Įkraunama...
Įkraunama...

Gamtiniai vardai

Man Azuolas nelabai patinka, bet isvardinti mergaiciu vardai labai grazus. Pvz, Upe man neiprastas vardas, bet kai pamasciau, tai nusprendziau, kad mergaitei labai grazu, labai poetiskai ir svelniai skamba wub.gif

O tokie gamtiniai vardai kaip Saule ar Audrius tai labai iprasti, nemanau, kad kazka jie stebina smile.gif
Atsakyti
man labai labai labi patinka vardas Liepa 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi gražūs lietuviški, gamtiniai vardai. Neįprastai skamba, kai lietuviai vaikus vadina esmeraldom, maiklais ar mirandom... arba šiaip kokį bereikšmį raidžių kratinį sumąsto biggrin.gif
Pati pažįstu Girių (neįsivaiduoju jo kitu vardu), Saulę, Ąžuolą, Jorę, draugų mergaitė vardu Upė (labai gražu, kai jos mamytė ją meiliai vadina Upyte ar Upeliuku wub.gif ), o vienas iš įdomesnių - mano giminaitė, vardu Gluosnė.
Atsakyti
Man grazu, net labai smile.gif
Tik labai jau daug Sauliu pastaruoju metu, aplinkiniu dukrytes vien Saules, nors gal cia taip pasitaike smile.gif
Atsakyti
o man Gluosnė visai skambiai skamba 4u.gif
Atsakyti
Man tai nei Girius, nei Gluosnė schmoll.gif
Atsakyti
Man asmeniskai labai grazu gamtiniai vardai - abiems savo pupoms tokius daviau ir vis pajuokauju, kad gamtos vaikus auginu biggrin.gif giliai sirdyje tikiuosi, kad tokios ir uzaugs ax.gif
Atsakyti
O kaip jums Minija? 4u.gif Pažįstu mergaičiukę, kuri tikrai atitinka šį vardą: nepabūna vienoje vietoje biggrin.gif
Atsakyti
Smilte,Liepa,Saule-man patys graziausi wub.gif
Atsakyti
Man pats graziausias is siu meta.
Graikiska Nimfa meta. Dzeusas ir kiti senieji dievai, Hadas nebuvo ištikimas vyras. Jis mylėjo ir persekiojo nimfa Minto, už tai ją Persefonė, Hado žmona, pavertė į augalą vadinama mėtą (mint).
http://lt.wikipedia.org/wiki/Hadas
Atsakyti
Girdėjau vienos mergytės vardą Volungė
Atsakyti
QUOTE(gutė @ 2010 09 23, 19:16)
O kaip jums Minija? 4u.gif  Pažįstu mergaičiukę, kuri tikrai atitinka šį vardą: nepabūna vienoje vietoje biggrin.gif

Mano maziausioji Minija.. pakolkas tai tikras ramumo isikunijimas wub.gif
Atsakyti