Mano vienai draugei taip pat gine pasiule alura naudot, nes irgi "mindavo slenksti" pastoviai.O kai jai padejo tada man pasiule.Uz ka as jai labai dekinga
Kitai visai nebuvo mmm, panaudojo ir viskas susitvarke.Naudoja ir drauges ir mama...
As buvau naudojus kontraceptikus.Atsirado sausumas, nenoras myletis, skausmas santykiu metu, isskyrosir amzini grybeliai ar kaip ten kitaip vadinasi visos tos ligos. Nutraukiau KT ir pabiro visiskai ciklas.Issiderino hormonai.Nuo rugpjucio pradejau naudot alura.Uzmirsau visus pries tai minetus blogumus. Susireguliavo ciklas, nera jokiu skausmu.Pati jauciuosi gerai, savimi patenkinta.Aisku ir lovoj reikalai pasitaise
2:Nereikia issisukineti....Vakarais visada tepuosi, bet jei bunu nepasitepus, o vyras jau matau, kad link
suka tad greit i vonia ir jokiu problemu del dregmes (cia aisku jeigu ant greituko
)Kartais duodavau ir jam pasitept, o dabar padovanojau buteliuka ir sakiau kiekviena diena!!Klauso
Nu zodziu galima kalbet ir kalbet...Kiekvienai turbut savi rezultatai.Bet cia nepriklauso nuo amziaus ar lyties-visi gali naudot.