Įkraunama...
Įkraunama...

Alura

Sveikos merginos,

Netycia atrades sia tema perskaiciau ir pasipiktines neistveriau ir prisiregistravau kad galeciau jus apsviesti kaip esate apgaudinejamos.

kaip suprantu sito produkto pagrindine veiklioji medziaga l-argininas, kadangi pats esu sportininkas ir arginina naudoju sporto tikslais, jis isties nerealus daiktas, tikrai padeda ir sporte ir del nuotaikos ir ipatingai lytiniame gyvenime, bet tik netokia kaina g.gif 180lt uz 15 ml?! blink.gif l-argininas yra l-argininas ir nelabai svarbu kokios firmos, net lietuvoje yra daugybe maisto papildu vien tik is l-arginino, as pats naudoju AAKG Arginino Alfa-ketoglutaratas( geresne l-arginino forma) , pirkau Anglijoje , ir uz 500gramu gryno produkto mokejau apie 100lt kurio man uzteks tikrai ilagm o ir dozes pas mane kaip dideliam zmogui apie 5gr i diena, o cia uz alura 15ml 180lt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Patarimas:

merginos nesileiskite isnaudojamos situ prekybos agentu, pasieskokite informacijos google'je apie l-arginina ir produktu jau paruostu naudojimui, taip pat pasiskaitykite rekomenduojamas dozes, tai tas 15ml tai gal 3 dienom turetu but biggrin.gif

pateikiu keleta produktu pavyzdziu:
http://pigu.lt/sport...inmax?id=144426

http://www.smcsport....inine-3000.html

http://www.sportnutr...l...63&id3=1360

http://www.myprotein...utarate-(aakg)/

nesvarbu koks gamintojas, svarbiausia kainos ir pacio l-arginino kiekio santykis produkte.

Tikiuosi kiek nors padejau...

oi jus moterys moterys...
Atsakyti
QUOTE(PasipiktinesDiedas @ 2009 08 01, 21:37)
Sveikos merginos,

Netycia atrades sia tema perskaiciau ir pasipiktines neistveriau ir prisiregistravau kad galeciau jus apsviesti kaip esate apgaudinejamos.

kaip suprantu sito produkto pagrindine veiklioji medziaga l-argininas, kadangi pats esu sportininkas ir arginina naudoju sporto tikslais, jis isties nerealus daiktas, tikrai padeda ir sporte ir del nuotaikos ir ipatingai lytiniame gyvenime, bet tik netokia kaina g.gif  180lt uz 15 ml?! blink.gif l-argininas yra l-argininas ir nelabai svarbu kokios firmos, net lietuvoje yra daugybe maisto papildu vien tik is l-arginino, as pats naudoju AAKG Arginino Alfa-ketoglutaratas( geresne l-arginino forma) , pirkau Anglijoje , ir uz 500gramu gryno produkto mokejau apie 100lt kurio man uzteks tikrai ilagm o ir dozes pas mane kaip dideliam zmogui apie 5gr i diena, o cia uz alura 15ml 180lt biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Patarimas:

merginos nesileiskite isnaudojamos situ prekybos agentu, pasieskokite informacijos google'je apie l-arginina ir produktu jau paruostu naudojimui, taip pat pasiskaitykite rekomenduojamas dozes, tai tas 15ml tai gal 3 dienom turetu but biggrin.gif 

pateikiu keleta produktu pavyzdziu:
http://pigu.lt/sport...inmax?id=144426

http://www.smcsport....inine-3000.html

http://www.sportnutr...l...63&id3=1360

http://www.myprotein...utarate-(aakg)/
nesvarbu koks gamintojas, svarbiausia kainos ir pacio l-arginino kiekio santykis produkte.

Tikiuosi kiek nors padejau...

oi jus moterys moterys...

Tik nereikia sakyti: Oi jūs moterys ,moterys......
Aš šį 15ml buteliuką vartojau apie 2 mėn. Ir pajutau labai teigiamus organizmui rezultatus jau po 4 savaičių. Tikrai nenorėčiau,netgi ir minties neturėčiau ką nors panašaus pirkti iš sportui skirtų papildų. Vertėtų pačiam išbandytį šį tepaliuką . Mano vyrui taip pat daug kas pagerėjo sveikatos atžvilgiu. Nors jis ir sportuoja visą gyvenimą...................................
Atsakyti
O as sunaudojau dar tik puse 15 ml buteliuko, naudoju jau 3 men, tai uztenka tikrai ilgam smile.gif O del papildu sportininkams tai pritariu 100 proc, nesiruosiu as kacialinti sau raumenu ir vartoti sportininkams skirtus papildus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 07 rugpjūčio 2009 - 15:00
Negaliu nieko nei už, nei prieš sakyti, nes nenaudojau, tik kai ką smagaus... Parašė man viename forume į AŽ, kad šis preparatas NET Nobelio premija apdovanotas, tai iki šiol prisiminus šypsena iki ausų būna. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(caprice @ 2009 08 07, 17:43)
Negaliu nieko nei už, nei prieš sakyti, nes nenaudojau, tik kai ką smagaus... Parašė man viename forume į AŽ, kad šis preparatas NET Nobelio premija apdovanotas, tai iki šiol prisiminus šypsena iki ausų būna.  biggrin.gif

Alura tai - išoriškai naudojami gelis, į kuriuos įeina biologiškai aktyvi medžiaga L-argininas. Jis išgautas iš natūralios arachisų ištraukos. Natūraliai šios medžiagos organizmas negamina. L-argininas, palaiko normalią hormonų pusiausvyrą, be to, iš jo organizme gaminamas azoto monoksidas, kuris turi didelę reikšmę žmogaus seksualumui. Už azoto monoksido analizę ir jo poveikio atradimą 1998 metais buvo paskirta Nobelio premija
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 08 07, 18:33)
Alura tai - išoriškai naudojami gelis, į kuriuos įeina biologiškai aktyvi medžiaga L-argininas. Jis išgautas iš natūralios arachisų ištraukos. Natūraliai šios medžiagos organizmas negamina. L-argininas, palaiko normalią hormonų pusiausvyrą, be to, iš jo organizme gaminamas azoto monoksidas, kuris turi didelę reikšmę žmogaus seksualumui. Už azoto monoksido analizę ir jo poveikio atradimą 1998 metais buvo paskirta Nobelio premija

Taip, už azoto monoksido analizę ir jo poveikio atradimą, bet ne konkrečiai ALURAI, o man rašė, kad čia būtent šis preparatas tokios garbės vertas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 08 26, 18:00)
Na taip nerekomenduojama, kad jeigu kas, kad nebutu suversta beda alurai.Bet kiek teko girdet naudoja  nestuke.gif Cia aisku kiekviena renkasi kas jai tinka kas ne, bet dar tik planuojant manau drasiai galit naudot  mirksiukas.gif

Na znai viena diena planuoji, o kita gali jau but prisiplanaves tai as gal pakentesiu ir be jo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as ir apsiskaiciau ir nusipirkau sita tepaleli, tai va ka galiu pasakyti. Su sveikada niekada jokiu problemu neturejau tai negaliu nieko pasakyt ar pagerejo, bet pabloget tai tikrai niekas nepablogejo. Pirkau as ji del lovos reikalu, tai va ka galiu pasakyt, kad noras tikrai padidejo, o del orgazmo tai nepajutau jokio skirtumo, bet as naudojau gan trumpai, nes mano planuosia yra antras vaikelis, o kaip raso nestumo metu nerekomenduojama, tai ir begaminant leliu nebenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2009 08 25, 23:20)
Sveikos, as ir apsiskaiciau ir nusipirkau sita tepaleli, tai va ka galiu pasakyti. Su sveikada niekada jokiu problemu neturejau tai negaliu nieko pasakyt ar pagerejo, bet pabloget tai tikrai niekas nepablogejo. Pirkau as ji del lovos reikalu, tai va ka galiu pasakyt, kad noras tikrai padidejo, o del orgazmo tai nepajutau jokio skirtumo, bet as naudojau gan trumpai, nes mano planuosia yra antras vaikelis, o kaip raso nestumo metu nerekomenduojama, tai ir begaminant leliu nebenaudoju.

O kur raso, kad nestumo metu nerekomenduojama? Alura sureguliuoja hormonus tai kaip tik padeda pastot kai kuriom moterim.
Mes pvz irgi gaminam leliu ir drasiai naudoju.O ir seksas visai kitoks,maziau galvoji apie leliuko daryma kaip apie procesa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 08 26, 11:10)
O kur raso, kad nestumo metu nerekomenduojama? Alura sureguliuoja hormonus tai kaip tik padeda pastot kai kuriom moterim.
Mes pvz irgi gaminam leliu ir drasiai naudoju.O ir seksas visai kitoks,maziau galvoji apie leliuko daryma kaip apie procesa  ax.gif

Dabar tikrai nepamenu kur ir kaip bet aiskiai atsimenu, kad buvo parasyta, kad nestumo metu ji naudoti nerekomenduojama, bet niekas nedraudzia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kam: 26 rugpjūčio 2009 - 15:56
QUOTE(Kam @ 2009 08 26, 16:52)
Dabar tikrai nepamenu kur ir kaip bet aiskiai atsimenu, kad buvo parasyta, kad nestumo metu ji naudoti nerekomenduojama, bet  niekas nedraudzia.  mirksiukas.gif

Na taip nerekomenduojama, kad jeigu kas, kad nebutu suversta beda alurai.Bet kiek teko girdet naudoja nestuke.gif Cia aisku kiekviena renkasi kas jai tinka kas ne, bet dar tik planuojant manau drasiai galit naudot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, na ka gi, jau naudoju Alura daugiau kaip 2 men., rezultatai tokie:
lovos reikaluose padejo - 0.
sumazino alergini rinita (šienlige) - 10.
del moterisku bedu - bus matyt, ka daktarai pasakys po atliktu tyrimu.
Atsakyti