Įkraunama...
Įkraunama...

Gamtiniai vardai

QUOTE(S@msara @ 2009 10 01, 22:37)
Vokietijoje irgi sutikau mergina vardu UNDINE. Vokiete. Tikriausiai lietuviu kilmes bigsmile.gif  biggrin.gif. Pavarde vokiska.

schmoll.gif Nea.
Undinė ir vokiškai yra die Undine, arba die Meeresfrau , arba die Nixe biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(kristinele86 @ 2009 08 13, 17:12)
Ązuolas, Vėtra, Vėjas, Upė........ g.gif    Klevas, Drebulė, Ežeras, Tornadas, Griaustinis..... blush2.gif  O MY GOOD biggrin.gif

Amanda-tai jau tikrai, kad "o my good"...nė baisiausiam sapne savo vaiko nevadinčiau.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele86 @ 2009 08 13, 15:12)
.. Klevas, Drebulė, Ežeras, Tornadas, Griaustinis..... blush2.gif  O MY GOOD biggrin.gif

tai tas pats kaip kokia Perkūnija, Žolė, Medis , Viesulas ir pan doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneti @ 2010 01 25, 12:23)
tai tas pats kaip kokia Perkūnija, Žolė, Medis , Viesulas ir pan  doh.gif  doh.gif

Mamuskos mielosios jau nukrypot nuo temos, juk niekas nevadina tokiais vardais ir jau nereikia pulti i krastutinumus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malena44 @ 2009 09 11, 05:31)
man labai grazu Jovaras  wub.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
O kas apie gamtinius vardus, tai dauguma jų puikūs: Ąžuolas, Melda, Saulė, Girius, tas pats Jovaras, Audrė ir kt.
Žinoma, nereikia pulti į kraštutinumus apie Žaibus ir Viesulus
Atsakyti
kiek žmonių tiek nuomonių ax.gif
man Ąžuolas laaabai gražus vardas wub.gif
Atsakyti
Мan grazus vardelis Ūdrys... smile.gif
Atsakyti
piukus vardai thumbup.gif cia negamtinis vardas ringaudas bat sis vardas piukus gossip.gif labai patinka nes mano teta gaile turi mano pusbroliuka Ringauda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euforbija @ 2010 02 01, 17:28)
Мan grazus vardelis Ūdrys... smile.gif

o jis rimtai nuo gyvunėlio ūdra? blink.gif

man iš "žvėrinių" Vaišvilkas įdomiai skamba ax.gif
Atsakyti
Vyrams, manau, medžių vardai labai tinka. Mergičkoms...jei ta Liepa bus apvalute kaip Saulytė... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloris @ 2010 02 01, 20:07)
Vyrams, manau, medžių vardai labai tinka. Mergičkoms...jei ta Liepa bus apvalute kaip Saulytė... mirksiukas.gif

na Ąžuolas irgi gali labiau į drebulę panašus užaugt smile.gif
Atsakyti
Man gražūs tie gamtiniai vardai... Pvz: Ąžuolas, Eglė, Liepa, Saulė... Ir nežinau ar gamtiniai, bet Lietuvos upių-upelių pavadinimai Guostė, Luknė, Rusnė, Ūla...
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 02 02, 09:07)
Man gražūs tie gamtiniai vardai... Pvz: Ąžuolas, Eglė, Liepa, Saulė... Ir nežinau ar gamtiniai, bet Lietuvos upių-upelių pavadinimai Guostė, Luknė, Rusnė, Ūla...

O, koks fainas Guoste wub.gif
Atsakyti