Įkraunama...
Įkraunama...

Gamtiniai vardai

QUOTE(Black_white @ 2010 02 21, 14:22)
Neseniai varciau viena zurnala, kuriame rase apie seima turincia 3 sunus , kuriu vardai Azuolas, Perkunas, Vejas. Pamaniau, kad turbut bus pagonys.

Bet tai ne pagoniški vardai.
Atsakyti
Kaip jum vyr. vardas Nendris?
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2010 02 25, 23:25)
Kaip jum vyr. vardas Nendris?

Skonio reikalas, bet man tai schmoll.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia sutapimas,bet kiek pazystu berniuku su vardu -Vejas.Nu tikri vejai doh.gif .Daugiau lekia ,negu eina... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte777 @ 2010 03 21, 16:57)
Nezinau ar cia sutapimas,bet kiek pazystu berniuku su vardu -Vejas.Nu tikri vejai doh.gif .Daugiau lekia ,negu eina... biggrin.gif

lotuliukas.gif visai gali buti, muus broliukas Azuolas nu tikrai pateisina savo varda. Toks aukstas tvirtas nuo 3 sav galevele kelia ir laiko ant gimnastikos kamuolio blush2.gif
Atsakyti
Man gražu labai Mėta, Aušra, Aura, Saulė, Liepa
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2010 03 25, 01:59)
Man gražu labai  Mėta, Aušra, Aura, Saulė, Liepa

pritariu, labai gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir man gražu labai wub.gif
Atsakyti
Man grazu tokie vardai, mes su vyru irgi nusprende,. jog norim,kad musu vaiku vardai butu labai lietuviski thumbup.gif tad sunui isrinkom Vejo varda,o dukrai Liepos
Atsakyti
Dauguma gamtiniu vardu grazus, tik uzsienieciai keistai ziuri, kai suzino, kad vardas reiskia medzio ar kokios gamtos stichijos pavadinima, jiema tai nesuprantama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineja @ 2010 04 15, 21:26)
Dauguma gamtiniu vardu grazus, tik uzsienieciai keistai ziuri, kai suzino, kad vardas reiskia medzio ar kokios gamtos stichijos pavadinima, jiema tai nesuprantama smile.gif

Bet juk bet kuriuo atveju vardai nesivercia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 04 15, 21:49)
Bet juk bet kuriuo atveju vardai nesivercia  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif nu juk mes neverčiame amerikietiškų ar kt tautų vardų lietuviškais,-logiška kad ir lietuviškų nieks neverčia 4u.gif 4u.gif 4u.gif be to ir pačių užsieniečių vardai kažką reiškia, turi reikšmes bet jiems ir į galvą neateina jų verst mirksiukas.gif
Atsakyti