Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

*Maja* 4u.gif
Na tai viskas susitvarkys, man tai rinko 2 savaites ir tai lakstymo ir pataisu ivairiu uzteko doh.gif
Na tai is taves foto ir pyragas SM essen.gif Laukiam laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2008 09 25, 14:49)
Mergaites, o ka gero ir ka blogo galite pasakyti apie masyvinius baldus?
Ta prasme prieziura ir t.t. Ar labai jiems tarnaut reikia? Vos tik aptaskai kuo ir lieka deme ar jie siais laikais dengti kazkuo sustresniu ir jau atsparesni tokiems dalykams? Kalbu apie fasadine dali is masyvo. Konkreciai buko.
Aciu  4u.gif

Masyvo baldu prieziura toki pait kaip ir faneruotu. siuo metu turiu faneruotus. Mano drauge turi buko faneruote irgi negali atsidziaugti.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ,seku temele,nes jau ir mums neuzilgo virtuves komplekto reikes,bet beda,kur rasti programele klasikinems virtuvems butent.busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arfa @ 2008 10 02, 17:57)
Būkit gera, įmeskit man nuorodėlę, kur galėčiau pažiūrėt (jei turit) blush2.gif Buvo tokia graži šviesi, kaip garmoškytė viršus wub.gif 
Dabar užsisakiau vokišką fasadą šviesios kakavos, o stalviršį http://www.termopala...2/sandstein6-49, nes labai tamsi virtuvė  doh.gif , dabar dar gridis mąstau, kokias dėt  doh.gif  Žodžiu, metų strategija  lotuliukas.gif
Būsiu dėkinga už patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

imeciau jums nuoroda i az wink.gif siaip siulyciau stalvirsi deti tokios pat plokstes tik skirtingo atspalvio, mums pasiteisino visu 100 proc smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 10 02, 19:41)
jus tikriausiai kalbate apie tokia plokste kuri pas mus yra (fino bronza). galiu pasakyti, kad kai pirma karta pamaciau ir as pabijojau, jog bus sunku isvalyti tuos griovelius. bet dabar galiu drasiai teigti, kad sitokia plokste reikalauja maziausiai prieziuros, as netgi teslas kocioju ant jos  thumbup.gif  naudojuosi virtuve beveik metus ir niekaip negaliu atsidziaugti smile.gif

Pas mane tokia pati kaip pas Emrata ir visiškai pritariu jos išsakytai nuomonei thumbup.gif
Atsakyti
Paskambinau meistrui, sakau stalviršis ir būna daromas iš tos pačios plokštės, tas sako-keista,kaip atlaiko, nes ne tam skirtas blink.gif Gal bijo pats rizikuot g.gif
Tiesa, dar aš vietoj plytelių, žadu dėt tokio pat atspalvio, kaip ir stalviršis sienelę, kažin ar atlaikys mano terliūzus lotuliukas.gif
Ačiux, mergikės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arfa @ 2008 10 04, 13:32)
Paskambinau meistrui, sakau stalviršis ir būna daromas iš tos pačios plokštės, tas sako-keista,kaip atlaiko, nes ne tam skirtas  blink.gif  Gal bijo pats rizikuot  g.gif
Tiesa, dar aš vietoj plytelių, žadu dėt tokio pat atspalvio, kaip ir stalviršis sienelę, kažin ar atlaikys mano terliūzus  lotuliukas.gif
Ačiux, mergikės  4u.gif

Arfute stalviršis yra tik stalviršinis,bet būtent tokios pačios faktūros,nedėk paprastos plokštės mirksiukas.gif
Pas mane ant sienos taip pat skydas,bet žinok žadėjau ir tokį pat kaip stalviršis,tai būtent tos plokštės sakė plonojo varianto dar negamina verysad.gif tai man teko dėti tokia pat kaip ir visas fasadas ir žinok visiškai nesigailiu to ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 04 spalio 2008 - 12:37
Tai kaip suprantu yra daroma taip:1) Fasadas gofriukas, 2) Stalviršis gofriukas tik jau būtent aukštesnės kokybės pritaikytas drėgmei ir t.t. ax.gif Ar aš jau į pievas grybauju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arfa @ 2008 10 04, 13:43)
Tai kaip suprantu yra daroma taip:1) Fasadas gofriukas, 2) Stalviršis gofriukas tik jau būtent aukštesnės kokybės pritaikytas drėgmei ir t.t.  ax.gif  Ar aš jau į pievas grybauju  lotuliukas.gif

Nieko negrybauji,teisingai mastai mirksiukas.gif Nes jei stalviršį dėsi paprastą plokštę,o manau kad meistrai tikrai nesutiks-nenorės vėliau nemalonumų,tai tau stalviršis neatlaikys to kas priklauso stalviršiui 4u.gif Nes manau jis gi tikrai kažkiek gaminamas atsparesnis.
Papildyta:
Ar tu matei Emratos virtuvę g.gif ten labai gerai pas ją matosi koks stalviršis ir koks fasadas,tik kad pas ją plytelės,kurių man niekas taip ir nespėjo išklijuoti tai rinkausi kitokį variantą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 04 spalio 2008 - 12:45
joo, matyt meistras ne taip jus suprato smile.gif beje, mum ir buvo mintis vietoj plyteliu deti kazkokia plokste, bet nesigailim kad apsigalvojom ir visgi dejom plyteles, nes valosi gerai ir nesimato klecku smile.gif (zinoma viskas priklauso kokias plyteles issirinksi) Mes kitam bute turejom plokste, tai nespedavau valinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 10 04, 13:49)
joo, matyt meistras ne taip jus suprato smile.gif beje, mum ir buvo mintis vietoj plyteliu deti kazkokia plokste, bet nesigailim kad apsigalvojom ir visgi dejom plyteles, nes valosi gerai ir nesimato klecku smile.gif (zinoma viskas priklauso kokias plyteles issirinksi) Mes kitam bute turejom plokste, tai nespedavau valinet  doh.gif

Su valymu tai bėdų nėra,tik vaizdas su plytelėmis kitoks blush2.gif
Niekis kai visiškai pabos gal tuomet kažkada ir išsiklijuosiu,jei dar bus būtent šių taip pat juostuotų plytelių IRIS`e

Va jos gražuolis virtuvinsi,nes man tai labai thumbup.gif
Čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 04 spalio 2008 - 12:53
QUOTE(Kaliteja @ 2008 10 04, 11:48)
Nieko negrybauji,teisingai mastai  mirksiukas.gif  Nes jei stalviršį dėsi paprastą plokštę,o manau kad meistrai tikrai nesutiks-nenorės vėliau nemalonumų,tai tau stalviršis neatlaikys to kas priklauso stalviršiui  4u.gif  Nes manau jis gi tikrai kažkiek gaminamas atsparesnis.
Papildyta:
Ar tu matei Emratos virtuvę  g.gif  ten labai gerai pas ją matosi koks stalviršis ir koks fasadas,tik kad pas ją plytelės,kurių man niekas taip ir nespėjo išklijuoti tai rinkausi kitokį variantą  doh.gif

kaip suprantu jus daret ant sienu tokia pat plokste kaip fasado?
Atsakyti