QUOTE(Pintikė @ 2010 07 27, 16:51)
labutis,noriu paprasyti pagalbos,bandysiu nerti suknele dukrai,va sita
noriu prof.nerejeliu paklausti,ar sita suknele neriama is 2 daliu?t.y. su soninemis siulemis,ar galima nerti apvaliai,be soniniu siuliu?
ir dar,gal galetumete paaiskinti kokiu budu siaurinti sukneles sonus,jei rastas toks kaip cia,,sachmatinis,,? man neaisku kaip tai daryti,kad nenukentetu tolygus kvadrateliu isdestymas,ir dar- kokio kvadratuko duota schema pavyzdelyje virsuje,nematau,kad sukneleje butu jis reikalingas
siame puslapyje galima paziureti is arciau,5 eileje
My Webpage
aciu is anksto
noriu prof.nerejeliu paklausti,ar sita suknele neriama is 2 daliu?t.y. su soninemis siulemis,ar galima nerti apvaliai,be soniniu siuliu?
ir dar,gal galetumete paaiskinti kokiu budu siaurinti sukneles sonus,jei rastas toks kaip cia,,sachmatinis,,? man neaisku kaip tai daryti,kad nenukentetu tolygus kvadrateliu isdestymas,ir dar- kokio kvadratuko duota schema pavyzdelyje virsuje,nematau,kad sukneleje butu jis reikalingas
siame puslapyje galima paziureti is arciau,5 eileje
My Webpage
aciu is anksto
Kvadratas čia iš kito mezginio, jis atskirtas taškiukų linija. Šios suknelės rašto raportas šone nedidelis užtamsintas. Jis, beje, apverstas
Nerti galima ir apvaliai, ir su siūlėmis, čia jau kaip patinka. Aš paprastai neriu su siūlėmis, nes man taip lengviau siaurinti