Įkraunama...
Įkraunama...

Alura

QUOTE(Gladiola @ 2009 01 19, 20:05)
negi tiek reiks laukt blink.gif

Nebutinai.Ziurint ko jus laukiat mirksiukas.gif Man daug problemu susitvarke, bet naudoju toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 01 19, 19:27)
Nebutinai.Ziurint ko jus laukiat  mirksiukas.gif  Man daug problemu susitvarke, bet naudoju toliau  smile.gif

na, as cia anksciau minejau savo problema ax.gif
Atsakyti
Tai kaip jums merginos sekas,kurios jau naudojat ilgesni laika,ar yra koksai poveikis?
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 01 27, 20:29)
Tai kaip jums merginos sekas,kurios jau naudojat ilgesni laika,ar yra koksai poveikis?

na, as dar neilgai naudoju - gera savaite, bet poveikio vis dar laukiu.. ax.gif
Atsakyti
Mane tai labiausiai dziugina, kad susireguliavo mmm, tapo netokios gausios ir skausmingos wub.gif( As dar naudoju ir winalite paketus).Tepuosi ryte-vakare, o pries smileysex.gif visada.Duodu ir vyrui tepti. Jausmas thumbup.gif O kas man svarbiausia neliko jokio skausmo ir sudrekimas visiskai kitoks.Praktiskai be jokiu izangu galima....
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 01 27, 23:27)
Mane tai labiausiai dziugina, kad susireguliavo mmm, tapo netokios gausios ir skausmingos  wub.gif( As dar naudoju ir winalite paketus).Tepuosi ryte-vakare, o pries  smileysex.gif  visada.Duodu ir vyrui tepti. Jausmas  thumbup.gif  O kas man svarbiausia neliko jokio skausmo ir sudrekimas visiskai kitoks.Praktiskai be jokiu izangu galima....

o po kurio laiko atsirado pokyciai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladiola: 27 sausio 2009 - 23:37
QUOTE(Gladiola @ 2009 01 28, 00:35)
o po kurio laiko atsirado pokyciai?

Na tiksliai net nepamenu, gal po kokio menesio g.gif As sunaudojau megineli 2ml ir dabar pradejau antra buteliuka ta kur 15ml.Tikrai kazkaip geriau jauciuosi ir atrodo net nepastebiu kas anksciau blogai buvo smile.gif
Atsakyti
Na, sudominote ir mane su ta alura.
Pirmiausia, norėčiau pasidomėti, ar alura sytvarko sausumą ir orgazmo nebuvimą, atsiradųsį grynai dėl KT vartojimo. Nustojus jas vartoti viskas tobula, bet dėl cistų rizikos privalau jas vartoti, tad... ieškau, kas padėtų, nes, kai tik geriu KT, jokių pojūčių, jokios drėgmės. Varo į neviltį, tad klausimas, ar alura tvarko problemas dėl hormonų įtakos ir ar ją galima vartoti kartu su KT.
Atsakyti
Aurika,

va as ir noriu paklaust ir jei gali atsakyk forume (manau tokiu esame nemazai) kaip vis gi su tais grybeliu (pienliges (kandidozes) ir visu kitu) gydimu. Ar padeda? Man mano gine sia priemone pasiule panaudot, nes tie grybeliai kartojasi jau keletas kart per metus, isekus as nuo ju visai. Ji ir jau matyt nezino ka su manim daryt... Va po gimdymo ir kaip mergina kazkuri minejo panasiai (skauda, neaisku kodel, nes gimdziau cezariu), nu zodziu ner kol kas gyvenimo dziaugsmo.... As jau pasiryzau bandyt visas imanomas priemones, kad tik atsigaut kuo greiciau nuo visko.

Atsakyti
Mano vienai draugei taip pat gine pasiule alura naudot, nes irgi "mindavo slenksti" pastoviai.O kai jai padejo tada man pasiule.Uz ka as jai labai dekinga wub.gif Kitai visai nebuvo mmm, panaudojo ir viskas susitvarke.Naudoja ir drauges ir mama...
As buvau naudojus kontraceptikus.Atsirado sausumas, nenoras myletis, skausmas santykiu metu, isskyrosir amzini grybeliai ar kaip ten kitaip vadinasi visos tos ligos. Nutraukiau KT ir pabiro visiskai ciklas.Issiderino hormonai.Nuo rugpjucio pradejau naudot alura.Uzmirsau visus pries tai minetus blogumus. Susireguliavo ciklas, nera jokiu skausmu.Pati jauciuosi gerai, savimi patenkinta.Aisku ir lovoj reikalai pasitaise blush-anim-cl.gif2:Nereikia issisukineti....Vakarais visada tepuosi, bet jei bunu nepasitepus, o vyras jau matau, kad link smileysex.gif suka tad greit i vonia ir jokiu problemu del dregmes (cia aisku jeigu ant greituko lotuliukas.gif )Kartais duodavau ir jam pasitept, o dabar padovanojau buteliuka ir sakiau kiekviena diena!!Klauso wub.gif Nu zodziu galima kalbet ir kalbet...Kiekvienai turbut savi rezultatai.Bet cia nepriklauso nuo amziaus ar lyties-visi gali naudot.

Atsakyti
QUOTE(Kristaite25 @ 2008 10 21, 20:45)
o nestuke, turinti ginekologiniu problemu gali ALURA vartoti?

Cia radau, kad preparatai su L-argininu nestukem nerekomenduojami, nes jo poveikis neistirtas. http://altmedicine.a.../a/Arginine.htm
Galva tikriausiai skauda ne del to, kad kyla spaudimas, o del to, kad krenta.
Sergantiems kepenu ir sirdies ligomis taip pat labai atsargiai reiketu naudoti tokius "nevaistus", pasitarkite, zodziu su gydytoju. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 02 13, 23:34)
Cia radau, kad preparatai su L-argininu nestukem nerekomenduojami, nes jo poveikis neistirtas.  http://altmedicine.a.../a/Arginine.htm
Galva tikriausiai skauda ne del to, kad kyla spaudimas, o del to, kad krenta.
Sergantiems kepenu ir sirdies ligomis taip pat labai atsargiai reiketu naudoti tokius "nevaistus", pasitarkite, zodziu su gydytoju.  mirksiukas.gif

alura padeda pasiekti greiciau orgazma,ir geresn,nu tikrai spaudimas siek tiek pakyla o nekrenta,bet tai laikinai buvo,tik pradzioje ,man sis preparatas drinks_cheers.gif ,tik idomu ar nepakilo jo kaina,kiek jis dabar kainuoja ,nes mano atsargos jau baiginejasi
Atsakyti