Tai kad daro tada visas spinteles su elektriniais atidarytuvais. Nu tai jie jau kiek kainuoja, o dar elektriko darbas kiek kainuoja(bent jau pas mus). Tai as jau geriau pati atsidarysiu. Plius kas bus kai dings elektra. Ar bus galima be jos atidaryti.
Pas mus indaploves rozete turi buti butinai su izeminimu. Tai tada jokiu problemu. O siaip ji nesivazines spintelej, nes prieky sonuose prisukama.
Mergaitės patarkit, kur jus dedat mikrobangines, kai gaminausi baldus, sakiau, kad nedarytų jokios lentynėlės, nes aš mikrobangės nebenaudosiu, bet ... visgi neišsiverčiam mes be jos. Deja, ji baltos spalvos, niekur mums netinka, dabar uždėjau ant šaldytuvo, bet jis juodas, tai ta mikrobangė kaip koks prielipas atrodo ir kur aš ją bedėčiau ji man netinka ir viskas.... gal kas turit kokių idėjų.
kadangi įmontuojamos mikrobangės nežadu pirkti, naudosiu savo seną - baltą , taigi ta pati problema. darysiu spintelėje, su durelėmis - durelės pasikels į viršų ir bus galima naudotis mikrobange. Kai nereiks - bus uždaryta spintelėje, jos nesimatys ir nebjauros man virtuvės
Bet kadangi jūsų baldai jau padaryti, tikriausiai šis variantas atkrenta...
Na ne visai atkrenta šis variantas, o tai mikrobangei nekenks, kad ji uždaryta, ta prasme, nes kažkaip viršuj ji vėdinasi?, man gal visai ir tiktų toks variantas, nes vienoj vietoj yra siaura spintelė, bet ji su persišviečiančiu stiklu, o jei aš meistro paprašyčiau padaryti tokią pat tik virš tos siauros spintelės su uždaru fasadu????? TIk va tas vėdinimas mane domina
Na ne visai atkrenta šis variantas, o tai mikrobangei nekenks, kad ji uždaryta, ta prasme, nes kažkaip viršuj ji vėdinasi?, man gal visai ir tiktų toks variantas, nes vienoj vietoj yra siaura spintelė, bet ji su persišviečiančiu stiklu, o jei aš meistro paprašyčiau padaryti tokią pat tik virš tos siauros spintelės su uždaru fasadu????? TIk va tas vėdinimas mane domina
Bnadysiu su meistriuku pašnekėt, bet va prisiminiau, kad ten bus problema su elektros laidu, nors bandysim kažką galvoti arba teks pirkti naują juodos spalvos
Mergaitės patarkit, kur jus dedat mikrobangines, kai gaminausi baldus, sakiau, kad nedarytų jokios lentynėlės, nes aš mikrobangės nebenaudosiu, bet ... visgi neišsiverčiam mes be jos. Deja, ji baltos spalvos, niekur mums netinka, dabar uždėjau ant šaldytuvo, bet jis juodas, tai ta mikrobangė kaip koks prielipas atrodo ir kur aš ją bedėčiau ji man netinka ir viskas.... gal kas turit kokių idėjų.
ačiū visoms už įvairius patarimus.... jau turime naują virtuvytę. .. viskas sumontuota ir jau naudojamės... dar daiktai keliauja iš spintelių į spinteles, kol apsiprasim su patogiu išdėstymu... Likom labai patenkinti baldų kokybe, meistrų surinkimu ir pan....
Beje, įsidėjom maisto smulkintuvą po kriaukle... - geras dalykas, tik jei kas planuojate, įvertinkite, kad jis labai daug vietos kriauklės spintelėje užima...
ačiū visoms už įvairius patarimus.... jau turime naują virtuvytę. .. viskas sumontuota ir jau naudojamės... dar daiktai keliauja iš spintelių į spinteles, kol apsiprasim su patogiu išdėstymu...
Likom labai patenkinti baldų kokybe, meistrų surinkimu ir pan....
Beje, įsidėjom maisto smulkintuvą po kriaukle... - geras dalykas, tik jei kas planuojate, įvertinkite, kad jis labai daug vietos kriauklės spintelėje užima...
na labai miela o kokias plyteles bus o ta lentyna mikrobangei Papildyta:
QUOTE(Kristuks @ 2008 10 01, 16:26)
Sveikos,
ačiū visoms už įvairius patarimus.... jau turime naują virtuvytę. .. viskas sumontuota ir jau naudojamės... dar daiktai keliauja iš spintelių į spinteles, kol apsiprasim su patogiu išdėstymu...
Likom labai patenkinti baldų kokybe, meistrų surinkimu ir pan....