QUOTE(*Maja* @ 2008 09 23, 21:24)
ar gali kas pakonsultuoti del plyteliu prie stalviršio
Šią savaite jau klijuos plyteles ir man meistrai aiškina, kad jokio skirtumo, bet aš pagalvojau, kad kai stumsis baldai ir ta vieta, kuri bus atvira prie sienos, matysis ... tuoj pavaizduosiu
ar toj vietoj kur melynas punktyras, gali buti tiek nuleistos plyteles? Ar dedasi kokia juosta paslepti tam krastui tame kampe? jei dedasi, tai gal nieko tokio, bet jei ne, tai bus labai matyti tas "perteklius" plyteliu, ir nebus kaip ju nupjauti
nežinau kaip turi buti...
Mes plyteles klijavom, kai baldai buvo sustatyti, paskui tik juostele pritaise meistrai tarp stalvirsio ir plyteliu ir viskas - labai grazu, jokio pertekliaus, nes tokia pati situacija, krastas islenda. Siaip baldininkai sake, kas dabar visi sustacius baldus plyteles klijuoja, bent jau jie taip pataria
QUOTE(Milagra @ 2008 09 25, 15:49)
Mergaites, o ka gero ir ka blogo galite pasakyti apie masyvinius baldus?
Ta prasme prieziura ir t.t. Ar labai jiems tarnaut reikia? Vos tik aptaskai kuo ir lieka deme ar jie siais laikais dengti kazkuo sustresniu ir jau atsparesni tokiems dalykams? Kalbu apie fasadine dali is masyvo. Konkreciai buko.
Aciu
Nieko blogo - pas mane azuolas, jau beveik 2 metai. Tikrai graziai atrodo, kaip nauji. Tikrai ilgiau tarnaus nei plokste. Pas mane dureles filingines, tai kantukus siurbiu, o dureles valau dregna sluoste