Įkraunama...
Įkraunama...

Gamtiniai vardai

QUOTE(zeneta @ 2010 04 17, 13:07)
drinks_cheers.gif nu juk mes neverčiame amerikietiškų ar kt  tautų vardų lietuviškais,-logiška kad ir lietuviškų nieks neverčia  4u.gif  4u.gif  4u.gif  be to ir pačių užsieniečių vardai kažką reiškia, turi reikšmes bet jiems ir į galvą neateina jų verst  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
užeinu čia vis pasiskaityti apie gamtinius vardus. Bet žiūri minimi vie tokie patys. Gal kas kokių retesnių girdėjot?
Atsakyti
kaimynystėje gyvena berniukas kelių mėnesių ŪKAS ax.gif
Atsakyti
Pažįstu tamsių plaukų vaikiną,tamsiom akim,tmsaus gymio,nerealiu žvilgsniu,jo vardas Rūkas,pamačius tą asmenį atrodo tinkamesnio nesugalvosi vardo thumbup.gif Beja jis juo labai patenkintas. bigsmile.gif
O štai žinau vieną buvusią Vėtrą-visišką flegmatikę,šviesių plaukų ir mėlynų akių,vienu žodžiu vardas nė per kur netinko doh.gif Sulaukus pilnametystės pasikitė į Miglę.
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2010 08 08, 17:36)
užeinu čia vis pasiskaityti apie gamtinius vardus. Bet žiūri minimi vie tokie patys. Gal kas kokių retesnių girdėjot?

pazystamu bernukas dar metuku neturi vardu Uosis
Atsakyti
Ąžuolas, Saulė, Upė gražūs.. o Vėtra kažkaip nelabai...
Atsakyti
Ąžuolas, butu jeigu butu buves sunus, man gražus lietuviski vardai o tie is muilo operu kaip marijanos .... doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GRACY @ 2010 08 24, 19:59)
Ąžuolas, butu jeigu butu buves sunus, man gražus lietuviski vardai o tie is muilo operu kaip marijanos .... doh.gif  schmoll.gif

Gal sykart bus sunelis Ąžuolas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ąžuolas, Saule, Upe labai gražus vardai thumbup.gif
Atsakyti
Vardai superiniai! Esu ne lietuve, pavadinau saviskius tarptautiniais. Toki isskirtini proteviu-pagoniu palikima turi tauta! Man labai grazu, prasminga, buciau lietuve, butinai duociau gamtos reikinio varda-skamba svieziai, turi istorine prasme, nepamirskit savo saknu! 4u.gif
Atsakyti
Man gražu gamtiniai vardai 4u.gif
Atsakyti
Nepatinka gamtiniai vardai. Man saulė yra viena saulė, kuri šviečia danguje, vėjas yra vėjas, uosis yra uosis ir t.t.
Atsakyti