžinai susivėlusi (suprantu,kad sunku tokius plaukus sutvarkyt ),labai tiko jai tas vardas
Saulė- gražu ....
MB kolega BIJŪNAS. ... Pradzioje buvo labai labai keista, paskui prie visko pripranti
QUOTE(Arvena @ 2008 10 08, 11:08)
MB kolega BIJŪNAS. ... Pradzioje buvo labai labai keista, paskui prie visko pripranti
negalėčiau vardu kreiptis nesusijuokus
O kaip jums ŽARA Ar tai išviso galėtų būti vardas?
QUOTE(jovitah @ 2008 10 09, 15:32)
O kaip jums ŽARA Ar tai išviso galėtų būti vardas?
Dabar vardais visokie žodžiai gali būt Man asmeniškai grubokai skamba