Įkraunama...
Įkraunama...

Gamtiniai vardai

Man Vėjas labai labai wub.gif ir Vakaris rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Mano mergaitės vardas Saulė, visi sako kad ji tikra saulutė, šis vardas jai tinka ir pagal horoskopą, jos spalva geltona, talismanas - gintaras, gėlė - saulėgrąža.
Dar turėjom idėju Luknė arba Viltė, ilgai galvojom g.gif (net 1,5mėn), Luknė nedavėm, nes brolis Lukas, o Viltė, tai mano mama sakė kad nereikia vaikui tokios atsakomybės, nes šio vardo reikšmė - Tautos viltis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2008 09 27, 18:04)
Viltė, tai mano mama sakė kad nereikia vaikui tokios atsakomybės, nes šio vardo reikšmė - Tautos viltis  bigsmile.gif

neteisingai sakė, tokią reikšmę turi tautvilė arba viltautė. viltė reiškia tiesiog viltį smile.gif
Atsakyti
o ką, blogai būti tautos viltimi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 09 28, 08:36)
o ką, blogai būti tautos viltimi? biggrin.gif

Gal ir gerai rolleyes.gif , bet man šis vardas kažkos niūrus ir liūdnas, na či atik mano nuomonė
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2008 09 28, 11:11)
Gal ir gerai  rolleyes.gif , bet man šis vardas kažkos niūrus ir liūdnas, na či atik mano nuomonė

drinks_cheers.gif man asmeniškai jis irgi nepatinka.
Atsakyti
o man tai Viltė grazus vardas...cia kiekvienam vis kitaip smile.gif
Atsakyti
O mano nuomone, tai Upė ir Rūkas tai žodžiai,visiškai netinkantys tapti žmogaus vardais schmoll.gif . Nei šis,nei tas...
Vėtrą tai dar vidurinėj besimokydama pažinojau,- tokia ilgais labai garbanotais plaukais ir amžinai susivėlusi (suprantu,kad sunku tokius plaukus sutvarkyt ),labai tiko jai tas vardas tongue.gif
Saulė- gražu ax.gif ....
Atsakyti
MB kolega BIJŪNAS. ... Pradzioje buvo labai labai keista, paskui prie visko pripranti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2008 10 08, 11:08)
MB kolega BIJŪNAS. ... Pradzioje buvo labai labai keista, paskui prie visko pripranti  blink.gif

lotuliukas.gif negalėčiau vardu kreiptis nesusijuokus
Atsakyti
O kaip jums ŽARA g.gif Ar tai išviso galėtų būti vardas?
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2008 10 09, 15:32)
O kaip jums ŽARA  g.gif Ar tai išviso galėtų būti vardas?

Dabar vardais visokie žodžiai gali būt mirksiukas.gif Man asmeniškai grubokai skamba schmoll.gif
Atsakyti