QUOTE(mesyte @ 2008 09 23, 16:45)
http://images39.fotk...splanas1-vi.jpg
ivertinkit mano projektuka, tiesa neuzbaigta nes esu zalia prijektavime, ar nevisai tas varinatas, bet panasus ko noriu, truktsa vynui lentyneluiu ir siaip dar kazko. stoves rastiniame name
Labai panaši į dabartinę mano virtuvę
Iki mano naujosios virtuvės name dar laiko yra, bet jau skaitinėjuosi patarimus
Šaldytuvo durelės turėtų atsidaryti kitaip. Taip kaip yra dabar rankenėlės pavaizduotos, tikrai nepatogu bus
Indaplovę reikėtų kelti į dešinę pusę prie kriauklės. Taip, kaip yra dabar, negalėsi kartu atidaryti ir durelių po kriaukle, kur bus šiukšlių kibiras. Kur tuomet dėsi maisto likučius iš lėkščių?
Vynui lentynėlių aš nedaryčiau, bet čia skonio reikalas. Aš raudono vyno negeriu, o baltą reikia gerti atšaldytą, jis pas mus šaldytuve
Kairėj pusėj viryklės daryčiau tik stalčius, nebeskaidyčiau į mažus stalčiukus ir dureles. Stalčiai patogiau.
Ta kampu einanti viršutinė spintelė virš kriauklės išdarko visas linijas. Turėtų ir kriauklė būti kampu tuomet. Bet čia irgi skonio reikalas
Viršutinės spintelės, kaip Iriska rašo, tikrai labai skirtingos
. Ta kur kairėje pusėje prie šaldytuvo - kam dar tos atskiros durelės viršuje? Turėsi lipt ant kėdės, kad jas atidarytum irpraktiškai iki lubų. Vienerių durelių užtenka
. Stiklo prie gartraukio tikrai nedėk.
Kol kas tiek pagrindinių pastebėjimų, visai nemažai gavosi
. Galėsiu atsiųsti dabartinės savo virtuvės foto
Gal padės apsipręsti.