QUOTE(voveriena @ 2008 09 05, 12:43)
Nu cia ir kampas iskaiciuotas
O is ko pas jus virtuve?? gal is uosio ar azuolo? mano pusines dureles
Net ir baldu laguna is luksto buvo paskaiciave 6500, berods
( be navarotu)..
nu nu, idomu kas per virtuve, kad baldu laguna sugeba is luksto pasiulyt pigiau nei is plokstes pas juos standartiniu matmenu spintelemis iseina brangeliau toks kiekis.
o del pusies, tai ji baldams tikrai prastas reikalas, labai jau saugot reikia , kad medis neapsidauzytu ir isliktu isvaizdus. maziausias stuktelimas ir jau duobute matosi. as manau, kad is pusies apsimoka daryt tik vaiko kambario baldu, kurie planuojami neilgai ekspoatuoti.
Papildyta:
QUOTE(swelnute @ 2008 09 05, 11:04)
Geras! Virtuve 6m ir tik 6500Lt.
Pas mane virtuve 3700 ir praso apie 8000Lt. Ir draugai daro...
Kur cia tokios kainos?
3700, bet stalciai astuoni geri prisideda, kiekvienas po 200, vokiska plokste 30Lt uz kvadrata, na sakykim pas jus kokiu 30-40 kvadratu. pakelimo mechanizmai mazu maziausia 300lt spinteliai prisideda (na gali ir 500Lt prisidet), nepamenu kiek ten tu spinteliu. tai va visa ta atminusuok ir matysi ka turi ir uz kiek galejai pasidaryt paprasta varianta. beja nemanau, kad draugai tamstai maziau paskaiciavo nei kitiems, nors nemanau kad ir daugiau. siaip zinau viena firma, ganetinai garse, kur savininke saviems daugiau paskaiciuoja, nes zino, kad savi pas konkurentus nepabegs.
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2008 09 07, 10:40)
O ar esate kas nors Korynos baldus uzsisake?
Labai domina atsiliepimai
o kuo jus suvyliojo Koryna? kuo geriau atrodo, nei lietuviski nestandartiniai baldai? klausiu, nes apie juos tik tiek, kad jie is cekijos ir esu mates tik iskaba ant parduotuves ju.
Papildyta:
QUOTE(jolcik @ 2008 09 06, 20:03)
???kazkaip neitiketina suma
sia vien gartraukis+kriaukle+kranas tokia suma sudaro, tai kur dar baldai
kaip kas supranta gartraukio, kriaukles ir krano kaina
jus suprantat, kad tai bus geri daiktai.
o va galima skaiciuot ir kitaip gartraukis montuojamas po spintele 150Lt, kriauklė statoma ant spinteles (kad stalvirsis be reikalo nesigadintu
) 130Lt (jei rasi baltarusika, nusipirksi ir uz 80-90) ir kranas visikas kinietiskas 26Lt su PVM
VISO: 306Lt