Įkraunama...
Įkraunama...

Alura

QUOTE(kristina2006 @ 2008 10 06, 17:19)
Sveikos merginos,

na, pagooglinau ir as apie si produkta ir turiu keleta man l reiksmingu pastebejimu:
1. Kodel sia prodkcija platinantys distributoriai neregistruoja ukines veiklos? Ar tai tik ne finansine piramides projektas su taikomu tinkliniu marketingu.
2. Sis produktas NERA uzregistruotas "Valstybineje visuomenes sveikatos prieziuros tarnyboje". Manau, tai labai daug pasako apie veiklos ir paties produkto legaluma.
3. Internete daugiau informacijos apie si produkta galima rasti puslapyje  www.skelbiu.lt nei kituose informaciniuose saltiniuose apie medicininius ir ne tik produktus. Beje, pastaruosiuose, informacijos apie si produkta taip ir nesuradau.

Nors ir labai viliojamai skamba galimi rezultatai, vartojant si produkta, taciau manau, kad tai tik gerai veikianti reklama.

Bandau jum atsakyti ax.gif
1.kiekvvienas distributorius pats sprendzia kokiu budu registruoti savo veikla t.y. patentas,individualios veiklos pazymejimas ar UAB.
2.Sis produktas yra uzregistruotas Europos sajungoje,konkreciai Slovenijoje ir Italijoje,pastaruoju metu ruosiamasi registruoti Lietuvoje.
3.Informacija galite gauti ir straipsniuose apie L-arginina arba apie jo skilimo produkta -azoto monoksida.
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2008 10 17, 22:03)
as irgi pajauciau pojuciu paastrejima po 2 savaiciu kazkur,greiciau susijaudinu,ir dar vienas dalykas blush2.gif -ten tapo geresnis sudrekimas ,na manau supratot,bet pastaba tokia-reikia naudoti pastoviai,kasdien,kad pajustum permainas, todel ir nesakau kad tai tik reklama,poveikis istikruju yra

turiu pripazint kad tavo pastebejimai tokie patys kaip ir mano smile.gif vadinas cia ne sutapimas o aluros teigiamas poveikis thumbup.gif
Atsakyti
nu kiek zinau vaistas nuo visko-vaistas niekam nepadedantis, ar jis turi pasaliniu poveikiu?
kaip sako musu profesorius-tikras vaistas turi tureti bent koki pasalini poveiki, visgi tai chemine medziaga?
Atsakyti
QUOTE(Taniusik5 @ 2008 10 19, 21:20)
turiu pripazint kad tavo pastebejimai tokie patys kaip ir mano  smile.gif vadinas cia ne sutapimas o aluros teigiamas poveikis  thumbup.gif

Pagaliau sulaukem teigiamo poveikio wub.gif As bandziau pasakyti, kad nuo poros pasitepimu nieko nebus, man pasijaute ir tik po keliu savaiciu.Bet rezultatu tikrai daug tik nenustokit naudoti mirksiukas.gif

QUOTE(Ramsta @ 2008 10 19, 22:16)
nu kiek zinau vaistas nuo visko-vaistas niekam nepadedantis, ar jis turi pasaliniu poveikiu?
kaip sako musu profesorius-tikras vaistas turi tureti bent koki pasalini poveiki, visgi tai chemine medziaga?

Butent, kad tai nera vaistas, o visiskai naturalus produktas
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2008 10 19, 23:16)

del salutinio poveikio galiu pasakyt kad pirmom dienom plyso galva perpus verysad.gif o dabar jau viskas ok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniusik5 @ 2008 10 20, 22:35)
del salutinio poveikio galiu pasakyt kad pirmom dienom plyso galva perpus verysad.gif  o dabar jau viskas ok  ax.gif

man taip pat skaudejo 2 dienas galva,manau jis truputi pakelia spaudima,kad butum gyvybingas,o nemiegantis biggrin.gif
Atsakyti
o nestuke, turinti ginekologiniu problemu gali ALURA vartoti?
Atsakyti
QUOTE(Kristaite25 @ 2008 10 21, 21:45)
o nestuke, turinti ginekologiniu problemu gali ALURA vartoti?

man aurika minejo kad jei reikia galima ginekologes konsultacija kuri dirba su alura, siaip kiek supratau aluros poveikis kaip maisto papildo o ne kaip vaisto, tai galbut ir galima, bet beabejo reikia kad atsakytu tiksliai tas kas zino 4u.gif
Atsakyti
o jei as turiu migrena ir man daznai plysta galva ar galiu naudot?nes jau tos galvos skausmo bijau kaip velnio,kaip supratau tai tepalas,ta kaip jis gydo striuma?reik po liezuviu tept kaip cia rase?sindi kaip tu ji isigyjai?as irgi is klaipedos?kokiam laikui vienos bonkutes uztenka?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 01, 10:20)
o jei as turiu migrena ir man daznai plysta galva ar galiu naudot?nes jau tos galvos skausmo bijau kaip velnio,kaip supratau tai tepalas,ta kaip jis gydo striuma?reik po liezuviu tept kaip cia rase?sindi kaip tu ji isigyjai?as irgi is klaipedos?kokiam laikui vienos bonkutes uztenka?

As ta pati norejau rasyti, bet tu mane aplenkei! lotuliukas.gif
Jei spaudimas ir taip per didelis, o plius dar galva ir taip plysta, kaip tada! g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 11 02, 21:57)
As ta pati norejau rasyti, bet tu mane aplenkei! lotuliukas.gif
Jei spaudimas ir taip per didelis, o plius dar galva ir taip plysta, kaip tada! g.gif

Galima naudoti ir viskas susitvarkys.Alura tvarko kraujotaka, sutvarko visa endokrinine sistema.
Dar noriu pasigirti vienu geru rezultatu blush2.gif Mano pazistama po gimdymo visai neturejo mmmm.Bande su kontaceptikais issaukti, bet nustojus naudoti vel jos pranyko verysad.gif Pabande naudoti alura ir po dvieju savaiciu skambutis smile.gif Pradejo skaudeti krutine, mausti pilva ir atsirado mmm thumbup.gif Zodziu moteris be galo laiminga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureka: 02 lapkričio 2008 - 21:03

Na kaip merginos kurios pradejote naudoti jauciates,kokie pojuciai?
Atsakyti