Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(jievaras @ 2008 08 28, 16:52)
4u.gif  Retorinis pamastymas tiems kas dar nepasigamino virtuves  blush2.gif  Pasiulykite savo gamintojams suleisti stalvirsius arba plokstes be jungiamosios juosteles - pamatysite koki puikia ir vientisa vietuve turesite.
user posted image

Pas draugus po keturių metų naudojimosi plokštė sujungimo vietoje stipriai išsipūtė. buvo sujungta be jungiamosios juostelės. kiek kalbėjausi su baldininkais, tai jungiamoji juostelė šiek tiek apsaugo ir paslepia tą siūlę, net jei ji kiek ir pasipučia. aš stalviršio sujungimuose dėjau juostelę, o stalviršio ir plokštės ant sienų sujungime - nedėjau, užteks ir silikono.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 08 30, 12:28)
  Bet orkaitės "antrame aukšte" vistiek labai noriu  blush2.gif  biggrin.gif


as irgi labai norejau orkaites aukstai bet... susimasciau o garai ir kvapai ir t.t. pas pazystamus pas ka nebuvau visi vieningai atsake kita karta tik po gartraukiu arba prie gartraukio tai mano orkaite butu kaip ir pas tave kitoje sienoje tai mano galutiniam apsisprendime orkaite bus zemai smile.gif
Atsakyti
ABocius 2008 08 26, 12:15 Paskelbta: #448
QUOTE(KriuKriu @ 2008 08 22, 18:58)
Dar pridursiu
O jus nenorite siauro stataus stalciuko, su taip vadinamais Cargo krepsiais? Ten labai patogu laikyti prieskonius, alieju. Issitrauki ir pasiimi, niekur nereik knistis, nepritrupa i spinteles. Labai labai dziaugiuosi, kad mum tokius idejo is abieju virykles sonu. Vienam - aliejus, druska, actas ir t.t. Kitam - prieskoniai, pagardai.

Va, biski pakoregavau brezinio apacia, kaip galetu tas Cargo stalcius isikomponuoti. Pirmam dujine truputi pasislenka.
Virsu gal irgi eitu padizainint dar, nieko nekeiciau.






su siais Cargo ivedimais, mano nuomone vaizdas prie virykles tapo visikai chatiskas, be to be viskas su virsum susieina, gartraukis lieka sone kaitlentes. jei jau reikia tu cargo, tai tada pradiniam variante buvo toks. bet manau, kad prieskoniai patogiau laikyti virsutiniame, mazame stalciuje, o aliekus ir kiti buteliai zemesniame, tik reikia ziureti kad butu padaryti pakankamo aukscio tie stalciai, nes aliejaus butelis gan aukstas. o su cargo kaip tik i pacias spinteles gali pribireti, nes paciame cargo stalciuke nieks neuzsilaiko, o tuo atveju tikrai sunku isvalyti, nes cargo is spinteles taip lengvai neisimsi, o stalciu karts nuo karto isimi ir pravalai, daug patogiau stalciai, o jei jie dar pilno istraukimo su svelniu uzsidarymu tai nera ir ka lygint.
Papildyta:


QUOTE(swelnute @ 2008 08 23, 22:25)
Na va, atbuvau pas virtuves "pieseja" kai papaisys trimati vaizda, idesiu cia. Kaina pasake, kad bus iki 8000Lt. su geriausiom medziagom ir visokiais "pribumbasais". Tiesa sakant, nesuprantu, tai daug ar mazai, nes nelabai as tu kainu zinau...
Dar nebloga ideja pamaciau/suzinojau, piesia dizainere ant sienu ar spinteliu piesinius, ten geles kokias, labai graziai atrodo, tai galvoju piesti ant sienos tarp spinteliu pereinant ant spinteliu stiklo, turetu buti





o "pieseja" kartais ne is CPS firmos?
na 8000Lt zinoma gali but, bet klausimas o kokie ten "pribumbasai". daug kas sako kad cia patys geriausi varintai, bet nevisada jie buna tikrai patis geriausi. na zinoma plokste bus vokiska, stalciai gerersni, o kas dar? sito dar neuztenka, kad tokia kaina butu.

Nea, ta kuri piesia mums projekta, tai cia draugai. Ju imones pav kitoks. biggrin.gif
O kuri piesia ant baldu ir sienu, tiesa, sakant nelabai zinau is kur ji...,tiesiog draugai baldininkai su ja kontaktuoja ir bando dirbti kartu.

"Pribumbasai" kokie? Tai, kaip suprantu, istraukiami stalciai, atseit, begeliai geresnes kokybes daugiau kainuoja, tokiu stalciu bus 6 ar 8? g.gif , viskas jau nebepamenu doh.gif Ir visgi bus du Cargo stalciukai. Tiesa, dar virsutines spinteles atsidarymo mechanizmai a la geresni.
Ir, kaip pats minejai, tai geresnes kokybes plokstes.

Dar neapsiskaiciuoja suma? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 08 30, 19:01)
as irgi labai norejau orkaites aukstai bet... susimasciau o garai ir kvapai ir t.t. pas pazystamus pas ka nebuvau visi vieningai atsake kita karta tik po gartraukiu arba prie gartraukio tai mano orkaite butu kaip ir pas tave kitoje sienoje tai mano galutiniam apsisprendime orkaite bus zemai  smile.gif


tas irgi tiesa. kai įjungi vėjelį, tai pradeda pro skyles kvapai lįsti - būtinai reikia gartraukį įjungti.

o šiai net nežinau, ar patogu orkaitė aukštai: pažiūrėt, ar iškepė, išimt ir pan. Man atrodo, kad taip lengviau nusideginti į kraštus.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 08 30, 11:21)
Įkeliu savo planelį kritikai. Pati nežinau ar patinka  doh.gif Virtuvė nedielė (251 cm x 305 cm), tai nelabai išmanau kaip sutalpinti šaldytuvą, šaldiklį, indaplovę, orkaitę, mikrobangę ir dar kad būtų vietos daiktams susidėti.
virtuve1
priešingoje sienoje bus toks griozdas  doh.gif
virtuve2

Visai nemažai telpa tokioj virtuvėje, jei stalo ten nereikės. Vat jei stalą su kėdėmis ten reikėtų įgrūsti, tada būtų blogiau doh.gif.

Spintelė šalia šaldytuvo labai vieniša atrodo unsure.gif. Aišku, patogu, kai maistą iš šaldytuvo gali ant jos laikinai padėti, bet vardan grožio aš jos nedaryčiau, o geriau spintą iš kitos šaldytuvo pusės padaryčiau platesnę (tokio pat pločio, kaip šaldytuvas), ir jos apatinėje dalyje padaryčiau stalčius.

O kaitlentė labai plati numatyta, ar čia tiesiog vaizdas ištemptas? Įėjimas į kampinę spintelę bus šalia kaitlentės? Kokio pločio ten bus durelės? Ir kokio pločio stalčiukai dešiniau kaitlentės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 31 rugpjūčio 2008 - 11:54
QUOTE(dute_a @ 2008 08 30, 00:27)
Susirenkam čia jau net nebežinau kelinta kartą, tiesiog pamečiau skaičių blush2.gif Dalinkimės ir toliau savo patirtimi, nuomonėmis, patarimais, nepamirškim ir savo virtuves parodyti rolleyes.gif

sena tema

Norėjau senos temos pabaigą paskaityti, bet nuvedė mane nuorodą ne į paskutinę, o į priešpaskutinę temą... "Copy-paste" matyt pavedė biggrin.gif. Dėl visa ko parašysiu čia nuorodą į paskutinę temą:

sena tema

O šiaip ačiū dute_a už virtuvės temų priežiūra 4u.gif. Ypač patogu, kai temos gale yra nuoroda į sekančią temą thumbup.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 08 31, 12:50)
Visai nemažai telpa tokioj virtuvėje, jei stalo ten nereikės. Vat jei stalą su kėdėmis ten reikėtų įgrūsti, tada būtų blogiau doh.gif.

Spintelė šalia šaldytuvo labai vieniša atrodo  unsure.gif. Aišku, patogu, kai maistą iš šaldytuvo gali ant jos laikinai padėti, bet vardan grožio aš jos nedaryčiau, o geriau spintą iš kitos šaldytuvo pusės padaryčiau platesnę (tokio pat pločio, kaip šaldytuvas), ir jos apatinėje dalyje padaryčiau stalčius.

O kaitlentė labai plati numatyta, ar čia tiesiog vaizdas ištemptas? Įėjimas į kampinę spintelę bus šalia kaitlentės? Kokio pločio ten bus durelės? Ir kokio pločio stalčiukai dešiniau kaitlentės?

Stalas stovės balkone.
Šalia šaldytuvo spintelė šaldikliui.
Kaitlentė standartinė 60 cm. Čia vaizdelis nekoks blush2.gif Taip, įėjimas į kampinę šalia kaitlentės, ten durelėms gal kokie 40 cm lieka. Stalčiukai 20 cm pločio - čia vietoj kargo.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 08 31, 13:07)
Norėjau senos temos pabaigą paskaityti, bet nuvedė mane nuorodą ne į paskutinę, o į priešpaskutinę temą... "Copy-paste" matyt pavedė biggrin.gif. Dėl visa ko parašysiu čia nuorodą į paskutinę temą:

sena tema

O šiaip ačiū dute_a už virtuvės temų priežiūra 4u.gif. Ypač patogu, kai temos gale yra nuoroda į sekančią temą  thumbup.gif.

aciu uz pataisyma, matyt jau buvo laikas miegoti doh.gif tiesiog pamirsau pakeisti nuoroda blush2.gif
dar gi reikia is anos temos surankioti naujas virtuves ir sudeti, ale gal kuria diena prisesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 08 31, 13:39)
Šalia šaldytuvo spintelė šaldikliui.
Kaitlentė standartinė 60 cm. Čia vaizdelis nekoks  blush2.gif Taip, įėjimas į kampinę šalia kaitlentės, ten durelėms gal kokie 40 cm lieka. Stalčiukai 20 cm pločio - čia vietoj kargo.

O nenori pirkti dvidurio šaldytuvo? Ten, man atrodo, šaldiklio dalis didelė, nereikės atskiro šaldiklio unsure.gif. Arba šaldiklį įmontuoti į spintą šalia šaldytuvo.
40 cm durelės į kampinę spintelę - ar ne per mažai? g.gif Gal bent 45 cm reikėtų... Ant kampo dar turės būti kelių cm vertikali juostelė, kad durelės viena kitai netrūkdytų.
Stalčius, kurie po kaitlente, ir tuos siaurus apjungčiau, kad būtų platūs stalčiai, nes padalijimas suvalgo daug vietos (plokštė, stalčių mechanizmai). Matau, kad po pačia kaitlente stalčiaus neplanuoji, bet paprastai ten irgi galima daryti stalčių (jei instrukcijoje neparašyta kitaip).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 31 rugpjūčio 2008 - 15:46
Na, tai lyg ir galutinis variantas...as vis ziuriu ziuriu, bet nesuprantu ar man jis patinka. g.gif Spalvos netikros, cia tik del supratimo nuspalvinta. smile.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
Ir nezinau del tu krepseliu aplink orkaite g.gif Idesi viena, tai bendras vaizdas netenka simetriskumo, bet pasideti bent koki skudureli, reikia tokio nedidelio "stalciuko" ,taip pat ir su stiklinem spintelem virsuje, kazkaip norisi neiprastai...., nors jei uzdeti piesinius, kaip galvojau, tai gal ir nieko gausis. Tarp spinteliu piesinius uzdengti stiklu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2008 09 01, 06:48)
Na, tai lyg ir galutinis variantas...as vis ziuriu ziuriu, bet nesuprantu ar man jis patinka.  g.gif  Spalvos netikros, cia tik del supratimo nuspalvinta.  smile.gif

Papildyta:
Ir nezinau del tu krepseliu aplink orkaite  g.gif Idesi viena, tai bendras vaizdas netenka simetriskumo, bet pasideti bent koki skudureli, reikia tokio nedidelio "stalciuko" ,taip pat ir su stiklinem spintelem virsuje, kazkaip norisi neiprastai...., nors jei uzdeti piesinius, kaip galvojau, tai gal ir nieko gausis. Tarp spinteliu piesinius uzdengti stiklu.  g.gif

o as vis ziuriu ziuriu ir niekaip nerandu prie ko prisikabinti smile.gif mano akimis viskas cia savo vietose tvarkingai, didziausia vaizda lems spalvu pasirinkimas ir aisku bendra virtuves aplinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2008 09 01, 08:48)
Na, tai lyg ir galutinis variantas...as vis ziuriu ziuriu, bet nesuprantu ar man jis patinka.  g.gif  Spalvos netikros, cia tik del supratimo nuspalvinta.  smile.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
Ir nezinau del tu krepseliu aplink orkaite  g.gif Idesi viena, tai bendras vaizdas netenka simetriskumo, bet pasideti bent koki skudureli, reikia tokio nedidelio "stalciuko" ,taip pat ir su stiklinem spintelem virsuje, kazkaip norisi neiprastai...., nors jei uzdeti piesinius, kaip galvojau, tai gal ir nieko gausis. Tarp spinteliu piesinius uzdengti stiklu.  g.gif


Jei dar abejojate, visdėlto siūlyčiau dar pamąstyti dėl tų Cargo krepšių... Pas tėvus yra ir nepasiteisino. Rankšluostukas blogai jame džiūna, tai kažkaip įprato pakabinti ant radiatoriaus (kai matosi dažniau keičiamas mirksiukas.gif ) Na, o visokie aliejai visai patogiai ten laikomi, bet labai puikiai galėtų rasti savo vietą ir kitokioje spintelėje.
Atsakyti