gavau dovanu aluros,bet tik neseniai pradejau vartoti,bet padovanojo kuri pati jau ilga laika naudoja ,sake kad naudoja visiems galams,nu zodziu neisbandysi nezinosi nuo vieno buteliuko manau blogiau nebus
QUOTE(aureka @ 2009 02 03, 17:14)
o vyras jau matau, kad link suka tad greit i vonia ir jokiu problemu
tai cia gaunasi kaip ir lubrikantas tik jie mat pigesni
Labai idomiai cia viskas, ir svarbiausia- paslapciomis O siaip esu buvusi pristatyme atrodo sio produkto, nu ir dar ranku kremu ir veido kaukiu
QUOTE(Šindila @ 2009 03 19, 14:26)
tai cia gaunasi kaip ir lubrikantas tik jie mat pigesni
Labai idomiai cia viskas, ir svarbiausia- paslapciomis O siaip esu buvusi pristatyme atrodo sio produkto, nu ir dar ranku kremu ir veido kaukiu
O kas cia paslapciomis?Ir ka manot apie kauke ir ranku sistema?
Tai kokie pojuciai moteruskos,kurios jau panaudojote ilgiau,kaip jums sis preparatas?
Įsigijau ir aš alura, bandysiu gydyti savo problemėles
QUOTE(sindi @ 2008 08 29, 18:34)
susidomejau siuo preparatu,jis rasoma kad skirtas aistrai zadinti,labai sustiprina orgazma,bet paskutiniu metu yra pasisakymu kad siuo preparatu galima gydyti net kandidoze,padeda prie uzdegimu,net mazina endometriozes skausmus,noreciau kad atsilieptu kas ji vartoja ar vartojo ,kokios nuomones jusu apie alura,kokios jo kainos,ar istiesu jis toks veiksmingas,butu labai idomu,aciu
buvau kazkada pries 5 metus aluros megineli ,per radijo islosus pabandziau nu ten buvo gal 10 patepimu ,nuo to laiko ir orgazma jauciu ,... daugiau aluros niekada nemaciau ir nezinojau kur pirkti siaip fainas dalykiukas ,bet dabar sexshopose tiek visokiu tu kremu,kremiuku aliejuku ir tableciu ir visi neblogi
Na Alura gerina ne tik seksualini gyvenima,bet duoda naudos ir visam organizmui. Stiprina imuniteta,daug kas nuo jos nebeturi problemu del pusles uzdegimo,moterisku uzdegimu,mazina skausma menesiniu metu(buvo tokiu kas be leidziamu vaistu negaledavo isbuti,o dabar nebereikia vaistu visai), atstato organizmo prarastas funkcijas...
QUOTE(aidakurs @ 2009 05 18, 22:22)
Na Alura gerina ne tik seksualini gyvenima,bet duoda naudos ir visam organizmui. Stiprina imuniteta,daug kas nuo jos nebeturi problemu del pusles uzdegimo,moterisku uzdegimu,mazina skausma menesiniu metu(buvo tokiu kas be leidziamu vaistu negaledavo isbuti,o dabar nebereikia vaistu visai), atstato organizmo prarastas funkcijas...
Va ir noretusi kad parasytu tie -daug kas,kam istikruju padejo,o ne tie kurie nori isiulyti savo produkcija
o pasitepus galima iskart myletis?
QUOTE(Lara22 @ 2009 06 16, 12:22)
Man irgi idomi -ar svarbu kada naudoti - pries seksa,ar nesvarbu?Kada geriausi rezultatai,ar tai neturi reiksmes?
QUOTE(Lara22 @ 2009 06 16, 12:22)
Taip, galima.Pasitepat, o paskui dar buna kazkokia izanga ir praeina kazkiek laiko, bet per ta laika maloniai saldo ir jaudina
As tepuosi pries kiekviena mylejimasi.Bet taip pat tepuosi ir nepriklausomai ar bus Tiesiog tapo iprociu kiekviena vakara pasitepti.Jeigu yra poreikis tai ir dienos metu
QUOTE(aureka @ 2009 06 16, 18:38)
Taip, galima.Pasitepat, o paskui dar buna kazkokia izanga ir praeina kazkiek laiko, bet per ta laika maloniai saldo ir jaudina
As tepuosi pries kiekviena mylejimasi.Bet taip pat tepuosi ir nepriklausomai ar bus Tiesiog tapo iprociu kiekviena vakara pasitepti.Jeigu yra poreikis tai ir dienos metu
Sveikos paneles,neseniai suzinojau apie si preparata,man kazkur dingo noras myletis,galvoju reiktu kazka isbandyti,ar galit papasakoti kur jo galima isigyti,ar nesvarbu amzius,gal jaunom nelabai rekomenduojama? dekui